• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ladys Box'tan bedava numune paketi.

arkadaşlar bilinmedik diyosunuz ama sonuçta bu firmalarda şak die ürünü keşfetmiyor...elektronikten örnek verelim çok çok ii firmalar bazen piyasadan ürünlerini toplatırlar laptoplar mesela ...bataryası ısınıyo die...bunlar hiç mi denenmeden piyasaya sürülür hayır...
kozmetik de benzer şekilde..ürünü önce deneyecekler....orda da öyle diyordu galiba..tester filan..sonuçlarını yollayın filan...reklamlarda sürekli der ya şu kadar panelist sonuçları die..bu da sanırım öyle bişey....önce siz deneyeksiniz..oldu olmadı diceksiniz...
ben şahsen denemem..sonuçta deneme aşamasında bi ürün..ya içinde sağlığa zararlı bişey varsa...ya benim cildimde ters etki yaparsa..
hayvan hakları dernekleri hayvanlar üzzerinde deneye karşı ...en kolayı gönüllü denekler..çoğu üniversitede veya firmada bu olur..kimi yasaldır kimi değil...

arkadaşım iyi güzel yazmışsında
burda yazanlardan hiç kimse demedi zaten ben denerim ne olursa olsun diye
arkadaşların çoğu ki ben de dahil farklı bişeler gelirse bilinmedik ürünler adı sanı olmayan şeyler kesinlikle oramıza buramıza vs kullanmayız diyoruz zaten:sinifsinif:

arkadaşlar bilinmedik diyosunuz ama sonuçta bu firmalarda şak die ürünü keşfetmiyor...elektronikten örnek verelim çok çok ii firmalar bazen piyasadan ürünlerini toplatırlar laptoplar mesela ...bataryası ısınıyo die...bunlar hiç mi denenmeden piyasaya sürülür hayır...
kozmetik de benzer şekilde..ürünü önce deneyecekler....orda da öyle diyordu galiba..tester filan..sonuçlarını yollayın filan...reklamlarda sürekli der ya şu kadar panelist sonuçları die..bu da sanırım öyle bişey....önce siz deneyeksiniz..oldu olmadı diceksiniz...
ben şahsen denemem..sonuçta deneme aşamasında bi ürün..ya içinde sağlığa zararlı bişey varsa...ya benim cildimde ters etki yaparsa..
hayvan hakları dernekleri hayvanlar üzzerinde deneye karşı ...en kolayı gönüllü denekler..çoğu üniversitede veya firmada bu olur..kimi yasaldır kimi değil...

Şekerim.. piyasada yer alan ürünler diyorlar.hiç görmediğimiz bir ürünse örn.Armut kokulu Omo yu kullan derse adam bize..kullanmayız..Biliyoruz ki piyasada armut kokulu omo yok...bunun gibi..Kafana yatmayan bişey olursa bunu denemezsin..Piyasaya çıkmayan birşeyi denetmeyeceğiz,alın bu krem yeni çıktı kullanın,yüzünüze sürün demeyeceğiz diyorlar..

piyasada olmayan ürün derken marka mı kasıt yoksa o markanın çeşidi mi ?
sizze bol şans....ama ben hele hele sanalda böyle bişeye inanmıyorum....hem bedava yollıcak..hem kargo ödetmeyecek....bide son kalite yollayacak.....siz gerçekten inandınız mı ?yoksa bdava sirke muhabbeti mi?

telepatiyle bulsunlarrr vahiyle bulamazlar ki zaten ben çok günahkar bi kulum :roflol:

sizze bol şans....ama ben hele hele sanalda böyle bişeye inanmıyorum....hem bedava yollıcak..hem kargo ödetmeyecek....bide son kalite yollayacak.....siz gerçekten inandınız mı ?yoksa bdava sirke muhabbeti mi?

Kesinlikle bu.bu....Nerden bedava bişey bulsak diye uğraşıyoruz..
Hem adamlar numuneleri bize koli koli gönderecekler..

gülmeniz daim olur ıNŞALLAH...ben kimseyi rencide etmez kızdımak amaçlı yazmadım..haa alındıysanız size komik geldiyse o ayrı..ama ben gerçeklerden bahsediyorum..bi kimyager olarak....ayrıca bu konuda nelerin döndüğünü bilen olarak....iş dünyasının içindeyim...herkes birilerinden bişey koparma derdinde..size babalarının hayrına mı verecekler o kadar ürünü...gerçekçi olalım hadi...hiç tanımadığınız bi adam size o kadar ürün yollayacak..tester olarak..hemde koli koli..sizde ister kullanın ister kullanmayın...bu kadar basit mi...bunu o işi yapan adam düşünemedi mi acaba...

