• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lady Gaga'dan Onur Yürüyüşü tweeti: Bu insanlık dışı!

Siz onlara keşke ay biraz ayol musun demekle kalsanız ya? Sosyal medyada küfürler gırla.
Hemde ne küfürler işimiz gücümüz yok bu g... ver.. lerle uğraşıyoruz diye yazıp durıyorlar hep bu tarz tabirler var maalesef :KK12:
hoş ölsün gebersinler diyenler var küfür hiç bişey kalır. ben hala cinsel tercihleri için bir insanın ölmesi isteyen insanları hiç bir zaman anlamıyacağım :KK14:

Hemde ne küfürler işimiz gücümüz yok bu g... ver.. lerle uğraşıyoruz diye yazıp durıyorlar hep bu tarz tabirler var maalesef :KK12:
hoş ölsün gebersinler diyenler var küfür hiç bişey kalır. ben hala cinsel tercihleri için bir insanın ölmesi isteyen insanları hiç bir zaman anlamıyacağım :KK14:

Bu dünyada hala kadınlar taşlanarak öldürülüyorken ben ay eşcinseller sokakta elele bile yürüyemiyolar yaaa diye üzülemiyorum açıkçası. Ama şu yorumlardan gerçekten irrite oluyorum. Neden bu kadar rahatsız olunduğunu anlamıyorum. Duymayın görmeyin önemsemeyin. Kime neye zararı var? Bu kadar ağır küfürler çok tuhaf geliyor, ellerne geçirseler sıradan gömerler hepsini, akıllarınca dünyayı pislikten temizlerler.

En çok da s.kinden başka bir şeyiyle küfür etmeyi bilmeyen insanların ahlak bekçiliği kanıma dokunuyor.

iyide bu adamların taşıdığı pankartta yazıyor sizin küfür ediyosunuz dediğiniz cümleler. kimse sen i*nesin demeden önce, onlar kendilerine dediler zaten bangır bangır.

Türkçe'nin güzellikleri kullanılarak espri mi yapılmış?
Ya hu ben gidip onlara güzel türkçemle ''ay siz biraz ayol musunuz hahahaha'' desem bakın güzel türkçemle espri yaptım yani.
Bu değer aşağılamaktır, evet.
Diğeri de değer aşağılamaktır, evet.

Biri diğerinden daha az zararlı, küfür mü etmiş neetmiş, öyleyse sorun yok diyemeyiz, eğer duyarlıysak.
Zira bazı kesimler bu ayların kutsallığına inanıyorlar.
Eğer, bu pankart yom kippur günü, aşkımıza engel olamaz, şeklinde açılsaydı da gereksizdi, anlatabildim mi?

Öte yandan ''şaban şabaniye'' vs filmlerini küçüklüğüm haricinde izlemedim, izlettirmedim.
Biz bir vakitler, dalga geçiliyor, dediğimizde ''hehe, küçük yobaz'' modu açılanlar, şimdi daha duyarlı olabilmişler.
Ya da duyar gösterişi mi?

"Ramazan'da yürüyüş yapamazsınız" nedir peki? Hiç ondan bahsetmiyorsunuz? İnsanları "mübarek aylardayız i.nelik falan ayıboluyor" gerekçesiyle engellerseniz onlar da 3 aylar göndermeli pankart açar. Niye sürekli alttan alınan, hoş tutulan, saygı gösterilen taraf olmayı bekliyorsunuz? Biraz da siz saygı gösterin?

"Ramazan'da yürüyüş yapamazsınız" nedir peki? Hiç ondan bahsetmiyorsunuz? İnsanları "mübarek aylardayız i.nelik falan ayıboluyor" gerekçesiyle engellerseniz onlar da 3 aylar göndermeli pankart açar. Niye sürekli alttan alınan, hoş tutulan, saygı gösterilen taraf olmayı bekliyorsunuz? Biraz da siz saygı gösterin?
neyi savunduğun belli değil ne yazdığın belli değill ramazanda yürüyüş yapmak niye eee hadi yaptın anadan üryan öpüşmek sevişmek niyee..art niyetle hareket ederse bu zümre her kelimelere hazırlıklı olmalılarr..

neyi savunduğun belli değil ne yazdığın belli değill ramazanda yürüyüş yapmak niye eee hadi yaptın anadan üryan öpüşmek sevişmek niyee..art niyetle hareket ederse bu zümre her kelimelere hazırlıklı olmalılarr..

