Laf sokma sanatı

Bence bu kişiyle konuşmamaya devam edebilirsiniz
Anlattıklarınız bir iş yerinde olsa yemin ederim mobbing derdim
Kadın resmen hayatınıza mobbing uygulamaya çalışıyor e tabi siz de altta kalmamışsınız ama laf sokma yarışına gerek yok,
cidden hiç yüz vermeyin

Uni okuyoruz da noluyo ya da evlenince başımız göğe ermedi kimse madalya takmadi ikisinde de. Mezun olduktan sonra huzurlu ve emeginin karşılığını alabildigin bi çalışma ortamı bulabilirsen anca oyle kiymetli oluyor diplomalarimiz.

Evet iki taraf içinde gereksiz sohbetler. Ben içine çekiliyorum gibi hissediyorum. Sürekli bu bahsi açan kedisi. Yoksa yapmak istediğim tek şey bebeğini tebrik etmekti.

Bu tür mevzuları açmak gereksiz bişey sonunda iki tarafta saçmalayabiliyor. Özellikşe ben

Haklısınız kendi içimde bu düşüncede değilim. Güncelleme de yazdım. Kesinlikle matah bişey değil. Ama o bunu matah kabul ediyor ve bende kullanmak istedim.

Benim yerime de koyun lütfen kendinizi. Bana neden hayatına sahip olmak isteyeceğim düşüncesini empoze etmwye çalıştı. O masum mu? Masum görünen bi yeri varsa inanın düşüncelerimi değiştireceğim

Mesela bu okul mevzumdan önce ne yapacağımı bilmediğim kap karanlık bi dönemdeydim. Özgenin annesi bi moral yemeği vermek istedi. Tüm aile orda ben ordayım nişan atmışım bana nişanlılığını ballandıra ballandıra anlattı. Akrabalarımız üzüldüler. 1 saat kendi nişanlılığını kv kp gmrümcesini anlattı ve ben nişan atmıştım. Sonunu da "Allahta sana benim gibi bi durum nasip etsine bağladı" Öyle üzüldüm ki o an. Tüm akrabaarım içide yerin dibine girdim. Bu tarz bi milyon olay var malesef. Ona karşı nefretimi içimden sökemiyorum. Hayır gerçekten muaazzam bi hayatı olsa belki bu kadar canımı yakmazdı ama neler çektiğini biliyorken gözümün içine baka baka böyle yapıyor

nispet yapmada sende ondan farksız değilsin hani ne gerek var bunlara hiç muatap olma yeter

Beni söylemleriyle üzdü. Çocukluğumda yaptıkları gibi. Gerçekten beni çok üzdü. Üzülmesini istedim ve istiyorum. Sanırım kötü kalpliyim
Kötü kalpli addetme kendini hemen insani şeyler bu hislerin de ama böyle kötü hisleri içinde beslememeye çalış, yoksa bi bakmışsın farkına varmadan kalbi kara bi insan olmuşsun. Sen ona o sana karşılıklı nispet yapmışsınız ve dürüst konuşursam dışarıdan okuyunca komik duruyor. Boşver kafandan at düşünme, seni kötü hissettiren insanlarla az görüşmeye çalış yoksa birbirinizi aşağı çekersiniz ki kendin diyorsun zaten kendimi tanıyamıyorum diye.

nispet yapmada sende ondan farksız değilsin hani ne gerek var bunlara hiç muatap olma yeter
Ben canını yakmak istedim. Çünkü hep canımı yaktı. İçimde ona karşı bir öfke var malesef. Böyle olmasını bu duygunun kalbimde olmasını bende istemezdim

Bak şimdi sen Özge'ye gıcık oluyorsundur eski olaylar için ve bu yüzden de nişanında bulunsun istememişsindir buraya kadar tamam. Annen "zehol de tebrik ediyor" deyince telefonu neden aldın öyleyse?
Sen ona birşeyler kanıtlama çabasındasın.
Hayatım çok güzel işim çok güzel evlenmeyi düşünmüyorum hayat bana güzel vs diyerek. Gıcık oluyorsan muhattap olmayacaksın. Aynı ortamda olsanız bile umursamayacaksın. Annem birşey demiyor demişsin de koskoca kızsın seni avukatlığımı mı yapacak? Böyle sinsice laf sokma huyun yoksa hiç bulaşma derim zaten öyle bi yönün olsa şimdiye yapardın. En iyisi muhattap olmamak.

