Laf anlamayan bir kv..öyle yoruldum ki

Mira_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.379
1.238
133
36
Merhaba herkese

gece gece içimi dökmek istedim. Ben mi birden acaba parladm abarttim merak ediyorum.
Bu sene Türkiyeye gitmistik ve konu açmıştım (kv genc,akli basinda ama sürekli konusur,öve, herseyi yorumlar, değerlendirir oğuyla iletişimimize kadar..sonra durup kizini damadini över halbuki kizi kac kere bosanmak istedi.Bana bunlar ne kadar duymazdan gelsemde eziyet gibi geliyor). Geldigimden beri panik atakla uğrasiyorum ve o kadar olan bitenden sonra esim annem naptiki diyor.

Staj yerim bana bir hafta izin verdi, esime uygun bilet bulursak istanbula gidelim mi diye teklifte bulundum.
Olumu bakar gibi oldu.O aslinda yeniyilds annesigile bi isden dolayi ugramak istiyordu ama belli degildi ocak ayindads olabilirdi.

Kv o ara görüntülü aradı sonra esimde christmas tatil konusu acilmisken bu durumu paylasti onunla. Bir bucuk ay önce yanlarindan ayrilmistik ve 8-9 gün haric bir ay hep beraberdik onlarla hemde maalesef ayni evde.

Sakaya vurarak biraz olay çıkardı nasil yani gelip cocukları göstermeden mi gideceksiniz(ankarada yaşıyorlar)
Aslinda esim güzelce anlatmisti birde ben nazikce anlattim
kv yine sesini yükseltti sanki hic ben konusmamisim gibi uzatti, kp yanina geldi o ara. diretiyor،kendini nedense hakli cikarmaya calisiyor..
susmuyor kadin bunlarda insan bana ne karismayim demiyor.
annesi susmadigi icin buda beni cileden cikardi.
mutfaga gectim o ara atak basladi bendenartik yeter kaldiramiyorum geldimden beri hastalandim en sonunda zorla bosattiracaklar dedim. esimde yan odadan duymuski sen nediyosun diye cikisti kvdesahit oldu.sonrasinda tekrar tekrar aradi acmadim esim acinca diyor ben öyle demek istemedim ben karismam bisey demem hastalandim 4tane seker ignesivuruldum vs …ama abartisiz görümcemle kaynima aynini yapamiyor onlar direk anne karisma diyorlar çünkü huyunu biliyorlar. onun yuzunden eltimle kaynim ayrilacaklardi.

degisik bir insan git geller yaşıyor bi bakiyosun cok iyi bi bakiyorsun kizmicagi seye kizmis yada kizabilecegi seye tepkisiz kalmis. bu git gelleri beni çıldırttı geldigimden beri panik atak ve reflüyle ugrasiyorum. o zamandan berni görüşmüyorum oda ogluyla konusunca ben ona direk bir sey demedigim halde hic mirayada slm söyle demiyor ki hiic önemi yok. ama bundan kendini hakli gördüğünü varsayiyorum.

biz trdeyken istanbula söz misali gitmis olsaydik ben istanbul gezimizden ayrilip hizli trenle yanlarina gider görürdüm ama o yolu bana kapattilar ben neden görmeye gidim? siz söyleyin ilk defa böyle olduk

Son düzenleme:
Uykum mu var acaba yazdiginizdan bir şey anlamadim niye olay cikti? Turkiyeye gezmeye geldiniz kvnize gitmediniz bunu anladim ama emin degilim.
Kvnize gitmeyecekseniz niye arayip biz geliyoruz diyorsunuz?
Kayinvalide oglunu ariyor oglu da agzini tutamiyor İstanbula gezmeye gideceklerini söylüyor. Kayinvalideye gitme ya da gelecegiz diye haber verme durumu yok. Ben bunu açiklama geregini niye duydum

Uykum mu var acaba yazdiginizdan bir şey anlamadim niye olay cikti? Turkiyeye gezmeye geldiniz kvnize gitmediniz bunu anladim ama emin degilim.
Kvnize gitmeyecekseniz niye arayip biz geliyoruz diyorsunuz?
kv kendisi aradi esimde tatile giriyoruz cocukalrin bir hafta anaokulu yok, mirada izinli bizimde niyetimiz var dedi

Kayinvalide oglunu ariyor oglu da agzini tutamiyor İstanbula gezmeye gideceklerini söylüyor. Kayinvalideye gitme ya da gelecegiz diye haber verme durumu yok. Ben bunu açiklama geregini niye duydum
kv napiyorsunuz tatile girdiniz mi orda diye sordu, esimde bir kac gün kaldi tatile bizde simdi istanbul plani yapiyorduk dedi

Eger boyleyse doğru anlamişim. Bunu soylemek haber vermek zaten, insan kaç senelik annesinin huyunu bilir. Boşuna olay çikartmış gereksiz yere.

