:roflol: :roflol:
Yaz güneşinin tehlikelerinden korunmak lazım tabe :roflol: Ama çok yakışmış gözlük yahu.... Yırtık Lenon mu deseeeem Junior Lennon mu desem bilemedim vallahi..
Ya Spike'a ne demeli.. Sizin bahçeniz varsa benim köşküm var der gibi adeta.. Keyif merakına bakın hele! Bağımsız ruh dedikleri bu olsa gerek.. Tek kişilik hamak kurmuş kendisine abimiz.. :roflol:
Kallisim ellerine, Yırtık la Spike ın da güzelliklerine sağlık..
a.s.
Püsküütüm sen Lennon demişsin ben de Leon Leon diye takılıp duruyorum kaç gündür Jean Reno'nun filmi geliyor aklıma
Yaz güneşinin tehlikelerinden korunurken nasıl bir hevesle mama beklendiğini de farketmişsindir mutlaka ağzı açık
Spike'a söylenecek söz yok
ciddi ciddi isminin anlamını veriyor kral gibi kimsenin kendisine dokunmasına izin vermeden bahçede ki saltanatını sürdürüp duruyor, gördüğü en ufacık sepet,koli vs vs gibi eşyalara girme takıntısı var bu oğlanın ben de dün dedim saksının yerine boş saksı koysam acaba farkedip girer misempatiksalakcinni farketmesi sadece 4 dakika sürdü
Geçen hafta arası akşam karanlığı çökmek üzere dışarıdan mır mır sesler geliyor ve bir bey konuşuyor sankisempatiksalakcinni merak edip kafamı kapıdan dışarı uzattım ki :roflol::roflol: bizim muhteşem ikili verandada ki masanın üzerine çıkmışlar yan yana bir poz vermişler ki gören gülmekten ölür:roflol: biblo gibi oturuyorlar... o konuşan kişi de sokaktan tesadüfen geçen bir vatandaş
bizimkiler dikkatini çekmiş adamcağız diyor ki ---böyle bir manzara görmedim ben çocuklarıma gösteriyorum:roflol:
hepsi arabadan inmiş film izliyorlar:roflol:
tabi ki film bitiminde ne oldu tahmin edin
araba uzaklaşır uzaklaşmaz...
-sizinnnnn burada ne işiniz var diye bağırmamla birlikte herkesin bahçede ki kendi alanına geçip ortadan kaybolması bir oldu :roflol:
Tüm aile hastayız biz bu ikiliye yahu günümüz onların yaptıklarına gülüp eğlenmek ile geçiyor, onlar mutlu dolayısıyla biz de çok mutluyuzopuyorumnanaktan