bugünle birlikte 3günğ değerlendir canım benim öyle tutmuştuKizlar benim gecen ay hic denk gelmedi bu kadar net koyu. Yumurtlamadim midir nedirt cizgisi daha azdi hep c den. Sonra azaldi kayboldu tabi hamile de kalmadim. Bide kür yapmistim o kadar
Gecen aydi bahsettigim. Simdi 11. Gün koyulasma basladi heralde yarin ya da ertesi gun pik yapar. 1 hafta 2 gunde bir degerlendiricem ins bakalim :)bugünle birlikte 3günğ değerlendir canım benim öyle tutmuştu
hayırlı haberlerle gel kuzummmmm bende lekelenme kesildi ama yapamıyorum hala beta yüksek bende pik oluyor yapar yapmazGecen aydi bahsettigim. Simdi 11. Gün koyulasma basladi heralde yarin ya da ertesi gun pik yapar. 1 hafta 2 gunde bir degerlendiricem ins bakalim :)
Aynen ayni saatlerde yaptim. 10. Gunu değerlendirdik ama kuşkuluyum bu ay. Zaten bekle bekle alistikaynı saatlerde mi yapıldı sanırım çatlamış yumırta
valla bende yapacaktım vazgeçtim boşuna gidiyor yazık testlere kürtajdan sonra beta vücuttan zor atıldığı için hep pik görünüyo yarın doktora gidip öğrencem ne zaman çatlar çatlamaz vsAynen ayni saatlerde yaptim. 10. Gunu değerlendirdik ama kuşkuluyum bu ay. Zaten bekle bekle alistik
Benim kurtaj gununden 39 gün sonra geldi reglim. Yani 25-27. Gun falan yumurta olmustur. Ben korun derim 1 kere rahim temizlensin ama sen bilirsinvalla bende yapacaktım vazgeçtim boşuna gidiyor yazık testlere kürtajdan sonra beta vücuttan zor atıldığı için hep pik görünüyo yarın doktora gidip öğrencem ne zaman çatlar çatlamaz vs
Merhaba, oncelikle dayanma gucu versin Rabbim hayırlı yazılar yazsın..8 gün önce kürtajla 8 haftalık ama ultrasonda 7 haftalık çıkan bebeğimi aldırlar kalbi durması sonucu daha doktora gitmedim yarım kontrolüm var korunma verir mi bilemiycem ama ben ov testi sipariş ettim bile takip ettiğim bir doktor ilk defa düşük olmuşsa kafa olarak hazır hissettiğinizde neden olmasın dedi bende kafa olarak çabuk toparlandığım için tekrar düşünüyorum laboquick aldım güvenirliği ne derece merak ediyorum
sağol canım rabbim senin yavrunu da kucağına aldırsın yüklünün duası kabul olur sağlıklı sıhhatli bebişler nasip diye dualarınsa bizide geçir olur mu teşekkürler verdiğin bilgiler için :)Merhaba, oncelikle dayanma gucu versin Rabbim hayırlı yazılar yazsın..
Bu markaya güvenim tam, ovu ilk kullandigim ay hamile kaldim ve hamile oldugumu yine bu markanın testi ile degerim 20 iken ogrendim.. Ben tavsiye ediyorum. Internetten almistim buarada..
bugün gittim doktora yumurta oluşmamış ama rahim duvarı kalınlaşmış güzel sağlıklı görünüyosun dedi zaten çıktım kanamam başladı beta bakıldı 590dan 1 hafta içinde 40a kadar düşmüş vücuttan atılması için maksimum 4güne ihtiyacım var zaten 20güne tamamlamış oluyorum sonra da adet olurum umudum yok o yüzden korunmadım zaten kanamam yoktu 10 gün sonra ilişki dedi 2 kere korunmasız oldu onda da ardından kanama geldi dediğim gibi umudum yok diğer ayı bekliyorumBenim kurtaj gununden 39 gün sonra geldi reglim. Yani 25-27. Gun falan yumurta olmustur. Ben korun derim 1 kere rahim temizlensin ama sen bilirsin
sağol canım rabbim senin yavrunu da kucağına aldırsın yüklünün duası kabul olur sağlıklı sıhhatli bebişler nasip diye dualarınsa bizide geçir olur mu teşekkürler verdiğin bilgiler için :)
bugün gittim doktora yumurta oluşmamış ama rahim duvarı kalınlaşmış güzel sağlıklı görünüyosun dedi zaten çıktım kanamam başladı beta bakıldı 590dan 1 hafta içinde 40a kadar düşmüş vücuttan atılması için maksimum 4güne ihtiyacım var zaten 20güne tamamlamış oluyorum sonra da adet olurum umudum yok o yüzden korunmadım zaten kanamam yoktu 10 gün sonra ilişki dedi 2 kere korunmasız oldu onda da ardından kanama geldi dediğim gibi umudum yok diğer ayı bekliyorum
8 gün önce kürtajla 8 haftalık ama ultrasonda 7 haftalık çıkan bebeğimi aldırlar kalbi durması sonucu daha doktora gitmedim yarım kontrolüm var korunma verir mi bilemiycem ama ben ov testi sipariş ettim bile takip ettiğim bir doktor ilk defa düşük olmuşsa kafa olarak hazır hissettiğinizde neden olmasın dedi bende kafa olarak çabuk toparlandığım için tekrar düşünüyorum laboquick aldım güvenirliği ne derece merak ediyorum
Amin inşallah canım hayırlısıyla..Amin canım Allah razı olsun guzel dileklerin icin..
Herzaman dilimdesiniz inan ismen olmasada burdaki ve gercek hayattaki tüm arkadaslarıma,tanıyıp-tanımadıgım bekleyen tum kullarının kucagını doldursun rabbim..
ya benim bugün 14.günüm adet kanaması gibi kanamam varaynı durumu bende yaşadım canım 9 hafta lık olması gereken bebeğim ultrasyonda 8 haftalık zor görünüyordu kalbi durmuştu kürtaj oldum. 7 ağustosta 35.günde adet gördüm. dr 3 ay korunma önerdi 1 ekimde de gidip tahlil yaptıracam pıhtılaşma veya herhangi bir neden var mı diye...
bende bu marka laboquick ov testi kullanarak hamile kalanlardan biriyim..ve de çokta memnun kaldım tavsiye ederim.
ya benim bugün 14.günüm adet kanaması gibi kanamam varadet mi oldum ki daha dün kontrole gitmiştim dedi gayet iyi rahim duvarı kalınlaşmış zaten sağlıklı görünüyo ordan çıktım 1 2 saat sonra kanamam başladı hala da durmadı bu kadar erken adet olunur mu ki. beta hcg 40a düşmüştü dün bakıldığında acaba sıfırlandığının işareti mi bu kanama
ama şimdiye kadar hiç kanamam olmamıştınormal canım benim 20 25 güne yakın kanamam oldu tam temizlendim derken adet gördüm..daha çok yeni seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?