• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lady Gaga'dan Onur Yürüyüşü tweeti: Bu insanlık dışı!

lady oldu canim sen ne dersen o olur zaten.ne haddineyse ne zannediyorsa kendini....git kendi ulkene karis sen.bizim ulkemizde cok sukur bu tip seylere tepkiler gosteriliyor daha.biz bununla ovunuyoruz...hem zaten gorduk gosterilerini aman nede renkli islamiyete hakaret orucunu tutan insanlara saygisizlik...boyle gosteriler birakin ramazanda ksitlanmasini, ulkede yasaklanmali..

hayır okadar özgürlükçü oldukki korkarım yarın çıkıcak bnirileri ben hayvanla yatmak istiyorum bu benim cinsel tercihim dicek ve evlenmeye kadar götürecekler işi kedilerle köpeklerlee.. sonra çıkıcak birileri ben yaşlı kadınlardan hoşlanıyorum cinsel tercihim bu dicek özgürlük istiyorum dicek.. çocuklardan hoşlanıyorum ne yapayım cinsel tercihim bu dicekk dicekte dicek ne buu yaaaa..

cok guzel yazmissin teskkurler.zaten amaclarida bu cokta uc seyler yazmamissin.almanyada yasayan yakinlarim almanlarin bir kopekle her turlu hayatini paylastigini soyluyorlar cinsel hayatinida...ee ozgurluk tabi canim kime ne degilmi! Turkiyedede olsun degilmi.nede olsa orgurluk hepsi.bunlar varya cok anlamli seyler cokk.hem layd gitsinde filistinde turkmenistanda suriyede vahsice katledilen muslumanlarin yasama haklarinin elinden alinmasiyla ilgili twet atsin biraksin bizim ulkemizi...ayyy hicc sevmiyorum su kadini yaa!

biri üç aylar üzerinden türkçenin güzelliklerini kullanarAk espri yapmış öbürü onun tercihini küfür olarak kullanıyor. İ.ne gibi. Aynı şey mi allah aşkına. Neyse kimse kimseye saygı duymak zorunda değil. Bu ülkede kadın hakları oluşmamışken ben eşcinsel haklarının bu kadar konuşulmasını da çok anlamlı bulmuyorum. Türkiyede sex tabu. Normal dişi erkek bireylerin sexi tabu. Oralara daha çok yol var.

bakin sizde son cumlenizde nasil yaznissiniz "normal disi erkek bireylerin sexi tabu"...normal olan disi ve erkegin cinsel hayati yani sizde bunun normal digerlerinin anormal oldugunu bastan kabul etmissnz belli.tiplumda bu tip gosterilerle normallestirme ve mesrulastirma calismalari toplumun yapisina ters Turkiye kabul edemez bunu.

Sadece Ramazan' da değil yılın hiçbir günü sokak ortasında insanlar çırılçıplak soyunup sevişemez sadece homoseksüeller değil heteroseksüeller de yapamaz, sokak ortasında çıplak insanlara dünyanın neresine giderseniz gidin kabahat işlemiş gözüyle bakılır( çıplaklığın normal sayıldığı kabile yaşantısı sürenler hariç) . O Ramazan' la ilgili pankart da alenen hakaret ve meydan okumaktır hem saygı istiyorlar hem de içlerinde yaşadıkları topluma ve değerlerine saygı göstermiyorlar, tam bir yozlaşmışlık sokak ortasında fetiş kıyafetler, yaptıklarının adı yürüyüştü izin almalarına da gerek yok yürüyüp, slogan atıp, basın açıklaması yapıp dağılırlar normali budur eğer o kıyafetlerle yürüyeceklerse onur yürüyüşü değil de karnaval yapıyoruz deselerdi bu karnaval da değil yürüyüş de değil neydi Allah aşkına ? Yumurtadan çıkıp kabuğu u beğenmemekle, halkın değerlerine alenen hakaret etmekle Destek bulamazlar tam aksine bu tuzu kuru arkadaşlar büyük şehirlerde yaşamayan, yoksul, çaresiz eşcinselleri iyice hedef haline getirirler sanki az cinayet işleniyormuş gibi daha da beter hedef gösterirler.

Şimdi izledim bu onur yürüyüşü videolarını inanamadım burasının benim ülkem Türkiye olduğuna inanamadım bu neyin özgürlüğü özgürlük çırılçıplak soyunup sokak ortasında öpüşmek midir böyle mi arıyor bu insanlar haklarını bu özgürlük değil resmen Ahlaksızlık hele hele çoğunluğu müslüman olan bir ülkede Ramazan ayında böyle bir gösteri yapılması inanılacak gibi değil.. Evet burası özgür bir ülke herkes istediği düşünceyi savunabilir, herkesin cinsel tercihi kendini ilgilendirir ama sokak ortasında üstelik etrafta çoluk çocuk varken bu şekil gösteri yaparsa birileri insanlarda doğal olarak tepki gösterir buna savunulacak hiçbir tarafı yok bence bu gösterinin iğrenç resmen :/

"Ramazan'da yürüyüş yapamazsınız" nedir peki? Hiç ondan bahsetmiyorsunuz? İnsanları "mübarek aylardayız i.nelik falan ayıboluyor" gerekçesiyle engellerseniz onlar da 3 aylar göndermeli pankart açar. Niye sürekli alttan alınan, hoş tutulan, saygı gösterilen taraf olmayı bekliyorsunuz? Biraz da siz saygı gösterin?

