- 30 Mart 2009
- 3.315
- 1
-
- Konu Sahibi gullerdiyari
isim anası olarak artık bu tatlıyı yapmak farz oldu da opuyorumnanaktan kayınanacıma yaptırıvereyimkaydirigubbakcemile3
o hem mutfakta çok usta hem de yemek pasta kek börek çörek yapmayı çok seviyor:kedi:
2 gün evvel açmış olsaydın bu topiki dün akşam yemiştimcokacimcoook ama ilk fırsatta kayınanacım ile birlikte yapıp yiyeceğimcokacimcoook
ve burda paylaşacağım...fotosunu bile çekeceğimvereliniortak
:kedi::kedi: canim benim ne demek valla ciddiyim yarin atla gel daha birer dilim yedik koca tepsi duruyor yeriz birlikte:içelim::1shoklmaz böyle sey yoksa rüyami tam yiyecegim derken bakdim gördüm pc den:1shok:
cokacimcoookamaniiiiinnnnnnnnyok yok ben senden cok uzak kalmisim yengosum derhal ilk trenle geliyorum yaninacokacimcoook
zemuszemushepicigini bitirmeyin birer parca yiyin gerisi benim:jeyyar:zemuszemus
ben kayisiyi cok severim zaten ay yapma yengosum ya alisveris günüm cumartesi nasil sabir etcem ben simdi:sinifsinif:
eline koluna saglik
harika görünüyo
:1shok:inanki gözüm gönlüm acildi:1shok:
cokacimcoookagzimin suyu akiyo nedenki acabacokacimcoook
topigimin isim anasi hosgelmissin sefalar getirmissinŞenizisim anası olarak artık bu tatlıyı yapmak farz oldu da opuyorumnanaktan kayınanacıma yaptırıvereyimkaydirigubbakcemile3
o hem mutfakta çok usta hem de yemek pasta kek börek çörek yapmayı çok seviyor:kedi:
2 gün evvel açmış olsaydın bu topiki dün akşam yemiştimcokacimcoook ama ilk fırsatta kayınanacım ile birlikte yapıp yiyeceğimcokacimcoook
ve burda paylaşacağım...fotosunu bile çekeceğimvereliniortak
:1shok:shok shok shok flash flash flash:1shok::1shok::1shok:
zemuszemussardusum itiraf etti yapacak vede fotosunu ekliyecekzemuszemus
lülülülülülüinanmiyorum yalülülülülülü
ilk defa görüyo okuyo ve sahit oluyorum
:teytey:hadi bakalim vatana millete hayirli ugurlu olsun:teytey:
ay harika görünüyor,cokacimcoooktadi da cok lezizdir tahminim.ellerine saglik canim.hazir quarkim da varken yapicam canim benim,yapip tekrar yorumumu yazarim.
:lepi:
kayınanacımdan azucuk yardım alacam:kedi: ama o kadarcık olar dimekaydirigubbakcemile3
Ellerine sağlık gülüm
Çok hoş olmuştur eminim..
Sardunya hatununa bak oOoOooO sizi buralarda görür müydük efenim vıy vıy vıy
iştah mevsimi niz geldi zannımca;j
lor peyniri bizim bildiğimiz (biz derken trakya) ekşimiktir
ama bu ekşimiğe benzemiyor hiç
ben şimdi bunu yapsam üstüne ekşimik koysam çok fena bişey olcağını düşünürüm
yani kısaca bu peynirin tam karşılığı değildir lor peyiniri gibime geldi
muhteviyatı farklıdır sanki görüntü farklı çünkü bu sarımsı
Elinize sağlık çok güzel bi paylaşım...Bişey sorucam tepsi yağlanıyo mu yada yağlı kağıt falan:uhm: Bir de hamurun kıvamı nasıl?Çok soru sordum galiba ama çok hoşuma gitti..Bu arada tuzsusuz lor peyniri diye belirtmek lazım TR'de o ekşi de olmuyor diğerleri tuzlu ve ekşi
yengosum cumartesi malzemeleri alip denemeyi düsünüyorum insallah da tuttururum inanki aklimdan cikmiyo suan :)))))))))