Lady Gaga'dan Onur Yürüyüşü tweeti: Bu insanlık dışı!

isterseniz önce neyi tartışıyoruz, ona karar verelim, teşhirciliği mi, yoksa eşcinsellerin yürüyüş yapma ve diğer haklarını mı?
eğer teşhirciliği tartışıyorsak, bu zaten yanlış. yani yanlış demeyeyim de bence saçma
açıkçası daha önceki konuda da söyledim, şimdi de söyleyeyim; hem açılan pankartı hem de teşhirciliği, gereksiz bir provokasyon olarak görüyorum.
hiçbir faydası olmadığı gibi gereksiz bir tepki de çekiyor.
eşcinsellerin yürüyüşüne gelirsek; toplantı ve yürüyüş hakkı bakidir. nasıl ki Doğu Türkistan, Filistin, Hayvan Hakları, Kadın Hakları için yürüyüş yapılabilirse eşcinseller için de yürüyüş yapılabilir. demokrasi bunu gerektirir.
tıpkı müslümanların, tıpkı ateistlerin, tıpkı türbanlıların, tıpkı kadınların, tıpkı hayvan severlerin, tıpkı çevrecilerin biz burdayız deme hakkı olduğu gibi eşcinsellerin de buradayız deme hakkı vardır. toplumdaki bir ya da birçok grubun bundan hoşlanmaması bu hakkı engellemez, demokrasi her ne kadar sadece şimdiye kadar bulunan sistemlerin en iyisi olsa da çoğunluğun hakkını değil azınlığın ben buradayım deme hakkını korur.

insani kanun diye bir şey yoktur. benim insani kanunlarım mesela sarışınları ya da Buda'ya inanmayanları öldürmeyi emrediyorsa ne olacak?
o yüzden insani kanunlara göre bir şey yapamayız.

Türkiye kim allah aşkına kabul etme etmeme değil. Var olan bir şey var. Görmezden gelin boşverin. Size ne?

Evet, budur.
Yürüyebilirler, nasıl istiyorsa öyle yaşayabilirler.
Bana normal gelmesine gerek yok, ramazana da denk gelebilir.
Ramazanı engellediği de yok.
Ama madem değerlerini duyurmaya, kabul ettirmeye, biz varız demeye çalışıyorlarsa,
bu kimseyi incitmeden olmalıydı.

Olayları çift taraflı inceleyebilmek güzel meziyet.

Dini nikahla dini degerlerke dalga gecmeye donmus is..
bu ulkenin cogunlugu musluman oldukca bu is normal kabul edilmez bunu kabul edin..
yasalarin ozgurluk vermesi toplumsal ahlak anlayis ve inanisinda izin verecegi anlamina gelmez..
Hulasa boyle bir ulkede escinselim diyenin bunu gizli yapmaktan baska caresi yok benim cocugumun ahlakini piskolojisini bozma hakki yok cunki cogunlugun dinine ahlakina gore normal disi ahlak disi bir seytan isi pislikten baska birsey degil..

Zinayi aldatmayi mesrulastiran dizilerden illallah dedik bide bunun onurunu mu duyacaz..
Bir toplumu yikmanin fethetmenin en kolay yolu ona ahlakini dinini unutturmaktir..
Burada marjinal gecinenlerin cogunun niki bile turkce degil kalkip turkceyi savunurlar..
Kimin dinindensin..
Kimin ahlakindansin..
Marjinal olmanin disinda hicbir deger olcun var mi bana insanliktan bahsetmeyin..
Insan vicdanini iradesini aklini birlikte kullanan varliktir...o kadar vicdanda yoksunsunki Allahin olcusu dini nikahi diline doluyosun sonra ...neyse ya sinrim bozuluyo baska bisey degil..

Kimsenin dinine birsey demedim tavir ve usluplari ve musluman olan bu ulkede yapmaya calistiklari sey ne!! hepsi amacli eylemler bunlarin hepsi belli bir amaca hizmet eden diziler yine ...
Onlarin benim dinime ahlak anlayisima etmedikleri zulum kalmadi...