Mesela bu okul mevzumdan önce ne yapacağımı bilmediğim kap karanlık bi dönemdeydim. Özgenin annesi bi moral yemeği vermek istedi. Tüm aile orda ben ordayım nişan atmışım bana nişanlılığını ballandıra ballandıra anlattı. Akrabalarımız üzüldüler. 1 saat kendi nişanlılığını kv kp gmrümcesini anlattı ve ben nişan atmıştım. Sonunu da "Allahta sana benim gibi bi durum nasip etsine bağladı" Öyle üzüldüm ki o an. Tüm akrabaarım içide yerin dibine girdim. Bu tarz bi milyon olay var malesef. Ona karşı nefretimi içimden sökemiyorum. Hayır gerçekten muaazzam bi hayatı olsa belki bu kadar canımı yakmazdı ama neler çektiğini biliyorken gözümün içine baka baka böyle yapıyor.

Bu tür olaylarda hem laf sokamıyorum hemde muazzam bir acı duyuyorum. Tavrı bu. Hayatımda bi kez laf sokmak istedim onuda bense farkettim elime yüzüme bulaştırdım. Ama bu kızla bu tavırlarıyla nasıl baş edeceğimi bilmiyorum toplum içinde. Katlanmak susmak geçip gitmek umursamamak artık canımı sıkıyor.

Zaten değersiz bir hayatı olduğu için size saldırıyor ve eminim ki herkes ne kadar saçmaladığının farkındadır
Şu durumda ben olsam çoktan al aşağı etmiştim karşımda her kim olursa olsun
Bence kendi ruh sağlığınız için laf sokmak yerine sağlam bir azar çekerseniz bir daha size yaklaşamaz başına neler geleceğini bilir ki azarlanmaktan da korkuyordur bence

İnanın bebeğini kutlamaktan başka niyetim yoktu. Ki gerçekten çok sevindim bu habere. Asla bunların olmasını istemezdim. Bir çok şeyi istemezdim. Kim isterki bu huzursuzlukları

Anneme kızdığım yer benim 14 15 yaşımdaki hallerim. Beni onun bu tavırlarından korumasını isterdim ve o benimle o yaşlarda da uğraşıyordu. Annem de bunların farkındaydı ve benim onunla uğraşacak gücüm yoktu

Ben beceremiyorum malesef

Toplum içinde de söylese abla herkes yerinde sağ mutlu olsun allah herkesin gönlüne göre versin de geç, uzatmana kafanda şunu mu desem bunu mu desem diye kurmana gerek yok ki. Sen ona karşı kendini kanıtlamaya çalışıyorsun bu hissin üstesinden gelirsen zaten ne derse de umursamazsın.

Laf sokmak da ayrı bi yetenek hazır cevap biri değilsen boşuna uğraşma.

O zamanda oh yanına kar kalıyor buldu beni egosunu tatmin etsin dursun diye görüyorum. Çözümsüz mesele. Beni anladığınız için minnettarım.
ne demek.. bu tip kişiler her yerde mevcut aslında. bakın cidden yanına kar kaldı diye düşünse de gülünç görünür
çünkü aslında korkunç bir hayatı olduğunun ve bu yüzden bu denli saçmaladığının herkes farkındadır
azar çekemezsiniz laf sokamazsınız o zaman gözünün içine bakarak kahkaha atın "ilahi sen ve bu yorumların" deyin belki alınır

Kötü kalpli falan değilsiniz, ne münasebet. İnsanız, canımızı yakanın canını yakmak istiyoruz. Demek ki canınız yanmış, tepkiniz gayet insani. Ayrıca kadın bana da gayet kötü niyetli geldi, o sataşmış önce.

Ben oldukça hazır cevap bir insanımdır. Ama laf sokma terimini sevmiyorum. Böyle sırıtıp altta iğneleyici konuşan kadınları hep bayağı bulmuşumdur. Bence laf sokmayın bu matah bir şey değil. Ama cevabını soğukkanlılıkla verin ve mesafeli olun.

Bi de herkesin dediği gibi karşınızda size düpedüz laf sokan birine bu kadar vakit ayırıp destan yazmayın.

Beni anladığınız için teşekkür ederim. Herşeyi yazmak istedim. Ki bu durumda bile malesef yanlış anlaşıldım (okumanın matah sandığım algısı). Çok farklı bir kadın inanın. Aslında burada anlatmadığım ve biriken başka nice mevzular var. En basiti nişanı attıktan sonra bana kendi nişanlısını ne kadar mükemmel geçen nişanlılık sürecini anlatıp allah sanada nasip etsin böyle bişeyi canıma bağlaması. Bunu yaparken yemin ederim niyeti bu değil. İyi niyetli bir patavatsız değil. Hayatı hiç o anlattığı prenses hayatı değil çünkü. Herkes biliyor.

Böyle olunca tepki veremiyorum. Zaten bu diyalalogumda da abarttığımı farkettim ve sizden yardım istedim. Beceremiyorum. Ve bu kız 12 yaşımda hayalllerimden başladı 23ümde nişan atmamdan çıktı. Hep bana üfleye üfleye laz sokuyor ve ne yapacaüımı nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…