- 14 Ağustos 2019
- 16
- 5
- 86
- 33
- Konu Sahibi Arastirmacilik
-
Belli oluyor. İnşallah hamilesiniz.merhabalar herkese, reglm 2 gün gecikti.
Gecikmenin ilk günü akşam test yaptım negatifti ancak sabah baktığımda ince bir çizgi görünce ilk idrarla yeniden yaptım. İkinci test 2-3 dk içerisinde ince silik bir çizgi çıkardı. İkisinin de görüntüsünü ekliyorum. Sizce pozitif miyim? Çok merak ediyorum deneyimli arkadaşlar yorumlayabilir misiniz sabahı bekleyemedim
Var görünüyor benimde laboquick kaset testim silik çıktı inşallah vardır sizinde haberleşelim lütfenmerhabalar herkese, reglm 2 gün gecikti.
Gecikmenin ilk günü akşam test yaptım negatifti ancak sabah baktığımda ince bir çizgi görünce ilk idrarla yeniden yaptım. İkinci test 2-3 dk içerisinde ince silik bir çizgi çıkardı. İkisinin de görüntüsünü ekliyorum. Sizce pozitif miyim? Çok merak ediyorum deneyimli arkadaşlar yorumlayabilir misiniz sabahı bekleyemedim
Belli oluyor. İnşallah Çok teşekkür ederimm. 3 gündür bütün regl belirtilerini çok şiddetli şekilde yaşıyorum hiç beklemiyodum olmasını belirtilerden dolayı. Gecikince meraktan yaptım şoktayımm
Sizin kaç gün gecikti? Kan ne zaman vermem gerekir acabaVar görünüyor benimde laboquick kaset testim silik çıktı inşallah vardır sizinde haberleşelim lütfen
Ben gecikmedim doğumdan beri 8 aydır adet görmüyorum sizin geciktiyse kan verebilirsiniz ben yumurtlama gördükten 12. Gün sonra ilk çocuğumda 36 çıkmıştı değerimSizin kaç gün gecikti? Kan ne zaman vermem gerekir acaba
Ovülasyon günümün üstünden tam 17 gün geçti ve regl 2 gün gecikti. Yarın kan vereyim ben en iyisi :) sonucu yazarım sizeBen gecikmedim doğumdan beri 8 aydır adet görmüyorum sizin geciktiyse kan verebilirsiniz ben yumurtlama gördükten 12. Gün sonra ilk çocuğumda 36 çıkmıştı değerim
Yarın bende kan vericem regl 3 gün gecikti :) mutlaka yaz buraya merak ettim :)Ovülasyon günümün üstünden tam 17 gün geçti ve regl 2 gün gecikti. Yarın kan vereyim ben en iyisi :) sonucu yazarım size
Anlaştıkk. Umarım hayırlı haberler alırız hepimiz. Siz de yazın :)Yarın bende kan vericem regl 3 gün gecikti :) mutlaka yaz buraya merak ettim :)
Verdiniz mi kanYarın bende kan vericem regl 3 gün gecikti :) mutlaka yaz buraya merak ettim :)
Kan verdiniz mi ben birazdan veriyorum :)Ben gecikmedim doğumdan beri 8 aydır adet görmüyorum sizin geciktiyse kan verebilirsiniz ben yumurtlama gördükten 12. Gün sonra ilk çocuğumda 36 çıkmıştı değerim
Ya nasıl randevu buluyorsunuz sağlık ocağında bile yokKan verdiniz mi ben birazdan veriyorum :)
Ahahahahah yalvar yakar aradan kan aldırıyorum. Eğer pozitif ise yarın doktora göstericem. Zaten muhtemelen en başındayım ultrasonda göremeyecekler. O yüzden yarın doktora göstermek daha mantıklı olcakYa nasıl randevu buluyorsunuz sağlık ocağında bile yok
Ya bizim hekimler çirkef asla kabul etmezlerAhahahahah yalvar yakar aradan kan aldırıyorum. Eğer pozitif ise yarın doktora göstericem. Zaten muhtemelen en başındayım ultrasonda göremeyecekler. O yüzden yarın doktora göstermek daha mantıklı olcak
Gidemedim çok yağmur yağıyo inşallah çıkar sizin kandaKan verdiniz mi ben birazdan veriyorum :)
Özele gittim ben o yüzden muhtemelen. Sağlık sigortam karşılıyor testiYa bizim hekimler çirkef asla kabul etmezler
15:00 civarı çıkacak sonuc beklemedeyim :)Gidemedim çok yağmur yağıyo inşallah çıkar sizin kanda
15:00 civarı çıkacak sonuc beklemedeyim :)Gidemedim çok yağmur yağıyo inşallah çıkar sizin kanda
yaaa coook teşekkür ediyorumBence bu testler pozitif hayırlı olsun şimdiden sağlıkla kavuşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?