• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LABOQUICK Marka ovls. ve Gebelik testi satıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

minikcekirge

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2020
606
615
23
Arkadaşlar merhaba ,
2.Çocuk düşündüğümüz için ovs. testi ve gebelik testi almıştım fakat dünya da yaşanan son olaylardan sonra 2.çocuğu yapmama kararı aldım ve elimde kalan testleri toplu halde satıyorum.Son aldığım serinin faturası da vardır kargoya ekleyeceğim .
Hepsi Toplam 150 tl son fiyattır indirim yapamam .

94 Adet
LABOQUICK MARKA KASET TİPİ OVULASYON TESTİ (1 pakette 2 adet vardır)
17 Adet
LABOUICK MARKA KASET TİPİ GEBELİK TESTİ ( pakette 1 adet vardır)

Eklentiler

• 20200404_150540.jpg
    20200404_150540.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 55
  • 20200404_150552.jpg
    20200404_150552.jpg
    95,5 KB · Görüntüleme: 49
Arkadaşlar merhaba ,
2.Çocuk düşündüğümüz için ovs. testi ve gebelik testi almıştım fakat dünya da yaşanan son olaylardan sonra 2.çocuğu yapmama kararı aldım ve elimde kalan testleri toplu halde satıyorum.Son aldığım serinin faturası da vardır kargoya ekleyeceğim .

94 Adet
17 Adet
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. merhaba ,ürünleri başka yerde sattım, konuyu kapama şansımız var mı?

Arkadaşlar merhaba ,

94 Adet
17 Adet
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. merhaba ,ürünleri başka yerde sattım, konuyu kapama şansımız var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back