Gebeliğe Hazırlık Laboquick ov testi nasıl kızlar? Kullanacak ve kullanmış olanlar burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ne durumdasınız sesiniz çıkmıyor :)

Kizlar benim gecen ay hic denk gelmedi bu kadar net koyu. Yumurtlamadim midir nedir t cizgisi daha azdi hep c den. Sonra azaldi kayboldu tabi hamile de kalmadim. Bide kür yapmistim o kadar

Kizlar benim gecen ay hic denk gelmedi bu kadar net koyu. Yumurtlamadim midir nedir t cizgisi daha azdi hep c den. Sonra azaldi kayboldu tabi hamile de kalmadim. Bide kür yapmistim o kadar
bugünle birlikte 3günğ değerlendir canım benim öyle tutmuştu

bugünle birlikte 3günğ değerlendir canım benim öyle tutmuştu
Gecen aydi bahsettigim. Simdi 11. Gün koyulasma basladi heralde yarin ya da ertesi gun pik yapar. 1 hafta 2 gunde bir degerlendiricem ins bakalim :)

Gecen aydi bahsettigim. Simdi 11. Gün koyulasma basladi heralde yarin ya da ertesi gun pik yapar. 1 hafta 2 gunde bir degerlendiricem ins bakalim :)
hayırlı haberlerle gel kuzummmmm bende lekelenme kesildi ama yapamıyorum hala beta yüksek bende pik oluyor yapar yapmaz

sağ kasığım ağrıyodu önce ov yaptım sonra hcg yaptım yumurlicam heralde

Eklentiler

• Screenshot_20180916-214420.png
    207,2 KB · Görüntüleme: 45
Kizlar 12.günüm bugun. Biraz önce test bu sekilde cikti. Yumurtlamam 11. Gün mu oldu yoksa hic mi yok anlamadim. Test bozuktur diye 2 tane yaptim ayni cıktı. Bu ay da patladim sanirim..

aynı saatlerde mi yapıldı sanırım çatlamış yumırta

Aynen ayni saatlerde yaptim. 10. Gunu değerlendirdik ama kuşkuluyum bu ay. Zaten bekle bekle alistik
valla bende yapacaktım vazgeçtim boşuna gidiyor yazık testlere kürtajdan sonra beta vücuttan zor atıldığı için hep pik görünüyo yarın doktora gidip öğrencem ne zaman çatlar çatlamaz vs

valla bende yapacaktım vazgeçtim boşuna gidiyor yazık testlere kürtajdan sonra beta vücuttan zor atıldığı için hep pik görünüyo yarın doktora gidip öğrencem ne zaman çatlar çatlamaz vs
Benim kurtaj gununden 39 gün sonra geldi reglim. Yani 25-27. Gun falan yumurta olmustur. Ben korun derim 1 kere rahim temizlensin ama sen bilirsin

Merhaba, oncelikle dayanma gucu versin Rabbim hayırlı yazılar yazsın..
Bu markaya güvenim tam, ovu ilk kullandigim ay hamile kaldim ve hamile oldugumu yine bu markanın testi ile degerim 20 iken ogrendim.. Ben tavsiye ediyorum. Internetten almistim buarada..

sağol canım rabbim senin yavrunu da kucağına aldırsın yüklünün duası kabul olur sağlıklı sıhhatli bebişler nasip diye dualarınsa bizide geçir olur mu teşekkürler verdiğin bilgiler için :)
Benim kurtaj gununden 39 gün sonra geldi reglim. Yani 25-27. Gun falan yumurta olmustur. Ben korun derim 1 kere rahim temizlensin ama sen bilirsin
bugün gittim doktora yumurta oluşmamış ama rahim duvarı kalınlaşmış güzel sağlıklı görünüyosun dedi zaten çıktım kanamam başladı beta bakıldı 590dan 1 hafta içinde 40a kadar düşmüş vücuttan atılması için maksimum 4güne ihtiyacım var zaten 20güne tamamlamış oluyorum sonra da adet olurum umudum yok o yüzden korunmadım zaten kanamam yoktu 10 gün sonra ilişki dedi 2 kere korunmasız oldu onda da ardından kanama geldi dediğim gibi umudum yok diğer ayı bekliyorum

Amin canım Allah razı olsun guzel dileklerin icin..
Herzaman dilimdesiniz inan ismen olmasada burdaki ve gercek hayattaki tüm arkadaslarıma,tanıyıp-tanımadıgım bekleyen tum kullarının kucagını doldursun rabbim..

aynı durumu bende yaşadım canım 9 hafta lık olması gereken bebeğim ultrasyonda 8 haftalık zor görünüyordu kalbi durmuştu kürtaj oldum. 7 ağustosta 35.günde adet gördüm. dr 3 ay korunma önerdi 1 ekimde de gidip tahlil yaptıracam pıhtılaşma veya herhangi bir neden var mı diye...

bende bu marka laboquick ov testi kullanarak hamile kalanlardan biriyim..ve de çokta memnun kaldım tavsiye ederim.

Amin canım Allah razı olsun guzel dileklerin icin..
Herzaman dilimdesiniz inan ismen olmasada burdaki ve gercek hayattaki tüm arkadaslarıma,tanıyıp-tanımadıgım bekleyen tum kullarının kucagını doldursun rabbim..
Amin inşallah canım hayırlısıyla..

wiha02 bu arada sağlıklı gebelik ve rahmin yeni bir bebeği taşıyabilmesi için an fazla 6 ay en az 3 ay korunma öneriliyor bilginiz olsun.

ya benim bugün 14.günüm adet kanaması gibi kanamam var adet mi oldum ki daha dün kontrole gitmiştim dedi gayet iyi rahim duvarı kalınlaşmış zaten sağlıklı görünüyo ordan çıktım 1 2 saat sonra kanamam başladı hala da durmadı bu kadar erken adet olunur mu ki. beta hcg 40a düşmüştü dün bakıldığında acaba sıfırlandığının işareti mi bu kanama

normal canım benim 20 25 güne yakın kanamam oldu tam temizlendim derken adet gördüm..daha çok yeni seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…