Kayinvalide oglunu ariyor oglu da agzini tutamiyor İstanbula gezmeye gideceklerini söylüyor. Kayinvalideye gitme ya da gelecegiz diye haber verme durumu yok. Ben bunu açiklama geregini niye duydumUykum mu var acaba yazdiginizdan bir şey anlamadim niye olay cikti? Turkiyeye gezmeye geldiniz kvnize gitmediniz bunu anladim ama emin degilim.
Kvnize gitmeyecekseniz niye arayip biz geliyoruz diyorsunuz?
kv kendisi aradi esimde tatile giriyoruz cocukalrin bir hafta anaokulu yok, mirada izinli bizimde niyetimiz var dediUykum mu var acaba yazdiginizdan bir şey anlamadim niye olay cikti? Turkiyeye gezmeye geldiniz kvnize gitmediniz bunu anladim ama emin degilim.
kv napiyorsunuz tatile girdiniz mi orda diye sordu, esimde bir kac gün kaldi tatile bizde simdi istanbul plani yapiyorduk dediKayinvalide oglunu ariyor oglu da agzini tutamiyor İstanbula gezmeye gideceklerini söylüyor. Kayinvalideye gitme ya da gelecegiz diye haber verme durumu yok. Ben bunu açiklama geregini niye duydum
Bende kafami veremedim okurken anlayamadım.Uykum mu var acaba yazdiginizdan bir şey anlamadim niye olay cikti? Turkiyeye gezmeye geldiniz kvnize gitmediniz bunu anladim ama emin degilim.
Kayinvalide oglunu ariyor oglu da agzini tutamiyor İstanbula gezmeye gideceklerini söylüyor. Kayinvalideye gitme ya da gelecegiz diye haber verme durumu yok. Ben bunu açiklama geregini niye duydum
Ben aileme problemlerimizi hic aktarmazdim ama bu olaydan sonra annemgildeyken konu açıldı kelimenin anlamiyla yipranmisliktan cinnet gecirir gibi oldum. Babamda baya sinirlendi tüm hikayeyi duyunca sen bi daha ankaraya gitmiceksin gidersende önce tatilini yapacaksin sonra bir hafta gider onlari görürsün dedi. Evet babam belki bu konuda bisey buyurmamali ama bende onun evladiyim ve kv in git gelleri saygi sınır bilmemesi (teyzelerimin yanında bana çençen yapma dedi bisey demedigim halde )ama kendini bilgili en imanli gösterme halleri + dip dibe oluşumuz tüketti beni.Eşimde nedendir bilinmez o öyle demek istemedi o seni sever modunda. yemin billah esimden sogudum.Kusura bakmayin olay esinizde bitiyor, anne karisma sen bize diyecek bitti
Çok zor değil ya anne gelemeyiz biraz işlerimiz var zaman yok diyiver bitti.Eşiniz ailelere hayır diyince kötü evlat olunmadığını bilmiyor sanırım.Ben aileme problemlerimizi hic aktarmazdim ama bu olaydan sonra annemgildeyken konu açıldı kelimenin anlamiyla yipranmisliktan cinnet gecirir gibi oldum. Babamda baya sinirlendi tüm hikayeyi duyunca sen bi daha ankaraya gitmiceksin gidersende önce tatilini yapacaksin sonra bir hafta gider onlari görürsün dedi. Evet babam belki bu konuda bisey buyurmamali ama bende onun evladiyim ve kv in git gelleri saygi sınır bilmemesi (teyzelerimin yanında bana çençen yapma dedi bisey demedigim halde )ama kendini bilgili en imani gösterme halleri + dip dibe oluşumuz tüketti beni.Eşimde nedendir bilinmez o öyle demek istemedi o seni sever modunda. yemin billah esimden sogudum.
yemin ederim giderdim ama biz bir ay orda kaldik o kadar sıkıldık ki imkanlarda vardi gitmeyin bi dahakine gidersiniz dedi.kapdokyaya zar zor gittik onda bile tavirliydi ya insana bikkinlik gelir bir ay boyunca dipdine.Bir güncük gelin en azından kendi aileniz nerde
yok bilmiyor kavga cikariyor üste cikiyor…cok bezdim bu böyle bir adam degildi. kardeslerini örnek gösteriyorum onlar iyi mi yapiyor kadini tersliyorlar diyor. terslemiyorlar saygi duyduruyorlar kendilerine diyorumÇok zor değil ya anne gelemeyiz biraz işlerimiz var zaman yok diyiver bitti.Eşiniz ailelere hayır diyince kötü evlat olunmadığını bilmiyor sanırım.
Kv oğluna içini döküp timsah gözyaşları dökmüş belli. Beni sevsinler, beni unutmasınlar, önce ben, hep ben modunda biri sanırım. Eşi yeterince sevgi göstermemiş çocuklarında yaralarına merhem arıyor.yok bilmiyor kavga cikariyor üste cikiyor…cok bezdim bu böyle bir adam degildi. kardeslerini örnek gösteriyorum onlar iyi mi yapiyor kadini tersliyorlar diyor. terslemiyorlar saygi duyduruyorlar kendilerine diyorum
kv napiyorsunuz tatile girdiniz mi orda diye sordu, esimde bir kac gün kaldi tatile bizde simdi istanbul plani yapiyorduk dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?