Gebeliğe Hazırlık Laboquick ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam teşekkür ederim canim

Kizlaar ben bu akşam yumurtladım böyle soyleyincede tavuk gibi hissettim kendimi dua edin bana yumosum boşa gitmesin bebek olsun inşallah

Eklentiler

• 15748838943836511765890637053872.jpg
    96,6 KB · Görüntüleme: 119
Merhabalar

ovulasyon testimi yorumlayabilirmisiniz?
Normalde 2 gun var yumurtama (telefon uygulamasina gore) ama sanki pik oldu ve catladi bugun son yaptigim test tamamen silik cikti. Bir bakarsaniz cok sevinirim.
(27 ve 28 ini degerlendirdik)

Yumurtlamayı doğru gösteriyor gerçekten , ben de memnun kaldım ama hamile kalamadım

Canım adetin biter bitmez başka Çünkü bazen erken yumurtlama olabiliyor

Bugunu de degerlendirin mutlaka . 27 28 degerlendirmeniz cok yerinde olmus

2 ay kullandım, ilkinde yumurtlamayı yakaladım ama o ay hamile kalmadım. 2. ay bir türlü yumurtlama olmadı, 23. gün mü neydi bıraktım. Sonra yumurtlamışım o ay geç döllenme olmuş ve hamile kaldım

Değerlendirdik bakalım canım. Sürekli düşünüp strese girmemek için örgü kursuna başladım çok zevkli tavsiye ederim örgü örerken herşeyi unutuyormus insan
doğru söylüyorsun , iyi yapmışsın vallahi . Ben bu ay ovülasyon testi falan yapmayacağım strese gitmemek için kendimi de şartlamayacağım akışına bıraktım. Sen hangi şehirdeydin canım

bir arkadaşımın ablası kullandığı ay hamile kaldı, kalanları da kardeşine verdi oda kullandığı ay hamile kaldı. yeter ki doğru şekilde yap. yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kes, öğle 12.14 arası yap ve akşam 20.22 arası yap ama mutlaka 2 saat öncesinde sıvı alma

Mrrhaba nasıl kanamanız oluyor benımde aynı sorunum varda ılk kez benm dısımda bırınden duyunca merak ettm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…