• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**Lacoste,hypnose gibi bıraz ağır,biraz oryantal kokuları yazar mısınızz?=)

hilary25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
278
7
46
Erzurum
bu tarz çok hafıf olmayan parfumler hem kalıcı hem guzel gelıor bana =) genelde bayanlar hafıf parfumler terch edıorr ama ben cok sıkıldımm onlardan tavsıyelerınızı beklıormm =))

Lacoste ağır değil ki... Ortalama bir parfüm bence yaz için güzel. Hypnose daha karakteristik. Onun gibi biraz ağır olan parfümler denince benim aklıma gelenler; Guerlain instant magıc, guerlain insolance, chanel chance, matmazel, Thiery mugler parfümleri, chopard casmir, agent provacateur, ck euphoria benim orta sınıf ağır parfümlerim

onerılerın ıcın tesekkurler cnm =)) ama lacote kesınlıklee hafıf bı parfum deıll içinde cicek yok,odun yok zamanındaa cok fazla hafıfı pafumkullandığım ıcn bılıorm yanii:34:

bir lacoste aşığı olarak onun benzerine rastlamadım :) benzerini kullanayım diye bakmıştım bi ara ama yok eşşizmiş :24:

tskkurler kızlarr :34: bugun gıdıppp gucci rush ve escada magnetism aldım :3: ıkısını de beğendım ama gucci daha enteresan geldıı :emir_bebek:

umm... estee lauder intuition

guerlain parfümleri instant magic samsara vs.

christion dior: dune

ysl opium

armani code u es geçmemek lazım

gibi.. daha çok var aslında

Son düzenleme:
canım bende bu sene senin gibi hafif kokulardan sıkıldım ve tavsiyeler üzerine ck secret obsesion aldım ilk başta çok ağır geliyor ama durdukca muhteşem oluyor ancak belirteyim çok soğuk havaların parfümü kar savururken insanın içini ateşliyor öyle bir parfüm:69: sıcaklarda kesinlikle çekilmez, birde ysl cinema çok övülüyor ama deneyemedim bulursam aklımda:97:

woouuww ateş fln iiimişş istediği şey bnm dee :52: saol canımm mutlaka denıcemm hafif olmasındaa ne olsa denerım artıkk o derece bıktımm :16:

avonun parfümlerini sevmem ama bir klasiği var ki :............... forAway
bide benim favorim Givenchy: Hot Couture
ve Tabi ki senin de dediğin gibi:Lancome: Hypnose

One million kullandım bana hiç gitmedi ilk sıktığımda kokuyor bidaha koku kalmıyor sanki açık parfüm gibi ve ben t... a.... almıştım satıcının gazına geldim sanırım cok güzel çanta verio şöyle böle kaç ay oldu bitiremedim yani buğday tenliyim söyle buram buram kokan bulamadım yuh bana :5::20::9::97:

Son düzenleme:
Back
X