Anket lafı cuk diye oturtanlardanmısınız, oturtamayanlardınmısınız?

lafı cuk diye oturtanlardanmısın, oturtamayanlardanmısın.

• evet oturtanlardanım. hiç bi lafın altında kalmam alimallah (bi örnekle açıklayabilirim)

OY: 33 36,7%
  • hayır oturtamayanlardanım.:((((((

OY: 7 7,8%
  • bazen oturturum, bazen oturtamam (ruh halime bağlı)

OY: 38 42,2%
  • hem oturtamam hemde ağlarım. :(((((((((((((

OY: 12 13,3%

• Ankete Katılan
    90
ben kesinlikle susamam kim olursa olsun damarima basmasinklava:
büyüklere saygim vardir ama bi yere kadar
aferim bana pekte marifetliyimdir:icecream:

hemen laf agzindan cikmadan oturturum kim kim damarima basilmasin ama bazende kendime kiziyorum biraz susuyum diye ama olmuyor

bazen oturturum, bazen oturtamam (ruh halime bağlı)

öyle aman herşeye bi laf sokiim havasında olmam olanıda sevmem...
ama çok gerekirse çaktırmadan oturturum lafı...
heee çok kaşınırsa çenemin kayışı kopar o ayrı...

Mutlaka laf oturtmalıyım diye kompleks sahibi olanlardan değilim.. Ancak ,hazır cevap olduğumdan ve hızlı düşündüğümden karşımdakiler de genelde açık verdiklerinden kaderlerindekini yaşarlar..Yani otururlar .... :)

hayatta lafın altında kalmam ,lafımla döverim ben milleti ula
kim tutar seni

zaten insan bunu kompleks haline getirdiğinde komik duruma düşüyo

Beni kırmayı üzmeyi göze alanı ben neden kırmayayım.Asla altta kalmam,sessiz kalıp gece uykusuz kalacağıma,lafımı sokar karşı tarafı uykusundan ederim ki,bir daha benimle konuşurken 2 kere düşünsün diye.

ne demişler istediğini söylersen istemediğini duyarsın...

Son düzenleme:
beni üzdüyse karşımdaki hiç düşünmem lafımı esirgemem.karşımdaki büyüğümse saygısızlık etmeden lafımı en düzgün şekilde söylerim.beni üzene cuk diye oturucak lafım her zaman vardır

hiç affetmem,misal öğrenciyken ev arkadaşım borç istedi benden evımızde makarnamız bile yoktu akşam geldi bi baktım kendine ayakkabı almış çok sinirlendim. Sonra ne yicez evde bişey kalmamış dedi , bende otur ayakkabılarını ye dedim hiç pişman değilim

bak işte lafa kaşınmış arkadaş. :13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…