Ah salak kafammm güya sakaya vurdu. Bende yanalrinda hic oturmadim muhatap olmadim ertesi günde agzimi ariyor mira teyzeleri gittiginden beri bir garip biseymi dedik ozur dileriz ama tavirli tavirli. koskoca kadin ne halt yedigini bilmiyor ya bende benmi ögreticem bulasmim diyerek mesafeli durdum. o an iletisime gecmekten bile igre igreniyorum hani cok zeki bilmis ya bunuda bilmiyor benden duymak istiyorTeyzelerimin yaninda bana çen çen yapma diyen hadsize anne demem bir ,cok kötü terslerim iki.Açiklamayla agzımı bile yormam ve gitmem.Babanızı dinleyin.Kendinizi cekin.Zerre sayılmiyorsunuz farkinda olun.
Hepsi o kadar kasıtli,hepsini o kadar bilerek yapiyor ki.Ben de benzerlerini yasadim çunkü.Ah salak kafammm güya sakaya vurdu. Bende yanalrinda hic oturmadim muhatap olmadim ertesi günde agzimi ariyor mira teyzeleri gittiginden beri bir garip biseymi dedik ozur dileriz ama tavirli tavirli. koskoca kadin ne halt yedigini bilmiyor ya bende benmi ögreticem bulasmim diyerek mesafeli durdum. o an iletisime gecmekten bile igre igreniyorum hani cok zeki bilmis ya bunuda bilmiyor benden duymak istiyor
Ailem benimle yurtdisinda yasiyor. Ben oldum olasi istanbulu tarihu mekanlarini çok severim.Çoğumuzun yaşadığı klasik kv halleri. Evet iş eşinizde bitiyor, kv bu kadar yüz almasa eşiniz açıklama yaptığında saygı duyar susardı. Aslında çoğu evlilikte yaşanan kv gelin problemlerinin yaşanmasına sebep olan kişi erkekler bana göre. Annene beklediğin saygıyı eşine de gösterilmesini sağlarsan herkes duracağı yeri bilir, konuşacağı sözü tartar.
Kendimi kv yerine koyuyorum, çocuğum normalde yurtdışında yaşayacak. Bulunduğum şehrin yakınına gelecek, onları görmek gönlümden geçerdi. Ama dediğiniz gibi 1-2 ay önce bende oldukları için gelinimin de ailesini görme isteğini hatırlar ses etmezdim. Çok özlediysem ille de görmek istiyorsam bir günlüğüne de olsa atlar ben giderdim herhalde.
Böyle durumlarda kv ye gerekli açıklamayı yapar başka kimse ile muhattap olmadan eşimle çözerdim problemi.
"Beni ailenle yüz göz etme, annenle gelin kaynana gerginliği yaşamamıza izin vermeden sen çöz bu tarz durumları. Bak bu şekilde gereksiz yere problem yaşıyoruz, soğuyoruz birbirimizden. Ben onların yanına isteyerek gitmek istiyorum sadece senin hatırın için değil. Bu düzeni sen sağlayacaksın" diye konuşurdum ki yaptımda bu tarz bir konuşmayı.
Diğer yandan 1,5 ay kv evine Ankara'ya tatile gelsem İstanbul'da ki aileme uğramadan dönmezdim. Kimsenin iznini, hoşgörüsünü beklemem bu konuda. Aslında bu tavırlar karşı tarafa nerede duracağının sinyalini verir, konuşmaktan daha etkilidir bence.
Seninde hatan eşine tembih edeceksin. Annene söyleme, gider geliriz diyeceksin.Ha eşim agzını tutmadı mı kıyameti koparacaksın ve ailesinin yanına uğramadan gidip geleceksin. Sizden yüz buldugu için bu kadın böyle.Ben aileme problemlerimizi hic aktarmazdim ama bu olaydan sonra annemgildeyken konu açıldı kelimenin anlamiyla yipranmisliktan cinnet gecirir gibi oldum. Babamda baya sinirlendi tüm hikayeyi duyunca sen bi daha ankaraya gitmiceksin gidersende önce tatilini yapacaksin sonra bir hafta gider onlari görürsün dedi. Evet babam belki bu konuda bisey buyurmamali ama bende onun evladiyim ve kv in git gelleri saygi sınır bilmemesi (teyzelerimin yanında bana çençen yapma dedi bisey demedigim halde )ama kendini bilgili en imanli gösterme halleri + dip dibe oluşumuz tüketti beni.Eşimde nedendir bilinmez o öyle demek istemedi o seni sever modunda. yemin billah esimden sogudum.
en kotusude esim anlamiyor annemdir napim diyor. seni anliyorum şöyle strateji izleyelim dese onada varim ama dokunmak bile istemiyorum ve onun yuzunden oldugunu ben defalarca anlatmama ragmen anlamiyor
Ben o kısmı yanlış okudum sanırım, aileniz İstanbul'da yaşıyor diye algılamışım.Ailem benimle yurtdisinda yasiyor. Ben oldum olasi istanbulu tarihu mekanlarini çok severim.
Ankaraya son gidisimizde cok stresli gectigi icin vakit ve firsat varken istanbula gitsek mi diye düsündük.
Ama annesi gitmelerimize nasil basardiysa engel oldu benide cok bunaltti, genis zamanda firsat vermedi gezelim. Simdi 3-5 günlük dar zamanda bir günlügünede olsa gelin diyor. Esimede dedim firsat zaman varken bana engel oldunuz ben neden ankaraya gidip böyle bir iyilik yapim
söylememelisiniz, madem huyunu biliyorsunuz. Gizlece gidin kısa süreli tatillerinize.kv kendisi aradi esimde tatile giriyoruz cocukalrin bir hafta anaokulu yok, mirada izinli bizimde niyetimiz var dedi
Ailem benimle yurtdisinda yasiyor. Ben oldum olasi istanbulu tarihu mekanlarini çok severim.
Ankaraya son gidisimizde cok stresli gectigi icin vakit ve firsat varken istanbula gitsek mi diye düsündük.
Ama annesi gitmelerimize nasil basardiysa engel oldu benide cok bunaltti, genis zamanda firsat vermedi gezelim. Simdi 3-5 günlük dar zamanda bir günlügünede olsa gelin diyor. Esimede dedim firsat zaman varken bana engel oldunuz ben neden ankaraya gidip böyle bir iyilik yapim
aynen, özlemişlerdir bir günde olsa görsünler diyor.eşinin derdi ne şuan? istanbula gidelim ama annem istiyor 1 gün de ankaraya gidelim mi diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?