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. , Kazen forumda bu tip mesajlar yazabiliyor muyuz?

lady gaga insan mı ki onun insanlıkla ilgili tweeti olsun! bunların kafaları da çok güzel he işine geleni protesto et tweet at yürüyüş yap. ulan insanlar ölüyor dünyanın dört bi yanında bu konularla ilgili neden bi lafınız yok? ama onlar duyarlı insanlar ya sözde

Bende o çıplığa kesinlikle karşıyım hatta kızdım ve kendi düşüncelerine zarar verdiklerini düşündüm ki öylede oldu ama bi düşünün geçen sene böyle pankartlar açılmadı kimse soyunmadı neden böyle birşey yaptılar acaba ramazan diye izin verilmediği için, bunu görmek bu kadar zormu

Hanımlar,
Günlerdir LGBT yürüyüşleriyle ilgili ne kadar konu varsa Sağolun kapattırdınız yorumlarınızla.
Dini yorum yapmayın diyorum yapıyorsunuz, saygı da duyabilirsiniz duymayabilirsinizde, bu da sizin kişisel hakkınız fakat herşeyi kenara bıraktığınızda kişisel haktır tercihler.
LGBT'de cinsel tercih olduğu için garipseniyor olabilir, buna da birşey diyemem lakin sonuçta hakları var mı vatandaş olarak seslerini duyurmaya? Evet var.
Seslerini duyururken yaptıkları bazı şeyler tasvip edilmeyebilir, buna da amenna ama rica ediyorum tartışırken ne dini değerlere laf sokulsun, ne de LGBT'lilerin tercihlerine laf sokulsun.

öncelikle keşke bu durumu yaşayanlar durumunu olağan kabul etmesin, gidip tedavi olmaları lazım
ama diğerleri de bu insanlara akaret edemezler, hakları yok buna. aşağılayamazlar. ha tabi karşısındaki de onu aşağılamayacak. zira bide etki tepki meselesi oluyo :/

bu insanlar normal değiller, tedavi şart ve öncelikle bunu kabul edip, bu noktadan balşamalılar işe. Allah'ın koyduğu tüm kurallar insanların iyiliği içindir ayrıca. aynen okulda uymamız gereken kurallar gibi, trafik kuralları gibi... tüm söylenenler bizi iyiye ulaştırmaya birer yoldur. yoldan çıkmak felaketi getirir.

asla normal göremem, ne yapıyorlarsa yapsınlar da diyemem. çünkü toplum yapısının dibine dinamit koymak gibi bir durum bu. bi süre sonra ensest de serbest olsun, kime ne... diyenleri de duyarız ondan sonra. bunun ucu açık. nerelere gider bu düşünebiliyor muyuz sonunu neler olur!??

Iki taraf oluyor destekleyenler ve benim gibi desteklemeyenler yazmamdaki amac neden desteklemesigim icindi dini tartismaya girmek degil sadece m.ö yasanan bir olayi anlatmak istedim.

Iki taraf oluyor destekleyenler ve benim gibi desteklemeyenler yazmamdaki amac neden desteklemesigim icindi dini tartismaya girmek degil sadece m.ö yasanan bir olayi anlatmak istedim.
evlaefe,
zaten dini boyutunu bilen biliyor, gerek yok dine girip yazmaya.
Ki yürüyüşlere katılanlar cinsel tercihlerini ailelerine Çevrelerine söyleyebilenler, Türkiye'de ne kadar gizli LGBT olduğuna dair fikri olan var mı? Senelerdir gizleyen ve deşifre olmamak adına evlilik yapanlarda var, ahlaki boyut derseniz de inanın LGBT öyle özendim bende Olacağım denen birşey değil, zaten içgüdüsel olarak yapamazsınız, hormonlarınız ağır basar.

Çoluk çocuk etkilenir diye Endişe ediyorsunuz, belki haklı olabilirsiniz ama siz çocuğunuza bebekliğinden itibaren pozitif yaklaşır, iyi eğitim verirseniz ve çocuklarınızında hormonal dürtüleri Doğduğu cinsiyetle doğru orantılıysa hiçbirşey olmaz.

Bu ülkede maalesef hala LGBT nedir tam bilinmiyor bile, bulaşıcıymış gibi zannediliyor ve ne yazık ki vereceğim örnek için özür dilerim fakat biz birçok şeyi tam araştırıp bilmediğimizden yurdum insanının bir kısmı Otistik yavrularımıza bile çocuklarını yaklaştırmıyor, sebebiyse bulaşıcı zannedilmesi, ne kadar acı aslında.

Ben kaç anneyle konuştum bu konuda, hepsi bu dertten muzdarip

Toplum ahlakı diyorsak biz Çocuklarımızı güzel yetiştirmeye kanalize olmalıyız, güzel yetiştirirsek Çevresindeki şeylerden etkilenmez, bu ülkede LGBT olmaktan çok daha Mühim sorunlar var üstelik misal uyuşturucu.
26 Haziran Uyuşturucuyla mücadele günüydü, çocukların ahlaki çöküşleri, hayattan yitip gitmeleri ve bu illeti temin için yapamayacakları hiçbirşey olmadığını biliyor musunuz mesela?
LGBT'li birini az çok anlarsınız, istemiyorsanız Çocuğunuzu ondan uzak tutarsınız ama uyuşturucuyu anlamanız daha zor, hele sentetik olanlarını.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…