Kayinvalideye nereye gideceginizi ne yapacaginizi söylemeniz (esinize diyorum) zaten anlamsiz. Hele de onaylamiyor diye açiklama yapma geregi duymaniz daha kötüsü. Iki evli yetişkin insan gezmek istiyor gerisi kimseyi baglamaz ... Eş boş..

Bir daha böyle planınız olduğunda kimseye söylemeden gidin.Bende yurt dışındayım çok kez gidip geldik eşimin ailesinin yanına uğramadan.Büyükler görmek istiyor ama bu sefer size gelemeyeceğiz diyince kimse ısrar etmiyor(Bu arada ben kendi ailemin yanına bir şekilde gidiyorum her seferinde)

Kusura bakmayin olay esinizde bitiyor, anne karisma sen bize diyecek bitti
Ben aileme problemlerimizi hic aktarmazdim ama bu olaydan sonra annemgildeyken konu açıldı kelimenin anlamiyla yipranmisliktan cinnet gecirir gibi oldum. Babamda baya sinirlendi tüm hikayeyi duyunca sen bi daha ankaraya gitmiceksin gidersende önce tatilini yapacaksin sonra bir hafta gider onlari görürsün dedi. Evet babam belki bu konuda bisey buyurmamali ama bende onun evladiyim ve kv in git gelleri saygi sınır bilmemesi (teyzelerimin yanında bana çençen yapma dedi bisey demedigim halde )ama kendini bilgili en imanli gösterme halleri + dip dibe oluşumuz tüketti beni.Eşimde nedendir bilinmez o öyle demek istemedi o seni sever modunda. yemin billah esimden sogudum.

en kotusude esim anlamiyor annemdir napim diyor. seni anliyorum şöyle strateji izleyelim dese onada varim ama dokunmak bile istemiyorum ve onun yuzunden oldugunu ben defalarca anlatmama ragmen anlamiyor

Çok zor değil ya anne gelemeyiz biraz işlerimiz var zaman yok diyiver bitti.Eşiniz ailelere hayır diyince kötü evlat olunmadığını bilmiyor sanırım.

Bir güncük gelin en azından kendi aileniz nerde
yemin ederim giderdim ama biz bir ay orda kaldik o kadar sıkıldık ki imkanlarda vardi gitmeyin bi dahakine gidersiniz dedi.kapdokyaya zar zor gittik onda bile tavirliydi ya insana bikkinlik gelir bir ay boyunca dipdine.
bende esime dedim firsat cok iken gitmedik şimdi 3-4 gün gidecegiz bir gün icin bir bucuk ay önce geldigim yere niye gideyim dedim

Çok zor değil ya anne gelemeyiz biraz işlerimiz var zaman yok diyiver bitti.Eşiniz ailelere hayır diyince kötü evlat olunmadığını bilmiyor sanırım.
yok bilmiyor kavga cikariyor üste cikiyor…cok bezdim bu böyle bir adam degildi. kardeslerini örnek gösteriyorum onlar iyi mi yapiyor kadini tersliyorlar diyor. terslemiyorlar saygi duyduruyorlar kendilerine diyorum

yok bilmiyor kavga cikariyor üste cikiyor…cok bezdim bu böyle bir adam degildi. kardeslerini örnek gösteriyorum onlar iyi mi yapiyor kadini tersliyorlar diyor. terslemiyorlar saygi duyduruyorlar kendilerine diyorum
Kv oğluna içini döküp timsah gözyaşları dökmüş belli. Beni sevsinler, beni unutmasınlar, önce ben, hep ben modunda biri sanırım. Eşi yeterince sevgi göstermemiş çocuklarında yaralarına merhem arıyor.

Eşiniz boşboğazlık etmiş, kendi annesini tanımıyor gibi davranmış.

Ben bu kadar uzun uzun açıklamaları anlamıyorum. Gelemeyiz anne maalesef, zaman yok dersin olur biter. Karşındaki kişi samimi olarak üzülüyordur, o zaman uzun açıklamaya girilir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…