canım ixora rozi molped flormar yolladı bi çok arkadaşa
banada bi kaçı geldi kargo ücreti alınmadı
bize sanırım babalarının hayırlarına yolladılarkaydirigubbakcemile4

araya girmek gibi olmasında kimse kimseyi burda zorlamıyorki illa üye ol diye,herkesin kutusu kendine,isteyen gelen numuneyi kullanır istemeyen kullanmaz,bu güne kadar bi çok firmadan numune istedim yolladılar sağolsunlar kötü bi durum olmadı çokşükür hepsinide kullandım,bizde heralde bilinmedik test asamasında olan bir markanın ürününü alıpta oramıza buramıza sürecek değiliz o kadar zekamız var,misal bi marka yeni bi ürün çıkardığında markettende alıp deniyoruz sonrasında memnun kaldım yada kalmadım diyoruz,buda onun gibi bişey,gelen numuneler kendini ispatlamış belli bir markaya aitse kullanırım ben acıkcası

bu arada gelen ürünler nasıl gelmişti...kaç tane ve devamlı mıydı..adresinize naıl ulaştılar
arkadaşım firmaların belirli zmanlarda yani kendi istekleri doğrultusunda
yapmış oldukları ürün tanıtım amaçlı
kulananların yorumlar
kendini geliştirme adına yaptıkları şeydir genelde bu tür kampanyalar
numunee kişi adına ganelde 1 defaya mahsus yollanır
her istenildinde yollucaklarını sanmıyorum ki yollamazlar
kargoyla adrese geliyo ürünler nasıl gelcek başka ki
bu layds yeni henüz kimseye gelmemiş daha
ne çıkacak ne olacak belli değil yani
sayfaların hepsini oku istersen buyrunnnnnnnnn

araya girmek gibi olmasında kimse kimseyi burda zorlamıyorki illa üye ol diye,herkesin kutusu kendine,isteyen gelen numuneyi kullanır istemeyen kullanmaz,bu güne kadar bi çok firmadan numune istedim yolladılar sağolsunlar kötü bi durum olmadı çokşükür hepsinide kullandım,bizde heralde bilinmedik test asamasında olan bir markanın ürününü alıpta oramıza buramıza sürecek değiliz o kadar zekamız var,misal bi marka yeni bi ürün çıkardığında markettende alıp deniyoruz sonrasında memnun kaldım yada kalmadım diyoruz,buda onun gibi bişey,gelen numuneler kendini ispatlamış belli bir markaya aitse kullanırım ben acıkcası
aynen arkadaşım
sedna rencide etmek istemedim diyosun ama beleşci yerine getirdin lafı yaniiii
evet bi ürünü kullancaksam alcaksam numunesini alıp denemek böyle bir kampanyadan yararlanmak benim en doğal hakkımdır

Canım ben Flormarın sitesine sadece üye oldum..Terster falan bişey istemedim..Bana da hediye ebru Şallının spor yaptığı lastiğinden göndermişlerdi..Acaba sakıncalı bir kimyasaldan da ondan mı gönderdiler..Ne bilimm..Kansorejen Kauçuktan olabilir de..Gerçi kullanmadım..

valla bana söyleyecek söz bırakmamışsın canım...

sedna03 kullanıcısından alıntı

burada kimsenin kafasına silah dayayıpta üye olun demiyoruz..
olacaksan olursun olmayacaksan okur geçersin burada kimsenin yüreğine kurt düşürme hakkın yok..
bunca sayfa oldu korkanlar oldu tedirgin olanlar oldu..
sonra yetkililerle temasa geçtik yürekleri hafifledi insanların..
şimdi tam kafaları rahat etmişken buraya gelip kimsenin kafasını karıştırma lütfen...
üye olmazsın olur biter ...
haa kolilerimiz gelir kullanırız kullanmayız o bizim bileceğimiz iş...
baktık bilmediğimiz etmediğimiz bişiy dizer banyo dolabının üstüne süs olarak koyarız...
ama artık bu negatif konuşmalardan bıktım...
yeter artık yahu konuyu açtığıma açacağıma pişman oldum...
yeter felaket tellalleri uğramasın bu topiğe....:olmaz:

Son düzenleme:
Ayrıca zaman zaman evlere kadar gelip numune bırakan firmalar var..bunlarda bakkalda markette olan ürünler..Deterjan,ped,su numunesi vermişlerdi..
Keşke almasaymışız yaaa..Bedava sirke durumuna düşecekmişiz meğer..

Back