- Konu Sahibi Muallimehanimmm
-
Tamam teşekkür ederim canimadetin 13. günü mesela o sayılar onu ifade ediyor... adetin bittikten hemen sonra başla koyulaşma olduğunda yumurta olgunlaşmış demek oluyor. ertesi gün silikleştiğinde yumurtlama gerçekleşiyor. sen test koyulaşmaya başladığından itibaren gün aşırı değerlendir. en koyu olduğu gün silikteştiği gün ve ertesi günü değerlendir .
Yumurtlamayı doğru gösteriyor gerçekten , ben de memnun kaldım ama hamile kalamadımlaboquick tesleri ben kullandım 2 ay sonra hamile kaldım çevremde çok kullanan var ve çok memnun . ben tavsiye ederim . ilk yaptığınız zaman 2 adet arası her gün yapın o şekilde bulabilirsiniz yumurtlama gününüzü
Kuzum pil olmuş bugünleri değerlendirMerhabalar
ovulasyon testimi yorumlayabilirmisiniz?
Normalde 2 gun var yumurtama (telefon uygulamasina gore) ama sanki pik oldu ve catladi bugun son yaptigim test tamamen silik cikti. Bir bakarsaniz cok sevinirim.
(27 ve 28 ini degerlendirdik)
Eki Görüntüle 2560043 Eki Görüntüle 2560044 Eki Görüntüle 2560045 Eki Görüntüle 2560046
Eki Görüntüle 2560047
Eki Görüntüle 2560048
Ben de öyle söyleyince tavuk gibi hissediyorum hatta eşim dalga geçiyorKizlaar ben bu akşam yumurtladımböyle soyleyincede tavuk gibi hissettim kendimi dua edin bana yumosum boşa gitmesin bebek olsun inşallah
Canım adetin biter bitmez başka Çünkü bazen erken yumurtlama olabiliyorKızlar bende ilk defa bu ay ovülasyon testi kullanacağım su dönem tahmini yumurtlama dönemim 39 günde 1 adet oluyorum 4 10 kasım adetliydim beklenen adetim 13 aralık şimdi.ben hangi tarihte başlayayım ovülasyon testine ve 13 14 15 diye rakamlar yazıyorsunuz ya testin üstüne o nedir
Bugunu de degerlendirin mutlaka . 27 28 degerlendirmeniz cok yerinde olmusMerhabalar
Normalde 2 gun var yumurtama (telefon uygulamasina gore) ama sanki pik oldu ve catladi bugun son yaptigim test tamamen silik cikti. Bir bakarsaniz cok sevinirim.
Eki Görüntüle 2560043 Eki Görüntüle 2560044 Eki Görüntüle 2560045 Eki Görüntüle 2560046
Eki Görüntüle 2560047
Eki Görüntüle 2560048
29 yani bugun yumurtaniz catlamisMerhabalar
Eki Görüntüle 2560047
Eki Görüntüle 2560048
29 yani bugun yumurtaniz catlamis
Değerlendirdik bakalım canım. Sürekli düşünüp strese girmemek için örgü kursuna başladım çok zevkli tavsiye ederim örgü örerken herşeyi unutuyormus insanBen de öyle söyleyince tavuk gibi hissediyorum hatta eşim dalga geçiyorbence de değerlendir şu 3 4 günü
doğru söylüyorsun , iyi yapmışsın vallahi . Ben bu ay ovülasyon testi falan yapmayacağım strese gitmemek için kendimi de şartlamayacağım akışına bıraktım. Sen hangi şehirdeydin canımDeğerlendirdik bakalım canım. Sürekli düşünüp strese girmemek için örgü kursuna başladım çok zevkli tavsiye ederim örgü örerken herşeyi unutuyormus insan
Hakkinizda hayirlisi olsun insallahtesekkurler evet sanirim oyle oldu degerlendirdik bugunude bakalim
Vandayim canım sendoğru söylüyorsun , iyi yapmışsın vallahi . Ben bu ay ovülasyon testi falan yapmayacağım strese gitmemek için kendimi de şartlamayacağım akışına bıraktım. Sen hangi şehirdeydin canım
Kayseri canım ben deVandayim canım sen
bir arkadaşımın ablası kullandığı ay hamile kaldı, kalanları da kardeşine verdi oda kullandığı ay hamile kaldı. yeter ki doğru şekilde yap. yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kes, öğle 12.14 arası yap ve akşam 20.22 arası yap ama mutlaka 2 saat öncesinde sıvı almaHayırlı geceler arkadaşlarlaboquick ovülasyon testini kullanan var mı acaba ben bu ay kullandım , fakat bir kaç yerde testin çok iyi sonuç vermediğini yazmışlar . Kullanılarak hamile olan arkadaşlar ve bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim ☺ Önerdiğiniz ovülasyon testi varsa onu da söyleyebilirsiniz hepimize fikir olur ☺❤
bir arkadaşımın ablası kullandığı ay hamile kaldı, kalanları da kardeşine verdi oda kullandığı ay hamile kaldı. yeter ki doğru şekilde yap. yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kes, öğle 12.14 arası yap ve akşam 20.22 arası yap ama mutlaka 2 saat öncesinde sıvı alma
[/QUOT teşekkür ederim dediğiniz gibi yapıcam
Mrrhaba nasıl kanamanız oluyor benımde aynı sorunum varda ılk kez benm dısımda bırınden duyunca merak ettmBen henüz hamile kalamadım ama doktor yumurtamı takip ettiği halde laboquick test kullandim ayni gününde pozitif verdi beni yanıltmadı hiç . Toplam 4 kez kullandim hepsinde yumurtlamayı yakaladım hatta benim yumurta çatladigi gün kanamam olur gün boyu . Ordan anlarım zaten ama garanti olsun diye testte yaptım dogru çıktı .
Kuralına göre kullanırsan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?