• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

laboquıck ovülasyon testi bakabilir misiniz?

Sımdı ben bu teste göre 2sini catlamıs sayıp kesın 15 16 demem gerekiyor dimi su yüzeen soruyorum test yapmak ıcın gecıkmeyı bekliyorum hangı gunu gecıkmenın 1. Gunu sayıyım karar veremedim o yüzden soruyorumm
Çatlamadan itibaren saymaya başlicaksın yani 3 ünde çatlamış kuzum senn yumurta üstüne 14 gün say test yap

Çatlamadan itibaren saymaya başlicaksın yani 3 ünde çatlamış kuzum senn yumurta üstüne 14 gün say test yap
2 gün sonra regl olman lazım çatlamaya göre ama gebelik varsa erken gebelik testi yaparsan bugünde çıkma ihtimali yüksek inşallah hamişsindir 💕💕

2 gün sonra regl olman lazım çatlamaya göre ama gebelik varsa erken gebelik testi yaparsan bugünde çıkma ihtimali yüksek inşallah hamişsindir 💕💕
Umarım öyledir biz biraz ilk ikisinden sonra korkuyoruz ne kadar gec yaparsak o kadar iyi diye düşünüyoruz da gun yaklasıkca gunde gelmek bilmiyor

Kesinlikle öyle gerçekten umarım ki istediğimiz gibi olur asla kendimi adet olcakmıs gibi hissetmiyorum tek bir belirtim bile yokki kendimi bildim bileli bir defa bile ağrısız regl gecirmedim 3 4 ay once hatta benım hiç agrım yok bu ıste bo gariplik var diye doktora gittim o kadar hiç agrısız olmadı suanda saskınım

Aynen öyle oluyo kuzum 🥲 insanın sabrı tükeniyor sanki 🤦🏻‍♀️
Kesinlikle öyle gerçekten umarım ki istediğimiz gibi olur asla kendimi adet olcakmıs gibi hissetmiyorum tek bir belirtim bile yokki kendimi bildim bileli bir defa bile ağrısız regl gecirmedim 3 4 ay once hatta benım hiç agrım yok bu ıste bo gariplik var diye doktora gittim o kadar hiç agrısız olmadı suanda saskınım

İnşallah hamişsindir kuzum inşallah 💕🤲🏼

Back