Gebeliğe Hazırlık Laboquick ov testi nasıl kızlar? Kullanacak ve kullanmış olanlar burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence de diş olayini cikar aradan. Ben 1 senedir çürük çarık birakmadim hamilelikte disler bozulmaya ugruyormus der büyükler. Simdiden halledelim ilerde o da önümüze çıkmasin. Gecmis olsun
zaten düşündüşüm için dişin peşine düştüm canım ama kime gitsem yüz felci riski diyo baska bisey demiyo napayım bende vazgeçtim mecburen

canım yüz felci riskim var korkuyorum biri felç geçirmiş 2 doktora göründüm ikiside bana sinirlere çok hatta hatta belki sinirlerden geçiyodur garanti vermiyoruz ömür boyu uyuşuk olabilir dediler bende vazgeçti fırçalamakla gargarayla belki çürüğünü önlerim iltihap olmadıkça beni idare eder vitamin kullanıyorum zaten
Anladım canım o zaman biraz sıkıntılı bi durum. Ama ondan bi gün kurtulman gerekmiycek mi, sonra daha çok sıkıntı olur

Anladım canım o zaman biraz sıkıntılı bi durum. Ama ondan bi gün kurtulman gerekmiycek mi, sonra daha çok sıkıntı olur
vallaha canım şaşırdım bende güzel bi bakımla çürüğü engellicem düzenli fırçalamak gibi yüz felci riskini kimse garanti vermiyo 2 hekime gördü bende mecburen vazgeçtim ov testi elime geldi bugün heyecanla çalışmalara başlicam :rapci:

vallaha canım şaşırdım bende güzel bi bakımla çürüğü engellicem düzenli fırçalamak gibi yüz felci riskini kimse garanti vermiyo 2 hekime gördü bende mecburen vazgeçtim ov testi elime geldi bugün heyecanla çalışmalara başlicam :rapci:
O zaman elinden geldiğince engellemeye çalış canım. Ovulasyon testi için de hadi inşallah yine bu yöntemle hamile kalırsın hayırlısı olsun inşallah :)

O zaman elinden geldiğince engellemeye çalış canım. Ovulasyon testi için de hadi inşallah yine bu yöntemle hamile kalırsın hayırlısı olsun inşallah :)
aynen fırça gargara vitamin ne varsa zaten full devam :) inşallah beraber hayırlı haberler veririz birbirimize :KK49:

Ov testi yaptim deneme amacli kopkoyu cikti :) vucut hala kendini hamile saniyo heralde ondan mi yoksa yumurtladim mi kafamda deli sorular :KK70:
Kürtajının kaçıncı günü canım adet oldun mu hiç? Adet olmadıysan muhtemelen hcg tam düşmemiştir ve o yanıltıyo olabilir testi

Ben bu markayi kullanarak yumurtlama tespiti yaptim ve cok memnun kaldim. En kisa zamanda Allah nasip etsin insallah

Kürtajının kaçıncı günü canım adet oldun mu hiç? Adet olmadıysan muhtemelen hcg tam düşmemiştir ve o yanıltıyo olabilir testi
yok ya ne adeti bugün daha kürtaj olalı 9.gün canım :))) 2 gün önce beta 590dı haftaya tekrar yapılacak 5in altına düşmesi lazımmış bende öyle deneme amaçlı dedim yapayım kasık ağrılarım vardı hafiften anında kopkoyu çıktı

yok ya ne adeti bugün daha kürtaj olalı 9.gün canım :))) 2 gün önce beta 590dı haftaya tekrar yapılacak 5in altına düşmesi lazımmış bende öyle deneme amaçlı dedim yapayım kasık ağrılarım vardı hafiften anında kopkoyu çıktı
Senin daha çok erken canım. Betanın sıfırlanması nerdeyse 1 ayı buluyo, zaten sonra adet oluyosun. O zaman senin o yüzden koyu çıkmış, birazcık daha sabret :) zaten bence en az 1 adet dönemi geçir ki ne zaman yumurtlayacağını az çok bilirsin sonra

Senin daha çok erken canım. Betanın sıfırlanması nerdeyse 1 ayı buluyo, zaten sonra adet oluyosun. O zaman senin o yüzden koyu çıkmış, birazcık daha sabret :) zaten bence en az 1 adet dönemi geçir ki ne zaman yumurtlayacağını az çok bilirsin sonra
vallaha mecbur geçircem adet görmeden hamile kalırsam bunlar boşa gidecek :D

kizlar bende loboquik ovu testi.kullaniyorm bugun yaptigim test t cizgisi c cizgisinden daha koyu cikti simdi.ben bugun mu yumurtluycam yoksa yarin mi hangi gunu degerlendirmeliyim ve test guvenilir bencede takvime gore benim bugun yumurtlama gunum ve bugun seffar sumuksu akintim da oldu testte cift cizgi

hey maşallah darısı gebelik testlerimize :D
Screenshot_20180914-195918.png

Back