Laf sokma sanatı

Ben bunları söylesem kekelerim. Yok o kumaş bende sahiden. Ama sanki bi yapsam açılacağım ve pat pat söyleyeceğim diye de hissediyorum bazen. Ego tatmin objesi olmaktan çok sıkıldım
sen asssla ego tatmin objesi değilsin sadece oyleyMİSsin gibi göstermeye çalışıyor ama içten içe catliyor azıcık dusunsen mantiklica anlarsın o Özgenin dışı çok havalı herkesten üstün burnu havada ama içinde fırtınalar kopuyor biraz da salak haa hem sana benim yerimde olmak istiyorsundur diyor hem de ben bu çocuğu istemiyordum senin gibi okumak istiyordum diyor mal ya beyinsiz

kafaya taktığın hatuna bak bi fark etsen böyle laf sokayim diye dert etcek hiçbir şeyi yok asssla
cokk komik ve alik gibi geldi bana karakteri

Öncelikle allah sabır versin sana. Okudukça laflarımı dizdim. Seni ezik bulmuş. Sen de fazla iyi niyetli konuşuyorsun. Burda yazdığını ona desene "senin yerinde olsam 3 gün değil 1 ömür ağlarım" yüzüne yüzüne çarp. Benim karşımda onun gibi biri olacak stres atardım valla

Sufi benim için kıymetli bir üyesin. Görüşlerin benim değerli. İnan şu yaşıma kadar hep sineye çektim. Bi nişanıma gelemedi bide bu çıkışı yaptı. Küs olduğumda daha beter ve mutlaka bayramlarda bir araya geliniyor. Öyle bek altı vuruyor ki bazen ne yapacağımı şaşıyorum. Ailemin yanında hayatta gülmediğim tüm yüzleri o gülmüş gibi davranıp bana Allah sanada nasip etsine bağlıyor. En acısı nişan attığım gündü. 1 saat olmayan mükemmel nişanlılık sürecini dinledim. Öyle sinirleniyorum ki bunlar aklıma gelince... Ve yüzü gülse gam yemeyeceğim bi nebze. Anneme kpderini atıp bana da ne iyi insanlar diyor Allah sanada nasip etsin diyo. Yüzsüz

Haklısınız. Çok hemde. Birsürü kişiye kafa tuttum ama bu kıza güçsüz hissediyorum kendimi. Çünkü 12 yaşımdan beri hedeflerimden tuttu 23 yaşındayken 35 yaşında evlilik biçti. Özgüvenimi bu kızın karşısında kaybediyorum.

İnşallah titreyip gelicem kendime

Onu desem varya herkes beni ayıplar. 6-7 yaş büyük ya. Bizim bu aile hiyeraşisi garip. Ağzını açsan kapatırlar ne kadar haklı olırsan ol.

Doguma kadar sabret dogumdan sonra tebrik etmeye gittiginde ay bebek cok cok guzel ayni babaannesi dersin olmazmi

Onu desem varya herkes beni ayıplar. 6-7 yaş büyük ya. Bizim bu aile hiyeraşisi garip. Ağzını açsan kapatırlar ne kadar haklı olırsan ol.
Valla canım aile içinde bi şekilde yer edineceksin. Ben de gıcık oluyorum bu saçma hiyerarşiye

Canım herkesın cevresınde bu tarz ınsanlar var bı sekılde sıyrılıyoruz yanı her sacmalıyanla aynı sekıkde sacmalamıyruz sınırın bzulur canın sıkılır ama dusununce onu aglarken grmek, zaten b.ktan bı hayatı olan kadına bır tekmede senın atman , zaten uzgun ve yeterınce derdı olan bırını uzmek hosuna gıdecek mı bır dusun ???ben hep elestrılerımı kendımı senın yerıne kyarak yazdım ben olsam o kadın ıcın uzulurdum ve uzuldum de bana aynı seylerı sylese pek ses etmezdım cunku cıddıye almazdım ama sen kendıme olan saygımı yıtırıyorum demıssın o zaman muhattap olmazdım onuda karsıma alıp uyarırdım knusurdum rahatsız oldugumu ve byle devam edecekse benımle knusmamasını sylerdım yanı bırılerıne laf sokarak problemlerı cozemezsın

Kadın bebeğini düşünüyorsa karşılığını alma ihtimalini düşünüp millete laf sokmayacak o zaman.

Böylece kimsenin inisiyatif kullanmasına da gerek kalmaz.

Bence amiyane tabirle birbirinizle sidik yaristirmissiniz. Ikinizin de birbirinden farki yok. Niye gerek duyarsiniz ki hayatlarinizi yaristirmaya, ne anlami var yani? Biriniz dogurarak, digeriniz herkes gibi okuyarak cok buyuk isler basarmissiniz sanki.

Su "laf sokmak" deyimini de bir tek kk'da duyuyorum, ve hatta o kadar cok okuyorum ki kusacagim yakinda su deyimden. Laf sokmak denilen seyin sanat manat degil, terbiyesizlik oldugunu dusunuyorum. Ne anliyor millet "laf sokmak"tan bilmem. Biyik altindan gulerek pis pis millet ignelemek degil mi o? Altinda kin yatan ama yuzunde guller acarak soylemek zorunda olunan? Igrenc geliyor bana bu tarz hareketler. Laf sokmak yerine acik acik kavga edin, bence daha onurlu bir davranis olur.

Özge yi boşver hayatının tadını çıkar...sakin özgeye şu dakikadan sonra laf sokma gafletinde bulunma çünki o hamile yine sen suçlu olursun.
allaha havale et ve affet.affetmezsen takılı kalır üzülürsün.affetmek erdemdir ayrıca iç huzurunu sağlar.özgeyi düşünmeyi bırak

Canım hani küçükken filan cok olumsuz davranmisya sende onun tesiri var..Bence o hiç olgun biri değil..Büyüklük sende kalsin.Hiç takilma derim.

Bu kadar boş sebeplerden birini hüngür hüngür aglatmayi istemek çok iyi niyetli bir düşünce :) ölümlü dünya salla gitsin ne takıyor sun.

Herkesin fikri kendine neyi alıntılayıp alıntılamamak sizin tercihiniz
Ben kendimce bunu çıkardım ve düşüncelerimi yazarken de saydırma açısından yazmamıştım.
Sizin nasıl anladığınıza bağlı...

Burada yazılan pek çok yorumun aksine ben sizi haklı buldum. Deli oluyorum hayatında her şey kötü giderken başkalarının hayatlarının mutsuzluğuyla kendi açıklarını kapatan insanlara. Asıl fesatlık ve kötü kalp bu bence.

Bence de muhatap olma ama illa da bir şey demek istiyorum diyosan, 'İnşallah hamileliğin evlilik sürecin gibi geçmez. Sana şans getirir.' diyebilirsin. Bebek için 'İnşallah eğitim hayatı konusunda şansı sana benzemez, okuyup iyi yerlere gelir. 35'inde evlenir inşallah' diyebilirsin. Madem 35'inde evlenmesi iyi niyetli bir dilek, kendi bebeği için de söylenmesinde bir sakınca yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…