Anket lafı cuk diye oturtanlardanmısınız, oturtamayanlardınmısınız?

lafı cuk diye oturtanlardanmısın, oturtamayanlardanmısın.

• evet oturtanlardanım. hiç bi lafın altında kalmam alimallah (bi örnekle açıklayabilirim)

OY: 33 36,7%
  • hayır oturtamayanlardanım.:((((((

OY: 7 7,8%
  • bazen oturturum, bazen oturtamam (ruh halime bağlı)

OY: 38 42,2%
  • hem oturtamam hemde ağlarım. :(((((((((((((

OY: 12 13,3%

• Ankete Katılan
    90

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
769
413
45
gün içinde başımıza öyle şeyler gelir ki . tartışma ortamlarına gireriz, sohbetlere dalarız, laf yeriz, yaf atarız. bazen lafı cuk diye gediğine oturturken, bazen laf boğazımızda düğümleni verir. hatta belki ağlarız. evet hanımlar. sizler nasılsınız bakalım.

oturturum hiççççç affetmem ama yerine göre büyüklerime asla gık diyemem mesela ama damarıma basılmasın tanımam

Bazen kafam çalişir bi oturturum ki millet şaşar kalir, bazende put gibi konuşamam

ben son zamanlarda bomba gibiyim, lafı cuk cuk cuk diye oturtuyom valla. :lepi:
nazar değmesin, pekte keyifli oluyo-tatlicadiarzu-

değer verdiğim biri bana laf sokmaya çalışıyosa ağzının payını alır.
ama hiç takmadığım birisi ise hiç uğraşmam kelime ziyan etmeye değmez...
herkese laf yetircem kaygısı taşıyan insanlardanda hiç hoşlanmam...

Hiç affetmem anında oturturum lafı karsımdakide ölecene apışıp kalır.o ne oldugunu anlayana kadar ben yol alırım

:roflol::roflol:

a.sa.sa.sa.skaydirigubbakcemile5

avatırndaki bebek gibi bakıyosan tamam . bişey öğrenmene gerek yok canım. sade bakman yeterli :roflol:

bende yerıne göre bazen oturturum bazen onlar bana oturtur ama laf sokcam dıye ugrasmam genelde oturturum ama

ahhhh bende bir öğremsem laf oturtmasını
anca lafı yer ben otururum kalp kırcam diye korkarım
sonrada sinirden ağlarımm....:1no2:senağlama

bende bu konu icin topik acmayi düsünüyodum iyi oldu.bana bir kal gelir lafi yedigimde.aradan bir kac saat gectikten sonra o bana batar batar batar.geceleri sirf bu yüzden uyuyamadigimi bilirim,bende yardim istiyorum.nasil cart diye laf sokabilirim.gece ben uyuyamayacagima karsidaki uyumasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…