valla bende merak ediyorum hamile kaldığım ay miratech kullandım ama kimse memnun değildi yanıltıcıymış özellikle gebelik testleri bende bu marka sipariş ettimBende almayı düşünüyorum ama hangi marka bilmiyorum biri öneride bulunursa memnun olurum
Ovülasyonda da gebelikte de laboquick’i tek geçerim. Çok güvenilir. Ovülasyonu da ilk kullandığım ay hamile kaldım. Hamile olduğumu da daha değerim 9-10’ken bu markayla öğrendim çok silik bi şekilde. Kesinlikle tavsiye ederim yani.8 gün önce kürtajla 8 haftalık ama ultrasonda 7 haftalık çıkan bebeğimi aldırlar kalbi durması sonucu daha doktora gitmedim yarım kontrolüm var korunma verir mi bilemiycem ama ben ov testi sipariş ettim bile takip ettiğim bir doktor ilk defa düşük olmuşsa kafa olarak hazır hissettiğinizde neden olmasın dedi bende kafa olarak çabuk toparlandığım için tekrar düşünüyorum laboquick aldım güvenirliği ne derece merak ediyorum
ya işte miratechle hamile kalmıştım pek güvenilir değil dediler bide çok pahalıydı 5 tane 35 tl 40 civarı bişey bide ben yanlış kullanmışım yinede allahın takdiri hamile kaldım ama işte sonu gelmedi maalesef yarın elimde olur heyecanlıyım valla :)Ovülasyonda da gebelikte de laboquick’i tek geçerim. Çok güvenilir. Ovülasyonu da ilk kullandığım ay hamile kaldım. Hamile olduğumu da daha değerim 9-10’ken bu markayla öğrendim çok silik bi şekilde. Kesinlikle tavsiye ederim yani.
Hamile kalabiliyorsun sonuçta kısa zamanda hamile kalırsın Allah’ın izniyle.ya işte miratechle hamile kalmıştım pek güvenilir değil dediler bide çok pahalıydı 5 tane 35 tl 40 civarı bişey bide ben yanlış kullanmışım yinede allahın takdiri hamile kaldım ama işte sonu gelmedi maalesef yarın elimde olur heyecanlıyım valla :)
amin inşallah sağlıklı sıhhatli şekilde olsun sonuçta zor bir süreç vallaHamile kalabiliyorsun sonuçta kısa zamanda hamile kalırsın Allah’ın izniyle.
testle mi hamile kaldınız? allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallahhhlaboquick in hem ovulasyon hem gebelik testini kullandim . bence baya basarili
evet oyle diyebiliriz .yumurtlama gununu bilmek onemli.ben bu ay gec yumurtladim meselatestle mi hamile kaldınız? allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallahhh
yarın elime ulaşır büyük ihtimal hadi hayırlısı bakalım kontrolde temiz çıkarsa değmeyin keyfime o biçimevet oyle diyebiliriz .yumurtlama gununu bilmek onemli.ben bu ay gec yumurtladim mesela
kısmet canım allah arattırmasın hayırlısıylaBende 30 test+5 gebelik testi olarak 40 kusure almıştım. 2. Ayim kullanicam
12 agustos yumurtlama pik yapti 14 sabahi çatladı(akintimin farkindan anladim) ama nasip degilmis tutmadi. 26. Gun regl oldum. Markadan memnunum doğru tarihler verdi olup olmamasini Allah bilir.
Merhaba canım ben de bu ay ilk kez laboquick ovulasyon testi kullandım, henüz hamile olup olmadığını bilmiyorum. Gerçi hiçbir belirtim yok hamile olmadığıma eminim diyebilirim. Ama testten memnun kaldım. Hatta benim beklediğim tarihten 2 gün geç çatladı yumurtam, bunu görmüş oldum. Bakalım inşallah tutmuştur. Tutmadıysa da diğer ay devam testi kullanmaya8 gün önce kürtajla 8 haftalık ama ultrasonda 7 haftalık çıkan bebeğimi aldırlar kalbi durması sonucu daha doktora gitmedim yarım kontrolüm var korunma verir mi bilemiycem ama ben ov testi sipariş ettim bile takip ettiğim bir doktor ilk defa düşük olmuşsa kafa olarak hazır hissettiğinizde neden olmasın dedi bende kafa olarak çabuk toparlandığım için tekrar düşünüyorum laboquick aldım güvenirliği ne derece merak ediyorum
inşallah hakkında hayırlısı canım bende kullanıcam kontrolden geldm şimdi temiz parça kalmamış dedi diş çekimi var önümde ama çektirmekte kararsızım yüz felci riski varmış gebelik düşünüyorum ama gebelikte sorun yaratırmı diye kafa karışıklığım varMerhaba canım ben de bu ay ilk kez laboquick ovulasyon testi kullandım, henüz hamile olup olmadığını bilmiyorum. Gerçi hiçbir belirtim yok hamile olmadığıma eminim diyebilirim. Ama testten memnun kaldım. Hatta benim beklediğim tarihten 2 gün geç çatladı yumurtam, bunu görmüş oldum. Bakalım inşallah tutmuştur. Tutmadıysa da diğer ay devam testi kullanmaya
Oh ne güzel bi sorun yokmuş canım. Bence dişinde problem varsa önce onu hallet vanım, sonra hamilelikte çok sıkıntı yaratır ve müdahale edilemez ilk 3 ay. Aradan çıksın o, sonra gelsin bebişinşallah hakkında hayırlısı canım bende kullanıcam kontrolden geldm şimdi temiz parça kalmamış dedi diş çekimi var önümde ama çektirmekte kararsızım yüz felci riski varmış gebelik düşünüyorum ama gebelikte sorun yaratırmı diye kafa karışıklığım var
inşallah hakkında hayırlısı canım bende kullanıcam kontrolden geldm şimdi temiz parça kalmamış dedi diş çekimi var önümde ama çektirmekte kararsızım yüz felci riski varmış gebelik düşünüyorum ama gebelikte sorun yaratırmı diye kafa karışıklığım var
canım yüz felci riskim var korkuyorum biri felç geçirmiş 2 doktora göründüm ikiside bana sinirlere çok hatta hatta belki sinirlerden geçiyodur garanti vermiyoruz ömür boyu uyuşuk olabilir dediler bende vazgeçti fırçalamakla gargarayla belki çürüğünü önlerim iltihap olmadıkça beni idare eder vitamin kullanıyorum zatenOh ne güzel bi sorun yokmuş canım. Bence dişinde problem varsa önce onu hallet vanım, sonra hamilelikte çok sıkıntı yaratır ve müdahale edilemez ilk 3 ay. Aradan çıksın o, sonra gelsin bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?