- Emoji Skoru
- 464
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi RABIS 2018
Amin inşallah ismin ne adına dua ederim bendeDua edicem sana canim tez zamanda kavus bebeğine insallah cektiklerine degecek mutlulugun olsun…
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah ismin ne adına dua ederim bendeDua edicem sana canim tez zamanda kavus bebeğine insallah cektiklerine degecek mutlulugun olsun…
Cansu canim. Cok sagol dikkat et kendineAmin inşallah ismin ne adına dua ederim bende
SendeCansu canim. Cok sagol dikkat et kendine
Merhaba bugün de böyle çıktı devam ediyor yumurtlama dimi bugün de değerlendim yarın çatlar her haldeCansu canim. Cok sagol dikkat et kendine
Acaba bu durum hamileliğin göstergesi olabilir miMerhaba bugün de böyle çıktı devam ediyor yumurtlama dimi bugün de değerlendim yarın çatlar her halde
Bilemiyorum 6 gün kaldı 30 günde bir olurum normalde kaşık ağrısı hisettim öyle yaptım ilk ayın 7 yumurtlama gördüm bir de dünAcaba bu durum hamileliğin göstergesi olabilir mi![]()
Ovulasyon testini ilkkez mi kullandiniz bu ay? Yani başka zaman hiç böyle ikinci bir yumurtlama gostergesiyle karşılaşmış miydinizBilemiyorum 6 gün kaldı 30 günde bir olurum normalde kaşık ağrısı hisettim öyle yaptım ilk ayın 7 yumurtlama gördüm bir de dün
İlk defa karşılaştım ve ilk kez bu kadar belirgin gördüm çizgiyi öncekiler yaklaşıp kayboluyordu yumurta tembelliği var bayadir ovulasyon testi kullanmadımOvulasyon testini ilkkez mi kullandiniz bu ay? Yani başka zaman hiç böyle ikinci bir yumurtlama gostergesiyle karşılaşmış miydiniz
Dediğiniz şekilde bu günleri değerlendirin ama ben yerinizde olsam bir tanede erken gebelik testi yapardım.İlk defa karşılaştım ve ilk kez bu kadar belirgin gördüm çizgiyi öncekiler yaklaşıp kayboluyordu yumurta tembelliği var bayadir ovulasyon testi kullanmadım
AklımdaDediğiniz şekilde bu günleri değerlendirin ama ben yerinizde olsam bir tanede erken gebelik testi yapardım.
Zamanı İnşallah gelmiştir hayırla kolaylıkla. Ben de 3 yıldır bekliyorum. Allah bize ve tüm isteyenlere hayırla kolaylıkla nasip etsin. Güzel haberleriniz olursa yazarsanız sevinirim.Aklımdayarın almayı planlıyorum ovulasyon testi yapacam öyle bakalım ne olacak inşallah nasibi gelmiştir 7 yıl olunca kolay inanılmıyor
İnşallah canım yazarım yazmak ne haykıririmZamanı İnşallah gelmiştir hayırla kolaylıkla. Ben de 3 yıldır bekliyorum. Allah bize ve tüm isteyenlere hayırla kolaylıkla nasip etsin. Güzel haberleriniz olursa yazarsanız sevinirim.
Hadi inşallahİnşallah canım yazarım yazmak ne haykıririm
Gebelik yok ovulasyon testi yaptım siliklestiZamanı İnşallah gelmiştir hayırla kolaylıkla. Ben de 3 yıldır bekliyorum. Allah bize ve tüm isteyenlere hayırla kolaylıkla nasip etsin. Güzel haberleriniz olursa yazarsanız sevinirim.
Hayırlısı olsun. En azından ikinci yumurtlamayı gördünüz ve değerlendirdiniz. İnşallah sonucu güzel olacakGebelik yok ovulasyon testi yaptım siliklesti
Umarım inşallahHayırlısı olsun. En azından ikinci yumurtlamayı gördünüz ve değerlendirdiniz. İnşallah sonucu güzel olacak