Geçtiğimiz hafta Onur Haftası'ydı yani özellikle Ramazan'a denk getirmediler. Örneğin 29 Ekim Ramazan'a gelse Ramazan diye kutlamayacak mıyız? Aynı hesap.

Anadan üryan öpüşmek, sevişmek kısmında sana katılıyorum çünkü bu teşhire giriyor. O hareketleri ben de desteklemiyorum hatta harekete zarar verdiğini düşünüyorum ama herkes çıplak gezdi anlamına gelmiyor bu. Kalabalıklarda ayarsızlar muhakkak çıkar, çıkıyor.

Öte yandan "Ramazan'da yürüyemezsiniz" derken çıplak gezen insanların olacağını da bilmiyorlardı henüz. Yani insanlar çıplak geziyor diye Ramazan'da yürüyemezsiniz denmedi, en başından engellendi.

Son olarak sizin zümreyi görüyoruz zaten "bu sapıklara özgürlük yok" demenizden. Hiç karşılıklı saygı vs mavraları okumayın, sizin saygıdan anladığınız hep el üstünde tutulmak, sürekli gönlünüzün yapılması, diğer insanların lütfettiğiniz ölçüde seslerini çıkarabilmesi.

Geçtiğimiz hafta Onur Haftası'ydı yani özellikle Ramazan'a denk getirmediler. Örneğin 29 Ekim Ramazan'a gelse Ramazan diye kutlamayacak mıyız? Aynı hesap.

Anadan üryan öpüşmek, sevişmek kısmında sana katılıyorum çünkü bu teşhire giriyor. O hareketleri ben de desteklemiyorum hatta harekete zarar verdiğini düşünüyorum ama herkes çıplak gezdi anlamına gelmiyor bu. Kalabalıklarda ayarsızlar muhakkak çıkar, çıkıyor.

Öte yandan "Ramazan'da yürüyemezsiniz" derken çıplak gezen insanların olacağını da bilmiyorlardı henüz. Yani insanlar çıplak geziyor diye Ramazan'da yürüyemezsiniz denmedi, en başından engellendi.

Son olarak sizin zümreyi görüyoruz zaten "bu sapıklara özgürlük yok" demenizden. Hiç karşılıklı saygı vs mavraları okumayın, sizin saygıdan anladığınız hep el üstünde tutulmak, sürekli gönlünüzün yapılması, diğer insanların lütfettiğiniz ölçüde seslerini çıkarabilmesi.
pessss 29 ekim ile bu onur yürüyüşünü bir tuttun yaaa. ne diyeyim sanaa.. vee evett ramazan ayında yürüyüş istrse bu topluluk elbette hayır cevabı alacaklardıı.. kii sapıkk kelimesi asla kullanmıyacağım bir kelimedir..

pessss 29 ekim ile bu onur yürüyüşünü bir tuttun yaaa. ne diyeyim sanaa.. vee evett ramazan ayında yürüyüş istrse bu topluluk elbette hayır cevabı alacaklardıı.. kii sapıkk kelimesi asla kullanmıyacağım bir kelimedir..

Çarpıtma timi görev başında :) 29 Ekim bir örnek yani "belirli gün ve haftalar var"ı anlamanız açısından, Onur Haftası da bunlardan biri, tüm dünyada böyle.

Niye Ramazan ayında yürüyüşe "elbette hayır" cevabı alınıyor? Bunun böyle olduğunu düşünmeniz bile saygısızlık, bu kadar saygısızken "benim değerlerim de benim değerlerim" diye çırpınmanızdan fenalık geldi.

bahsedilen karakterlerde bir isme sıfat olarak getirilmiş hakaret var....yani 3 aylarla alakalı bir durum değil..isme sahip kişinin kişiliğine yapılmış bir hakaret....
pankartta ise 3 aylar terbiyesizce ilişki çerisine konulmuş...
sapla samanı karıştırmayın!!!

