Lady Gaga'nın ilginc tarzı

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
45
164633-lady-gaga--3.jpg

160736-lady-gaga--1.jpg

155570-gaga-1.jpg

154057-gaga-7.jpg

151208-lady-gaga-sivilce--2.jpg

bence çok kötü ama trendsetter olduğu da doğru. bütün herkes onu taklit ediyor gülşenin yeni klibi bile öle

Tarzı müziğinin önüne geçti .. Çok kötü ama buda onun tarzı

Bu kadından iğreniyorum. Çok çok kötüü. Sadece bir et parçası. Genelev kadınlarından farkı yok.
O kadar basit duruyor ki tarzı. Iyyykkk...

Sadece bir şarkıcı,görünüşü ve marjinalliği beni ilgilendirmiyor..Bu ilginç kıyafetleri gerçekten istediği için mi yoksa ilgi çekmek için mi giyiyor uzun uzun tartışılır (Ki sanırım 2.si :) Şarkılarını çok anlamlı ve güzel buluyorum :82:

çok başarılı , sadece görünüşten ibaret olmadığı da şarkılarından aşikar.
yalnız okuduğum kadarıyla inanılmaz kaprisli bi kadınmış..

yok yok kadın. neyazık ki:83:
geçenlerde gazetede bi fotosnu görmüştüm tuvaletini ayakta yapıo gibi bi foto bilerek öle poz vermiş marjinalliği seviomş hermafrodit diyenler varmış.ama imkansız kızlar önü düpdüz yani baksanıza kadın bu:90:
eski yıllardaki fotolarıda vardı baya monoton sıradan bi kadnmş.dikkat çekmek için erkk arkadşı ona böle bi takma ad ve tarz yaratmş falan filan

Güzellik desen yok.. Vücut desen yok.Tarz desen hiç yok! Sadece tarz yaptığını zanneden ilgi budalası bi insan.Onun gibi olanlarda dikkat çekmek adına adından söz ettirmek adına böyle saçma sapan giyiniyor olmayacak şeyler yapıyorlar. Ama bu kadın bana çok ucuz görünüyor..

bu kadin satanist..
her klibinde satanist olduguna dair isaretler var..
acik bir sekilde belirtiyor zaten harektleriyle vs..
bende cogu yorum yapanlar gibi cok igrenc ve basit buluyorum..
bana göre bu tarz filan degil, bildigin cöplükkk...

Son düzenleme:
bu fotoları cidden çok iğrençmiş ama istediğinde gayet düzgün olabiliyor bence.

şarkılarını da tarzını da beğeniyorum:78:

çok çirkin ve zevksiz... şarkıları güzel gerçi bu kadndan mı çıkıo bunlar diosun :KK51:

Son düzenleme:
iğrenç ötesi,baktıkça midem bulanıyor...her tarafı ortada..edep denen şeyden bihaber..

X