Anket lafı cuk diye oturtanlardanmısınız, oturtamayanlardınmısınız?

lafı cuk diye oturtanlardanmısın, oturtamayanlardanmısın.

• evet oturtanlardanım. hiç bi lafın altında kalmam alimallah (bi örnekle açıklayabilirim)

OY: 33 36,7%
  • hayır oturtamayanlardanım.:((((((

OY: 7 7,8%
  • bazen oturturum, bazen oturtamam (ruh halime bağlı)

OY: 38 42,2%
  • hem oturtamam hemde ağlarım. :(((((((((((((

OY: 12 13,3%

• Ankete Katılan
    90
Eğer imalı konuşuyorsa, bana laf sokmaya çalışıyorsa bende hiç esirgemem.
Gereken cevabı alır o zaman ne diyeceğini şaşırır karşımdaki.
Öyle lafını esirgeyenlerden değilim hiç.

bazen oturturum bazen oturtamamsengözlerimebaksanab

yalnız anket başlığı "yogurdu sarımsaklasakda mı saklasak, sarımsaklamasakda mı saklasak" gibi olmus:roflol:-tatlicadiarzu-

Hiç beceremem... :1no2: Valla bir yolu falan varsa ogrenmenin ben talibim yani... sositososito sositososito

hemde nasıl otuttururum kötükedihüsobazen kırıcıda olabilirim gözüm hiç görmezklava: en çok ta sevdiklerime:asigim:
söylemezsem çatlarım kaydirigubbakcemile3:roflol:valla şu dilimi hiç tutamam :jeyyar:

karsımdakı hakedıyosa asla lafımı esırgemem
lafıma degmıcegını dusunuyosam bazen tınlamam
helekı buyugum dıyılse hıc affetmem

karşımdaki beni anlayabilecek ve söylediğim lafı anlayabilecek bi kapasitedeyse gediğine oturturum ama dangalağın tekiyse ilgilenmem bile.. en güzelide lafı oturtturduktan sonra karşımdakinin salak bakışları yada durumu kurtarmak için bocalayışı accaaaip keyif verir bana...adamına göre muamele yani:)
bazıları bana sen bu lafı yemezdein nasıl sustun derler laf söylenicek adam var laf söylenmiycek adam var...

ne demiş Kanuni
'Her lafa verilecek cevabım vardır ama önce lafa bakarım laf mı diye sonra da söyleyene bakarım adam mı diye'

aslında çocuk gibi çekişmek istemem kimseyle...ama hak ediyorsa alır cevabı...hatta bazen önemsemem eğer kafam başka bir şeyle meşgulse...sonradan değerlendiririm, gider cevabı verir gelirim...şaka gibiyim bu konuda.....ama dediğim gibi sadece hakeden alır payını...insan ne dediğini bilmeli, ağzından çıkanı duymalı, yok eğer duymuyorsa karşı tarafın söyleyeceklerini de cesaretle karşılayabilmeli.

hayır. oturtamayanlardanım. bazen niye buna karşılığını vermedim, keşke şunu söyleseydim diyede kendime çok kızarım.

Yeri ve zamanı uygunsa evet lafı gediğine koyarım ama ortam müsait değilse ne ortamı gererım ne de patavatsız yaparım.Beklerim elbet bir yerde o sustuğumu söyleme imkanım olucaktır.

biri bana kötü bişey dediğinde o anda şok mu oluyorum artık nedendir bilmem cevap veremiyorum veya verdiğim cevap söylemek istediğimin dışında bi cevap oluyo konu başka bi yere sapıyo:1no2:
ondan sonra eve gelip ağlıyorum kızıyorum kendime neden şu lafı söyleyemdim diye
ama çare yok iş işten geçmiş oluyo
hazırcevap olmam içn ne yapmam lazım:uhm:senağlama

hazırcevapmıyım evetttt.:lepi: ama saygısızlık olmasın diye hep içime atarım ve bu tarafımı hiç kullanmam...:çok üzgünüm:..çünkü insanları kırmak kırılsam dahi onlar tarafından pek hoşuma gitmiyor....yapıcı olmak içinde çok haketseler dahi sessizliğimi bozmayarak o insanlara gereken cevabı verdiğimi düşünüyorum.....:1closedeyes:

bazen cuk diye söylerim ama bazen donar kalırım zaman geçtikten sonrada niye ben bunları bunları söyliyemedim diye sinir olurum

BÜYÜKLERİME SAYGISIZLIKETMEM OYÜZDEN CVP VERMEM....GENELDE KURŞUN YERİM LAF YEMEM.HER LAFA CVP VERİRİRM LAFI CUK DİYE OTURTURUM TABİ SONRA BAŞIM ÇOK AĞIRIR BUNU DEMİŞTİN ....:bbo:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bazen oturturum bazen oturtamamsengözlerimebaksanab

yalnız anket başlığı "yogurdu sarımsaklasakda mı saklasak, sarımsaklamasakda mı saklasak" gibi olmus:roflol:-tatlicadiarzu-

evet biraz tekerleme gibi oldu kaydirigubbakcemile5

muhakkak oturturum hiç haksızlığa gelemem hakettiyse muhakkak cevabını alacaktır kim olursa olsun

Kalp kırmayı sevmiyorum sevdiklerime karşı yumuşak bir mizacım var
ama tanımadığım ve hoşlanmadığım insanlara hiç seviyormuş gibi davranamam
beni kırarlarsa bende onları kırarım
lafıda güzel söylerim ama her zaman değil

bazen oturturum, bazen oturtamam (ruh halime bağlı)
ah ben yok muyum ben
saftirik kari cenemi kapatirim hele bu aralar birilerine iyce sinirim ki koycam lafi agizlarina gorsunler (KAYNANA)

Oturturum...
Bana hoşuma gitmeyen ya da haketmediğimi düşündüğüm bir sözü söyleyenin benden hoşuna gitmeyecek şeyler duyması kuvvetle muhtemeldir...
Atasözü gibi oldu ama netlik severim ilişkilerimde...

Beni kıranı hiç acımadan ben de kırıyorum valla. Sevmiyorum aslında bu yönümü. Kızgınlığım geçince üzülüyorum çünkü niye öyle dedim diye. Ama ne yapayım dayanamıyorum işte o an yapıştırıyorum lafı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…