Evet 3 aylar ilişki içine konulmuş, 3 aylar insan zaten :)

Sen 3 aylardayız diye yürüyüş yapamazsın dersen o insanlar da 3 aylar içeren göndermeler yapar, çok basit. Kaldı ki zaten bu insanlar eşcinsel ya da eşcinselliği sapkınlık olarak görmüyorlar haliyle 3 aylara böyle bir gönderme yapmaları da onlara göre hakaret değil. Sana göre hakaretse sen zaten eşcinselliği haliyle bu arkadaşların içinde bulunduğu durumu hakaret olarak görüyorsundur. Gördüğünüz gibi yine sadece tek taraflı bir saygı beklentisi var.

layd gagaya neymiş benim ülkemin meselesi.
o bulunduğu yere yorum yapsın.

sapkınlıkta birleşiyor olmalarından sanırım.

onur yürüyüşünde çok onurlu görüntüler vardı.
çırılçıplak danslar...

farklılıklarını ahlaki sınırları zorlayarak dile getirmeye çalışmaları normal karşılamak zorunda değil toplum.

velev ki tepkisi izin çıkmamasınaydı..(ki tepkiyi valiye göstermesi gerekirdi)..hadi ona da tamam...
sokakta çırılçıplak sevişenler de mi izin e tepki sevişti.....
kimse kusura bakmasın ama %99 un müslüman olduğu ülkede bu hoşgörülmez , görülmedi de...

ayrıca kaçtır okuyorum 13 yaşındaki ile evlenen , hayvana tecavüz eden insan örnekleri verilmiş....böyle seyler ülkemizde var ama somutlaştığı taktirde ceza görüyor....
bunu kıyaslamanız için erkeklerin biz 13 yaşında çocukla evlenmek istiyoruz ve ya hayvana tecavüz serbest olsun diye gösteri yapması pankartlar açması valinin izin vermesi bizim de hoşgörmemiz gerekir.....öyle bir şey var mı yok... eşcinsellik olayı ise somut bir örnek.... zaten onlar sevişmiyor mu ne halleri varsa evlerinde görsünler....
toplumun düzen yapısını bozmaya kimsenin hakkı yok....

Geçen sene Ramazan'da yüründü. Hiçbir sorun, taşkınlık çıkmadı. Güzelce yürüdük, bitti, dağıldık. Hatta yürüyüş esnasında Galatasaray'ın önünde eylem yapan Alperen grubuyla karşılaştık. Onlar bize bulaşmadı, biz onlara bulaşmadık. Yanyana yürüdük geçtik.

Bu sene Onur Yürüyüşü'nden 1 hafta önce, yine Ramazan'da, Trans Onur Yürüyüşü yapıldı. Yine hiçbir sorun, taşkınlık çıkmadı. Yürüdüler, bitti. Çoğu insanın haberi bile olmadı.

Sonra ne hikmetse, bu pazar 17:00'de başlayacak yürüyüşe 16:30da izin çıkmadığı bilgisi geldi, apar topar meydandan ve Gezi'den tahliye ettiler.

Şimdi merak ediyorum geçen seneki ve hatta geçen haftaki Ramazan aslında Ramazan değil miydi?

Geçen sene Ramazan'da yüründü. Hiçbir sorun, taşkınlık çıkmadı. Güzelce yürüdük, bitti, dağıldık. Hatta yürüyüş esnasında Galatasaray'ın önünde eylem yapan Alperen grubuyla karşılaştık. Onlar bize bulaşmadı, biz onlara bulaşmadık. Yanyana yürüdük geçtik.

Bu sene Onur Yürüyüşü'nden 1 hafta önce, yine Ramazan'da, Trans Onur Yürüyüşü yapıldı. Yine hiçbir sorun, taşkınlık çıkmadı. Yürüdüler, bitti. Çoğu insanın haberi bile olmadı.

Sonra ne hikmetse, 17:00'de başlayacak yürüyüşe 16:30da izin çıkmadığı bilgisi geldi, apar topar hatta üstümüze yürüyerek meydandan ve Gezi'den tahliye ettiler.

Şimdi merak ediyorum geçen seneki ve hatta geçen haftaki Ramazan aslında Ramazan değil miydi?

