Kumandayı fırlatıp kaçmasına da çok güldüm.. Tahminini doğrulamış.. O kalabalığa rağmen hala ilgi problemi varsa ne denir bilemedim, o da ayrı konu..
Buna ne denildiğini hemen söyleyelim o zaman;
"Ailenin en ufak çocuğu moduna girmiş, fazla ilgiden şımarmış bir koca bebek sendromu" diye adlandırabilirim...kaydirigubbakcemile3 Milletin kedisi köpeği açlıktan kapı kapı dolaşırken bizimkisi "Bu akşam hangisi ile gezeceğim acaba?" yada "Bu gece kimin yatağına girip uyusam?" seçenekleriyle yaşıyor.. Bazen çocukların yatma saatinde merdivenlerde bir gürültü patırtı kopuyor:roflol: debelenme seslerine bağırışlar ekleniyor :bbo:
-Yırtık bu gece benimle yat nolurrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile
Diye biten cümlenin ve yakarışın ardından Yırtığın merdivenlerden başkasının odasına kaçabilme çabalarını duyuyoruz ve ardından bir başkası odasından fırlayıp;
-Hayır yaaaa akşam seninle yattı bu gece bana gel Yırtık kaydirigubbakcemile
Diyerek zavallının kounu bacağını çekiştirme durumuna sokabiliyorlar olayı, aradada "Yataktan kız kaçırma" sahneleri görülebiliyor:roflol:.. Uykuya dalan kardeşin oda kapısı usulca açılır Yırtık fısıltı halinde bir kaç kelimeyle tavlanır alkisalkisalkis oda kapısı kapanırken içeri Spike atılır ve kaçılır:roflol:
Bu tür olaylarla çok sık karşılaşan Yırtık şımarmasın ne yapsın? Mümkün değil yani bu kadar ilgiden dolayı şımarmaması..
En son dün akşam yaşadık; Spike havalanması için bahçeye çıkartıldı ben elimde kahvem yola bakan kapının orada oturuyorum çünkü bahçeden kaçabileceği tek yer kapı... Spike'ı kıskanan Yırtık bahçe çitlerinde asılı duran ipini almaya çalışıp başaramıyor ve bana gelip durumu hareketlerle anlatmaya çabalıyor, atlıyor, zıplıyor, ağlıyor... Bende hayır bekle diyerek durumu ertelemeye çalışıyorum..Ama o ısrarla onunla değil benimle ilgilen hareketlerine devam ediyor, yerimden kalkıp Spike'ı kucaklayıp eve sokuyorum kendim bahçeye çıkıp bu kez masa başında eşimle karşılıklı kahvemi içmeyi sürdürüyorum, eşim gülmeye başlıyor "seninki iş başında" diyerek:bbo: dönüp baktığımda Yırtığın poposundan ufak bir saksının içinde otururken bana küskün bakışlar attığını görüyorum tabiki baktığım anda Yırtığın saksıdan inmesi aynı ana denk geliyorkaydirigubbakcemile3 bu kez muzur bakışları suç işlemiş ve kendini affettirmeye çalışan mahsun bakışlar alıyor, tüm kabahatlari bilerek yapıyor ve kimden bir şey isteyip karşılık alamadıysa o kişinin eşyasına zarar veriyor...