Gebeliğe Hazırlık Laboquick ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amiiiin rabbim isteyen herkese hayırlısı ile hayırlı evlatlar nasip etsin o vereceği zamanı bilir çok şükür

haklısın kuzum yok kanda görünce umut falan kalmadı kuzum olsun hayırlı zamanda gelir beklenen ümid ediyorum ki

Hayırlısı tabi kuzum diğer aya artık ☺ Ovülasyon testi yapıyor Muş’un ? Ben bu ay hiç bir şey yapmayacak sanırım akışına bırakıyorum
Yapıyorum canım bu ay tutmazsa eşimle burada tavsiye edilen bir bitkisel kür kliniğine gidicez inşallah gerek olmaz bu ay hamile kalırım. Hayırlısı olsun ya ne kadar istesekte allah bilir vereceği vakti yaptığımız şeyler vesiledir sadece. Bazen canıma tak ediyor inan sürekli hamile çocuklu kadınlara denk geliyorum. Kalbim kırılıyor. Yine allaha sığınıyorum ne yapayım ondan istiyorum inşallah kimsenin hevesini kursağında bırakmaz rabbim

Sağlıklı bir kadının her ay hamile kalma olasılığı %20 ymiş biz kendimizi çok paralıyoruz bence olacak zamanı var ben inanıyorum . İlk Aydan hamile kalanları gördükçe insan nasıl olur diyor ama işte herkesin bünyesi farklı. Kimisi ilk ayda kimisi 10. Ayda hamile kalır ama muhakkak doğru bir zamanı vardır kuzum sıkmayalım canımızı benim henüz 3 ay oldu bebek denemesi İncir çok iyi geliyormuş oku deneyeceğim . Erkeğe de keçi boynuzu iyi geliyor diyorlar bu ay onları kullanmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı . Sen hangi bitkisel kür için gideceksin canım

Ordaki uzman karar vericek ben daha önce soğan kuru yaptım bu ayda çörek otu kürü eşimde kuru incir yedi bakalım tutacakmi. Bizimde 9 ay oldu bakalım ne zaman nasip olacak heycanla bekliyorum.

16 gün . Valla bende öyle bilmiyodum etrafımda ilk günden hamile kalanlar korunduğu halde hamile kalanları görünce hemen olur sanmıştım
Zaman ilerledikçe bebek sahibi olmak zorlaşıyor bence benim yaşım 28 olacak yaş ilerledikçe insan daha da korkuyor . Ama yaşı küçük olup hiç korunmadan 8. Ayında hamile kalan da var umutsuzluk yok allah var

Rabbim aratmasin hayırlısıyla dolsun kucaklarimiz bende 24 olucam 1 ay sonra 25 olmadan bi tane olsun istiyorum artık

laboquick tesleri ben kullandım 2 ay sonra hamile kaldım çevremde çok kullanan var ve çok memnun . ben tavsiye ederim . ilk yaptığınız zaman 2 adet arası her gün yapın o şekilde bulabilirsiniz yumurtlama gününüzü

Kızlar bende ilk defa bu ay ovülasyon testi kullanacağım su dönem tahmini yumurtlama dönemim 39 günde 1 adet oluyorum 4 10 kasım adetliydim beklenen adetim 13 aralık şimdi.ben hangi tarihte başlayayım ovülasyon testine ve 13 14 15 diye rakamlar yazıyorsunuz ya testin üstüne o nedir

adetin 13. günü mesela o sayılar onu ifade ediyor... adetin bittikten hemen sonra başla koyulaşma olduğunda yumurta olgunlaşmış demek oluyor. ertesi gün silikleştiğinde yumurtlama gerçekleşiyor. sen test koyulaşmaya başladığından itibaren gün aşırı değerlendir. en koyu olduğu gün silikteştiği gün ve ertesi günü değerlendir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…