Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı durumu yaşıyorum bendeBikaç saat sonra ikinci çizgi çıkıyo surekli.bana baska bu tarz yanılmaları /yanıltmaları olmayan test önersinde bulunabilecek olan var mı
Ben laboquik ultra erken gebelik testi kullandım hiç böyle bir sorunla karşılaşmadımBikaç saat sonra ikinci çizgi çıkıyo surekli.bana baska bu tarz yanılmaları /yanıltmaları olmayan test önersinde bulunabilecek olan var mı
Benimki normal gebelik testi yapıyorum tek çizgi aradan iki saat geçiyor hayalet çizgi çıkıyor eşime denettim onda çıkmadı bende çıkıyor onuda anlamadım testte sorun olsa başkası Yapınca da çıkar offfff kafam çok karışıkBen laboquik ultra erken gebelik testi kullandım hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım
Bende su ile denedim olmadı ama kendi idrarımda cıkıyo.gebe değilim ama böyle olunca hep bi kuşku oluyo.baska marka denemek istiyorum o yuzdenBenimki normal gebelik testi yapıyorum tek çizgi aradan iki saat geçiyor hayalet çizgi çıkıyor eşime denettim onda çıkmadı bende çıkıyor onuda anlamadım testte sorun olsa başkası Yapınca da çıkar offfff kafam çok karışık
Gene olmadığına kesin nasıl eminsin canımBende su ile denedim olmadı ama kendi idrarımda cıkıyo.gebe değilim ama böyle olunca hep bi kuşku oluyo.baska marka denemek istiyorum o yuzden
Gecici menopozdayım ve primolut kullandımGene olmadığına kesin nasıl eminsin canım
Anladım gebelik düşünüyormusun pekiGecici menopozdayım ve primolut kullandım
Silik çizgi hemenmi çıkmıştı bir kaç saat sonramı ben daha öncede kullandım bu markayı hiç olmamıştı çünküBende aynı markayı kullanıyorum yaklaşık bi buçuk yıldır bi kez silik çizgi gördüm onda da kimyasal gebelik oldu. Kist olma durumunda da beta hcg yükseliyomuş ya ona baktırdınız mı hiç? Hassas bi test beni değerim 7yken silik çizgi çıkmıştı
10 dakika içinde çıkmıştı ama öyle hemen yapar yapmaz değil. Bi kaç saat sonra çıkanı hiç görmedm laboquickteSilik çizgi hemenmi çıkmıştı bir kaç saat sonramı ben daha öncede kullandım bu markayı hiç olmamıştı çünkü
Ben Varım işte iki saat sonra çıktı10 dakika içinde çıkmıştı ama öyle hemen yapar yapmaz değil. Bi kaç saat sonra çıkanı hiç görmedm laboquickte
Bikaç saat sonra cıkıyoSilik çizgi hemenmi çıkmıştı bir kaç saat sonramı ben daha öncede kullandım bu markayı hiç olmamıştı çünkü
EvetBikaç saat sonra cıkıyo
Evet tedaviye baslıcamAnladım gebelik düşünüyormusun peki
Anladım hayırlısı olsun inşallah gebe kalırsın sendeEvet tedaviye baslıcam
Bendede öyle oldu kimyasal oldu o. O testte eğer yoksa 5 gün bile bekletsen çıkmıyor benim için çok güvenilir. P ile başlayan bitane erken gebelik testi var onun yanilmasi azdı unuttum adınıBikaç saat sonra cıkıyo
ProdictorBendede öyle oldu kimyasal oldu o. O testte eğer yoksa 5 gün bile bekletsen çıkmıyor benim için çok güvenilir. P ile başlayan bitane erken gebelik testi var onun yanilmasi azdı unuttum adını