Gebeliğe Hazırlık Laboquick ov testi nasıl kızlar? Kullanacak ve kullanmış olanlar burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynı durumu bende yaşadım canım 9 hafta lık olması gereken bebeğim ultrasyonda 8 haftalık zor görünüyordu kalbi durmuştu kürtaj oldum. 7 ağustosta 35.günde adet gördüm. dr 3 ay korunma önerdi 1 ekimde de gidip tahlil yaptıracam pıhtılaşma veya herhangi bir neden var mı diye...

bende bu marka laboquick ov testi kullanarak hamile kalanlardan biriyim..ve de çokta memnun kaldım tavsiye ederim.
Kullandiginizda tamamen ayni koyuluk oldu mu? Bende suan kullaniyorum resim paylasmistim biraz koyulasti sonra hemen azaldi suan t cizgisi yok. Degerlendirdik ama ben catlamadigini düşünüyorum

Kullandiginizda tamamen ayni koyuluk oldu mu? Bende suan kullaniyorum resim paylasmistim biraz koyulasti sonra hemen azaldi suan t cizgisi yok. Degerlendirdik ama ben catlamadigini düşünüyorum
benim de pazar günü pik gördüm. ikisi de baya bi koyuydu. pzt yaptım silikleşmişti. bir de bugün yapayım dedim t çizgisi hiç yok. yarım saat sonra çok çok silik bir çizgi çıktı ama anlamadığım hani lh hormonu vücutta her zaman vardı?

benim de pazar günü pik gördüm. ikisi de baya bi koyuydu. pzt yaptım silikleşmişti. bir de bugün yapayım dedim t çizgisi hiç yok. yarım saat sonra çok çok silik bir çizgi çıktı ama anlamadığım hani lh hormonu vücutta her zaman vardı?
evet var gebeliğe el verişli günlerde yükselir canım benimde şuan silik çıkıyor ama adetim kanamam var

yok pzt çatladı onu biliyorum da ben bugün yine bi bakmak istedim. ilaç kullanıyorum dostinex de o yüzden ben merak ettim
pazartesiyse o zaman tam günleri canım değerlendirdiysen inşallah sağlıkla tutunmuştur

pazartesiyse o zaman tam günleri canım değerlendirdiysen inşallah sağlıkla tutunmuştur
pik yaptığı gün pazardı. pazar günü ilişki oldu ama pzt eşim nöbetçiydi. çatladığı gün olmadı yani o_O kısmet artık

pik yaptığı gün pazardı. pazar günü ilişki oldu ama pzt eşim nöbetçiydi. çatladığı gün olmadı yani o_O kısmet artık
önemli olan çatladığı değil çatlamadan önceki gün canım :) kaliteli sperm 5 gün bile dayanırmış vücutta çatladığı gibi hazır sperm arar yumurta zaten hemen yetişmiyoki 6 saatte ancak yumurtayla merhabalaşıyolar :))

önemli olan çatladığı değil çatlamadan önceki gün canım :) kaliteli sperm 5 gün bile dayanırmış vücutta çatladığı gibi hazır sperm arar yumurta zaten hemen yetişmiyoki 6 saatte ancak yumurtayla merhabalaşıyolar :))
amin bakalım inşallah karşılaşmışlardır :bicak:

Back