O pankart henüz hiçbir müdahale yokken açılıyorsa evet, tekrar ve tekrar yine
saygı duyulması gereken oluyoruz.

hayır okadar özgürlükçü oldukki korkarım yarın çıkıcak bnirileri ben hayvanla yatmak istiyorum bu benim cinsel tercihim dicek ve evlenmeye kadar götürecekler işi kedilerle köpeklerlee.. sonra çıkıcak birileri ben yaşlı kadınlardan hoşlanıyorum cinsel tercihim bu dicek özgürlük istiyorum dicek.. çocuklardan hoşlanıyorum ne yapayım cinsel tercihim bu dicekk dicekte dicek ne buu yaaaa..
18 yaşını aşmış bireyler rıza dahilinde sevişebilirler, TC kanunlarına göre seviştikleri kişi hemcinsleri ve karşı cinseleri olabilir, TC kanunlarına göre Homoseksüellik bir suç değildir. TC kanunlarına göre sevişmede rıza aranır.
yaşlı kadınlar da TC kanunlarına göre karşılarındaki 18 yaşını doldurduğu sürece istediği kişiyle sevişebilirler.
bundan hareketle;
hayvanların rızası olmadığı için
çocukların rızası olmadığı için
bu sayılan gruplarla cinsel ilişkiye girmek tecavüz sayılır, rıza aranmaz. 13 yaşında çocuk rızam vardı dese de kanunen rıza gösteremeyeceğinden (rüştünü ispat etmiş kişinin rızası olur) karşısındaki reşitse bu tecavüz sayılır.
elmayla armudu karıştırmayın, insan hakları ya da evrensel hukuk kuralları çerçevesinde özgürlük olan bir şeyi, aynı referanslara göre suç olan eylemlerle karşılaştırıyorsunuz.

ayrıca kaçtır okuyorum 13 yaşındaki ile evlenen , hayvana tecavüz eden insan örnekleri verilmiş....böyle seyler ülkemizde var ama somutlaştığı taktirde ceza görüyor....
bunu kıyaslamanız için erkeklerin biz 13 yaşında çocukla evlenmek istiyoruz ve ya hayvana tecavüz serbest olsun diye gösteri yapması pankartlar açması valinin izin vermesi bizim de hoşgörmemiz gerekir.....öyle bir şey var mı yok... eşcinsellik olayı ise somut bir örnek.... zaten onlar sevişmiyor mu ne halleri varsa evlerinde görsünler....
toplumun düzen yapısını bozmaya kimsenin hakkı yok....

yok arkadasim ramazandada bu rezillige saygi duyanlarin mezhebi ne genis..guzel ulkemin utanc manzarasi rezillik ..bu ramazanda hemde bu ulkede gosteri yapcaz deyipte bunu rezalete ve islamiyete hakarete cevirenlerin artik bu rezaletlere kendinde hak gorenlerin elinden alinmali.lady gagaya aksine bende bir sesleneyim vali efendiye...Sayin Valim gosterilerini rezalete hakarete donusturen bu sapkinlara artik izin vermeyin bu son sapkinliklari olsun..gitsinler lady nin ulkesine beraber yapsinlar rezalet islerini.

Evinin içinde yaptıkların bizi ilgilendirmiyor. Ama nikahlı değilsin. Ay bilemedim. Neyse saygı duyayım ben.

Ama kızlı erkekli sevişmekte sorun yoktu en son aldığım bilgiye göreo_O

Kızlı erkekli sevişmekte sorun var hanımefendi edepsizliğinize kılıf aramayın! Arada dini nikah yoksa bir kızla bir erkek se-vi-şe-mez! Evlerinde ne yaparlarsa yapsınlar da diyemeyeceğim çünkü sevişmekten bahsediyorsunuz basit bir şey değil. Buna saygı duyamam!

Kızlı erkekli sevişmekte sorun var hanımefendi edepsizliğinize kılıf aramayın! Arada dini nikah yoksa bir kızla bir erkek se-vi-şe-mez! Evlerinde ne yaparlarsa yapsınlar da diyemeyeceğim çünkü sevişmekten bahsediyorsunuz basit bir şey değil. Buna saygı duyamam!
images

18 yaşını aşmış bireyler rıza dahilinde sevişebilirler, TC kanunlarına göre seviştikleri kişi hemcinsleri ve karşı cinseleri olabilir, TC kanunlarına göre Homoseksüellik bir suç değildir. TC kanunlarına göre sevişmede rıza aranır.
yaşlı kadınlar da TC kanunlarına göre karşılarındaki 18 yaşını doldurduğu sürece istediği kişiyle sevişebilirler.
bundan hareketle;
hayvanların rızası olmadığı için
çocukların rızası olmadığı için
bu sayılan gruplarla cinsel ilişkiye girmek tecavüz sayılır, rıza aranmaz. 13 yaşında çocuk rızam vardı dese de kanunen rıza gösteremeyeceğinden (rüştünü ispat etmiş kişinin rızası olur) karşısındaki reşitse bu tecavüz sayılır.
elmayla armudu karıştırmayın, insan hakları ya da evrensel hukuk kuralları çerçevesinde özgürlük olan bir şeyi, aynı referanslara göre suç olan eylemlerle karşılaştırıyorsunuz.
başka yerdeydimde anca geldimm ..tc kanunları demişsin eyvallah eee peki insani kanunlar ne olacak arkadaşımm.. elbette eşcinsellik şuç değil haa bana görede olmasın zaten suç nedir bu eylemi yaparlarken anadan üryan sevişmeleri işte biz buyuz demeleri burada edep girer edep hani insanların koyduğu edep kuralı varya işte oo..

Back
X