• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları labne bebişime alerji yaptı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

almira85

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
911
27
318
İstanbul
kızım 7 aylık doktor kahvaltı için 1 yemek kaşığı labne,yarım yumurta,1 tatlı kaşığı pekmez,4-5 adet büsküvi bunları ıhlamur veya rezeneyle açın dedi. biz buna başladıktan 3 gün sonra kızımın bez bölgesi kabardı kızardı ne sürdüysek fayda etmedi önce yumurtayı sonra pekmezi kestik yok. bi gün labne k.valdem de kaldı diye bizim peynirimizden verdim bizimle kahvaltı yaparken de azına koyuyordum. nese baktım o gün solma var sevindim ertesi gün k.valdem gene labne verdi baktık gene azdı o zaman dank etti dedim labneden olmasın onuda kestik ve yumurtayla pekmeze başladık tamamen geçti kızarıklık. labne neden alerji yapar özellikle de bez bölgesine sadece çok tuhaf

olabilir canım danino bile cok ciddi rahatsızlıklar yapıyo yedirme labne falan doktoruna git danış gene. Bebişinede eziyet çektirme yazık poposuna:))):nazar::emir_bebek:

normalde yoğurtunu günlük sek sütten yapıyoruz inek sütüne alerjisi olsa ordan da olur du heralde diye düşünüyorum bizim yediğimiz peynirden hiç bi sorun çıkmadı görümcemin oğlu 3 yaşında oda dedi labne nerden çıktı normal peynir ver diye şimdi geçti o kızarıklık çok şükür bi daha ki ay kontrolü artık her ay gelmiyceksiniz demişti doktor en son gittiğimizde

peynir ve yumurtayı aynı anda veriyosanız o yapmıştır..benim oğlumda yumurta alerjisi çıktı ve ikisini aynı gün verdiğimizde acillik olmuştuk.geçmiş olsun..

Back