- 12 Kasım 2020
- 50
- 11
- 3
- 25
- Konu Sahibi Ozlemkader
-
At testi canım burayaarkadaşlar bir ay önce 7 haftalık bebeğimi düşük yaptım düşükten sonra kendimi korumaya almadım doktorum alma dedi .sonra iki hafta geçti mide bulantısı bel ağrısı ilk hamileligim gibi belirtilerim vardı test yaptım pozitif çıktı adetim 3 gun kalmış şu an laboquick testi yaptım iki defa negatif çıktı hamilemiyim degilmiyim bu test guvenilir mi bilemiyorum
Bu ilk test pozitif olanAt testi canım buraya
Buda laboquick testi negatif olan bundan iki tane negatif geldiBu ilk test pozitif olan
Canım merhaba aynı seyı yaşadım .kurtaj oldum kalp atışı yok diye ve o ay korunmadım.adete az kala hem de predıktor gibi iyi bir test seninkinden çok daha belırgın pozıtif gösterdi.herkesi aradım hamıleyim diye havalara uçtum.gidip bı bakayım değerim kaçmış dedım hastanede man verdım sonuç negatif .sanırım vücuttaki hcg tam olarak sıfırlanmuyor hemen .umarım senın sonun güzel olur .4aydır yemedıgım içedgım şey kalmadı ama hamıle kalamadım kürtajdan sonraAt testi canım buraya
Ama benim kürtaj değil di normal düşüktü doktorum dediki kucağına çocuk almak istiyorsan korunma dedi korunmadim su an testlerim negatif ve adetim e 3 gun var test yaptım negatif çıktıCanım merhaba aynı seyı yaşadım .kurtaj oldum kalp atışı yok diye ve o ay korunmadım.adete az kala hem de predıktor gibi iyi bir test seninkinden çok daha belırgın pozıtif gösterdi.herkesi aradım hamıleyim diye havalara uçtum.gidip bı bakayım değerim kaçmış dedım hastanede man verdım sonuç negatif .sanırım vücuttaki hcg tam olarak sıfırlanmuyor hemen .umarım senın sonun güzel olur .4aydır yemedıgım içedgım şey kalmadı ama hamıle kalamadım kürtajdan sonra
Gelelım laboquıck e ,bu markayı 50lık aldım internneten kullandım .asla yalancı Pozitif vermedı bende .hep negatif aylardır kullandığım marka .
Öylemi tesekkur ederimCanım laboquick markasinin hem ovulasyon hem gebelik testini kullanmış biri olarak ben adetim 1 gün geciktikten sonra bu testle gördüm pozitifi ama çok silik bir çizgiydi. Erken gebelik twsti2olarak comfort markasını önerebilirim.
Himm anladım benim sıfırlanmış şimdi hamile kalma peşindeyim hamilemiyim degilmiyim onu öğrenmek istiyorum oda negatif cikariyordusuktede beta baya gec sifirlaniyo. 1 aya yaklasmisti benimki. sifirlaninca tekrar bebek dusunebilirsin demisti dr o bile bir ayi bulmustu bende
vucudun kendini hazirlar merak etme hamile kalabiliyosun ins en.kisa zamanda guzel haberlerini alirizHimm anladım benim sıfırlanmış şimdi hamile kalma peşindeyim hamilemiyim degilmiyim onu öğrenmek istiyorum oda negatif cikariyor
Aminnn inşallah sanada nasip etsinvucudun kendini hazirlar merak etme hamile kalabiliyosun ins en.kisa zamanda guzel haberlerini alirizo markaya bende cok guveniyorum.hic hata vermedi bende ovulasyonda dahil. en kisa zamanda hamile ol insallah
en ovulasyon testi aldim adet bitince basladim.yumurtlama goorunce degerlendirdimAminnn inşallah sanada nasip etsinPeki bu yumurtlama gunu ney nasil oluyor nasil hesaplarjm
Himm anladim Allah isteyen herkese bebek nasip etsin insallahen ovulasyon testi aldim adet bitince basladim.yumurtlama goorunce degerlendirdim
Evet şuan hamileyimÖylemi tesekkur ederimPeki hamilemiydiniz silik çıktığında
Evet şuan hamileyim
Amin canım darısı isteyen herkeseMasallah Allah kucağına almayi nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 2719557 bu da silik çıkan testim. Bu testleri 2 ay boyunca kullandım ve asla silik çizgi bile vermemişti o yüzden bu silik çizgi ilk 3 dk içinde çıkınca direk hamile olduğumu anladin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?