O sayılmaz. Bu seneki Ramazan daha bir Ramazan. Hem herkes çırılçıplak gezip sevişiyormuş, öh. Ayrıca yürüyüş yapacaksanız evinizde yapın. Ne kadar saygılıyız bak evinize karışmıyoruz, hadi iyisiniz.

Sen ki pis lady gaga, kimin usagisin bir onu bilerek soyunup disari ciksa bu millet. Evet efenim bu sektör zaten sadece eglenme amacli, yoksa bilincaltimizdan bize türlü türlü ahlaksizlik, siddet pompalamiyor. Adam gay degilse bile senin kliplerini izleyerek profesyonel bir gay olabilir. Yani insanlara o yolu gösterip kumanda eden sizlersiniz. Bizim bu mallarin sucu yok mu, var. Azicik bilincli olsak böyle olmaz. Britney icin aglayan, lady gagaya laf söyletmeyen genc insanlarimiz, tü size. Yok anam bize kuvvetli bir nefes okuyup üflese bile düzelmeyiz. Beyinler zombi olmus ortadaki dolaplari anlamayan koca cahil bir nesiliz.
Insan tarihine saygi gösterir, herkesin derdi o marka teleofonu alip özgürüm asiyim yaparim özgürlüüüükk olmus. Senelerce eziyet edilmis o teninin rengine yandigim canim siyahilerdi esaret altinda olan. Yediginiz önünde yemediginiz arkanizda bu ne simariklik. Sebastiyanlarla laf sokmalar. Isiniz ne sizin? Ne ederiniz var. Hadi hepiniz lady gaganin askerleri olun. Aferin size. Özgürlük önemli tabi. Sizin özgürlügünüzün altinda sakli gizli siddet, seytan var ulan. Asil özgürlük bu degil memleketlim. Siz olayi cok yanlis anliyorsunuz.

O sayılmaz. Bu seneki Ramazan daha bir Ramazan. Hem herkes çırılçıplak gezip sevişiyormuş, öh. Ayrıca yürüyüş yapacaksanız evinizde yapın. Ne kadar saygılıyız bak evinize karışmıyoruz, hadi iyisiniz.
Ahaha yürüyüşü dağıtınca arkadaşımla buluştum, elimde dövizle Kadıköy'de gezmek zorunda kaldım. Bunun vebalini nasıl ödeyecekler acaba:KK70:

ayrıca kaçtır okuyorum 13 yaşındaki ile evlenen , hayvana tecavüz eden insan örnekleri verilmiş....böyle seyler ülkemizde var ama somutlaştığı taktirde ceza görüyor....
bunu kıyaslamanız için erkeklerin biz 13 yaşında çocukla evlenmek istiyoruz ve ya hayvana tecavüz serbest olsun diye gösteri yapması pankartlar açması valinin izin vermesi bizim de hoşgörmemiz gerekir.....öyle bir şey var mı yok... eşcinsellik olayı ise somut bir örnek.... zaten onlar sevişmiyor mu ne halleri varsa evlerinde görsünler....
toplumun düzen yapısını bozmaya kimsenin hakkı yok....
hayır okadar özgürlükçü oldukki korkarım yarın çıkıcak bnirileri ben hayvanla yatmak istiyorum bu benim cinsel tercihim dicek ve evlenmeye kadar götürecekler işi kedilerle köpeklerlee.. sonra çıkıcak birileri ben yaşlı kadınlardan hoşlanıyorum cinsel tercihim bu dicek özgürlük istiyorum dicek.. çocuklardan hoşlanıyorum ne yapayım cinsel tercihim bu dicekk dicekte dicek ne buu yaaaa..

hayır okadar özgürlükçü oldukki korkarım yarın çıkıcak bnirileri ben hayvanla yatmak istiyorum bu benim cinsel tercihim dicek ve evlenmeye kadar götürecekler işi kedilerle köpeklerlee.. sonra çıkıcak birileri ben yaşlı kadınlardan hoşlanıyorum cinsel tercihim bu dicek özgürlük istiyorum dicek.. çocuklardan hoşlanıyorum ne yapayım cinsel tercihim bu dicekk dicekte dicek ne buu yaaaa..
eeeee kakao cum özgürlükse herkese özgürlük..:KK53:

Back
X