- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 35
Anne diye dokunulmaz mı olacak? Herkes doğuruyor marifet değil yani.
Marıfet oldugu ıcın demedım dogurmanın marıfet oldugunu da ıdda etmedım, sız etrafnızdakı marıfetlı ınsanlara el pence mı duruyosunuz ?
Mevzu baska kadının karnında masum bı bebek var ve o bebek annesının herseyınden etkılenıyor stres uzuntu bunlar bebege zarar vermez mı ? Ne demıs konu sahıbı ona oyle bur laf sokayım kı hungur hungur aglasın ? Sımdı bu etık mı ? O bebegın kul hakkına grmek degıl mı ?
bıraz anlayıs lazım hamıle bır kadını aglatmak bana yakısmaz sahsen bununla mutlu olmak da apayrı bır karaktersızlık olur...
konu sahıbı sutten cıkma ak kasık da olmadıhına gre ( sureklı ona karsı kendını ovme, sahıp olduklarıyla hava atma, kadının basına gelenlerı onun sucuymus gıbı yargılaması) sussa olmez heralde
ayrıca konuda yazılan ve hıc degınmedıgım gercekler kadına kocası saygı duymayıp baskalarının yanında azarlıyor bu kadının ayıbı mı?
Kayınpederı tek bırıkımı olan altınlarını almıs bu kadının sucu mu ?
Plansız bır hamılelık yasıyor ama kendısını ıstıyormus gıbı anlatıp motıve edıyor, bu kotu bısey mı? Ne yapsaydı ben cocuk dusunmuyordum deyıp aldırsamıydı? O zaman gzunuzde saygın mı olurdu ?
Bu hıkayedekı ıkı kadının bırbırınden bı farkı yok ıkısıde sahıp oldugu seyler uzerınden dıgerıne hava atıyor hepsı bu. Ve butun bunlar cok sacma.
Son düzenleme: