Laf sokma ve hazir cevaplik sanati!

Samimiyet en önemlisi

laf sokma sen sen ol kendini baskasi icinde germe...

ha ben sokulan laflari bile anlamam yanimdaki tercüme eder. sazan gibi cok iyi karslilik veririm bide ... sonra amannn banane mutluyum sagliyim yerinde, cocukda yaparim karierde, demekki onun yarasi varda gocunuyor diip unutup giderim.

Ama neden laf sokarak insanların canını acıtmak istiyorsun ki? Bu psikolojik şiddetin bir formudur. Fakat diyorsan ki ben bana laf sokanlar için laf sokmayı öğrenmek istiyorum o zaman bir şey diyemem.

Suskunluğum asaletimdendir mevzularına inanmıyorum. Okey asil kal asil ol biz de asiliz ama yeri geldiğinde önümüze verilmiş topu kaleye sokuyoruz,neden yön değiştirelim ki.
Laf sokarım,laf söylerim,bana biri laf sokacak birşey demeye dahi çalışmaz sonu sıkıntı oluyor çünkü :)

Kelime oyunu yapanlar bana cok sıkıcı geliyor valla. Tartismadan kacmam ama bu kelime oyunlarina girildimi cekilirim. Yok onu demek istemedim, yok bunu demek istemedim diye laf salatasi. Tarismanin keyfini bile kaciriyor.

Eşimde cok laf ebesidir anasina çekmiş bayilir kelime oyunlarina, eger bir konuda haksiz cikacagini anlarsa mevzuyu ustalikla kendi tarafina döndurdurur bambaska biyerde bulursun kendini. Biz ne konusuyorduk nereye geldik dersiniz oyle biridir. Ben daha acik oynamaktan yanayim. Eşim tartismalarimizda bu oyunlara girerse artik uyariyorum. dogru duzgun tartis diye karsidaki lafta soksa sen acik ol bosver.

Buradaki çoğu kadın iki cümle ile hallediyor o işi yani onlar öyle sanıyor :)) Siz de deneyin birincisi
"Ayyy çoook cahilsooon !" İkincisi de
"Niye duyar kasıyorsun ko!" :)) Deneyin belki faydasını görürsünüz

Yahu laf sokmak, yani insanları iğnelemek çok mu matah bir şey? Niçin doğru düzgün insanlar olmaya çalışmıyorsunuz? Şu ana kadar " ooo o çok iyi laf sokar, çok da severiz" denilen biri duydunuz mu? Habire laf sokan insanların ağzından zehir akar. Böylelerinin seveni de çevresi de olmaz. Biri de nasıl bel altı vurulur taktiği vermiş, okurken ben utandım yemin ediyorum. İnsanlar insan gibi insan olmaya değil, yıkan döken bir canlı olmaya akıl sorup veriyor. Bu konuyla 1 yaşıma daha girdim.
Evet bence de bool bol kitap okuyun.

çok sinirlendigim zaman oluyor bende.
ama gerçekten çok sinirlenmem lazım
o zaman karşımdaki susup kalıyor .
normal zamanlarda pek beceremem.
ozguvenlede alakalı olduğunu düşünüyorum.
kendiyle barışık kendinde kusur görmeyen ya da herşey hakkında fikri var gibi olan insanlar daha rahat oluyorlar iletişim konusunda.
bazen emin olduğunuz bir konuda
kendinizden şüphe ettirmeyi bile başarabilirler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…