zaten düşündüşüm için dişin peşine düştüm canım ama kime gitsem yüz felci riski diyo baska bisey demiyo napayım bende vazgeçtim mecburenBence de diş olayini cikar aradan. Ben 1 senedir çürük çarık birakmadim hamilelikte disler bozulmaya ugruyormus der büyükler. Simdiden halledelim ilerde o da önümüze çıkmasin. Gecmis olsun
Anladım canım o zaman biraz sıkıntılı bi durum. Ama ondan bi gün kurtulman gerekmiycek mi, sonra daha çok sıkıntı olurcanım yüz felci riskim var korkuyorum biri felç geçirmiş 2 doktora göründüm ikiside bana sinirlere çok hatta hatta belki sinirlerden geçiyodur garanti vermiyoruz ömür boyu uyuşuk olabilir dediler bende vazgeçti fırçalamakla gargarayla belki çürüğünü önlerim iltihap olmadıkça beni idare eder vitamin kullanıyorum zaten
vallaha canım şaşırdım bende güzel bi bakımla çürüğü engellicem düzenli fırçalamak gibi yüz felci riskini kimse garanti vermiyo 2 hekime gördü bende mecburen vazgeçtim ov testi elime geldi bugün heyecanla çalışmalara başlicamAnladım canım o zaman biraz sıkıntılı bi durum. Ama ondan bi gün kurtulman gerekmiycek mi, sonra daha çok sıkıntı olur
O zaman elinden geldiğince engellemeye çalış canım. Ovulasyon testi için de hadi inşallah yine bu yöntemle hamile kalırsın hayırlısı olsun inşallah :)vallaha canım şaşırdım bende güzel bi bakımla çürüğü engellicem düzenli fırçalamak gibi yüz felci riskini kimse garanti vermiyo 2 hekime gördü bende mecburen vazgeçtim ov testi elime geldi bugün heyecanla çalışmalara başlicam
aynen fırça gargara vitamin ne varsa zaten full devam :) inşallah beraber hayırlı haberler veririz birbirimizeO zaman elinden geldiğince engellemeye çalış canım. Ovulasyon testi için de hadi inşallah yine bu yöntemle hamile kalırsın hayırlısı olsun inşallah :)
İnşallah kuzum inşallah hamileyim diyelim bir an önceaynen fırça gargara vitamin ne varsa zaten full devam :) inşallah beraber hayırlı haberler veririz birbirimize
Ov testi yaptim deneme amacli kopkoyu cikti :) vucut hala kendini hamile saniyo heralde ondan mi yoksa yumurtladim mi kafamda deli sorularİnşallah kuzum inşallah hamileyim diyelim bir an önce
Kürtajının kaçıncı günü canım adet oldun mu hiç? Adet olmadıysan muhtemelen hcg tam düşmemiştir ve o yanıltıyo olabilir testiOv testi yaptim deneme amacli kopkoyu cikti :) vucut hala kendini hamile saniyo heralde ondan mi yoksa yumurtladim mi kafamda deli sorular
yok ya ne adeti bugün daha kürtaj olalı 9.gün canım :))) 2 gün önce beta 590dı haftaya tekrar yapılacak 5in altına düşmesi lazımmış bende öyle deneme amaçlı dedim yapayım kasık ağrılarım vardı hafiften anında kopkoyu çıktıKürtajının kaçıncı günü canım adet oldun mu hiç? Adet olmadıysan muhtemelen hcg tam düşmemiştir ve o yanıltıyo olabilir testi
Senin daha çok erken canım. Betanın sıfırlanması nerdeyse 1 ayı buluyo, zaten sonra adet oluyosun. O zaman senin o yüzden koyu çıkmış, birazcık daha sabret :) zaten bence en az 1 adet dönemi geçir ki ne zaman yumurtlayacağını az çok bilirsin sonrayok ya ne adeti bugün daha kürtaj olalı 9.gün canım :))) 2 gün önce beta 590dı haftaya tekrar yapılacak 5in altına düşmesi lazımmış bende öyle deneme amaçlı dedim yapayım kasık ağrılarım vardı hafiften anında kopkoyu çıktı
amin canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bizeBen bu markayi kullanarak yumurtlama tespiti yaptim ve cok memnun kaldim. En kisa zamanda Allah nasip etsin insallah
vallaha mecbur geçircem adet görmeden hamile kalırsam bunlar boşa gidecekSenin daha çok erken canım. Betanın sıfırlanması nerdeyse 1 ayı buluyo, zaten sonra adet oluyosun. O zaman senin o yüzden koyu çıkmış, birazcık daha sabret :) zaten bence en az 1 adet dönemi geçir ki ne zaman yumurtlayacağını az çok bilirsin sonra
İnsallah cok sagol canimamin canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bize
Zaten en iyisi en az 1 adet dönemi geçirmek canım :)vallaha mecbur geçircem adet görmeden hamile kalırsam bunlar boşa gidecek
aynen canım zaten en az 10 aga nigi yokZaten en iyisi en az 1 adet dönemi geçirmek canım :)
Ahahaaynen canım zaten en az 10 aga nigi yok
Ahahageçer geçer sonra bol bol çalışma olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?