- 29 Kasım 2023
- 793
- 417
- 23
- Konu Sahibi ahsennayaz
Tamam canım çok sağol yarın doktoru ararım ne zaman çağırır sence ? Kese içinBence daha yeni olduğu için iyidir yine kan verip takip edersin canım yükselmeyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım çok sağol yarın doktoru ararım ne zaman çağırır sence ? Kese içinBence daha yeni olduğu için iyidir yine kan verip takip edersin canım yükselmeyi
Ben ilk gebeliğimi 2.5 ile öğrenmiştim sonra 21 diTamam canım çok sağol yarın doktoru ararım ne zaman çağırır sence ? Kese için
Onu hiç bilmiyorumTamam canım çok sağol yarın doktoru ararım ne zaman çağırır sence ? Kese için
Çok teşekkür ederim inşallah benimde sağlıkla ilerlerBen ilk gebeliğimi 2.5 ile öğrenmiştim sonra 21 di
Şuan 3 haftalık felan gebeliğin muhtemelen
5.6 haftalıkken kese görünüyor senden tekrar kan alırlar iki katı artış sağlıyormu diye bakarlar
Daha sonra kese için 2 hafta sonrasına çağırırlar
Ben 2. Gebeliğimi yaşıyorum kalp atışını 5+6 da duydum
Darısı sana canım hayırlı olsun tek tek heyecanla mesajları okudum sevindim
Çok sevdindim yaaaaa Allah sağlıkla kucağına almayı güzelliklerle büyütmeyi nasip etsin inşallah canım benimCanım kan verdim 89 çıktı![]()
Canım çok teşekkür ederim amin amin inşallahÇok sevdindim yaaaaa Allah sağlıkla kucağına almayı güzelliklerle büyütmeyi nasip etsin inşallah canım benim![]()
Ben de bugün aşılama için tedaviye başladım yumurta büyütme iğnesi felan verdiler az önce vurdum. Bana da dua et olur mu ama senin için çok çok sevindim vallaCanım çok teşekkür ederim amin amin inşallah![]()
Canım benim dua ederim tabi Rabbim inşallah sana da nasip ederBen de bugün aşılama için tedaviye başladım yumurta büyütme iğnesi felan verdiler az önce vurdum. Bana da dua et olur mu ama senin için çok çok sevindim valla![]()
Bu arada ben bi vitamin tozu kullandım o bitti hamile kaldım bilmiyorum etkisi oldu mu ama Allah nasip etti sonuçta. İstersen onu araştır yada doktoruna sorÇok sevdindim yaaaaa Allah sağlıkla kucağına almayı güzelliklerle büyütmeyi nasip etsin inşallah canım benim![]()
Merhaba benim testimde laboquick 3 tane yaptım üçüde silik yanılma payı var mıSonucum 89 çıktı
Merhaba bende yanılmadı canım çok çok silik çıkmıştıMerhaba benim testimde laboquick 3 tane yaptım üçüde silik yanılma payı var mı
Ne gibi belirtilerin vardı canım çok akıntım var beyaz şekildeMerhaba bende yanılmadı canım çok çok silik çıkmıştı
Benim göğüs hassasiyeti ve kasık ağrım vardı canım. Akıntı sanırım kişiden kişiye değişiyor çünkü bende her ay oluyor akıntıNe gibi belirtilerin vardı canım çok akıntım var beyaz şekilde
Benimde testlerime bakar mısın bugün kan verdim yarın çıkar dedi çok heyecanlıyım meraktan çatlıycamBenim göğüs hassasiyeti ve kasık ağrım vardı canım. Akıntı sanırım kişiden kişiye değişiyor çünkü bende her ay oluyor akıntı
Canım mesajını yeni gördüm test sonucun ne çıktı bilmiyorum ama var gibi görünüyor hayırlısı olsun hakkındaBenimde testlerime bakar mısın bugün kan verdim yarın çıkar dedi çok heyecanlıyım meraktan çatlıycam
55 çıktı canım inşallah kimyasal değildir Perşembe gününe kadın doğumdan rendavu aldımCanım mesajını yeni gördüm test sonucun ne çıktı bilmiyorum ama var gibi görünüyor hayırlısı olsun hakkında![]()
Çok sevindim canım benimde ilk öğrendiğimde 89,97 ydi 2 gün sonra 228,68 çıktı yarın ilk randevum keseyi görmeye gideceğim inşallah görürüz55 çıktı canım inşallah kimyasal değildir Perşembe gününe kadın doğumdan rendavu aldım
Çok teşekkür ederim bana destek olduğun için teşekkür ederim inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini hayırlısı olsunÇok sevindim canım benimde ilk öğrendiğimde 89,97 ydi 2 gün sonra 228,68 çıktı yarın ilk randevum keseyi görmeye gideceğim inşallah görürüzSeninde inşallah güzel bi şekilde ilerler hemen kötü düşünme iyi düşün iyi olsun burda çok daha küçük değerlerle öğrenip değerleri sonradan yükselenler var