LABİOPLASTİ

Beylikdüzü medicana international da oldum. Anadolu hayat yatarsk yüzde 100 teminatlı sigortam vardı. Ve yalnızca 15 lira ödedim. Bu ameliyatımla birlikte meme operasyonu da geçirdim. Ona normal ücretini ödedim.
Benim özel sigortam yok maalesef
Peki sgk bu hastanede karşılıyor mu ki
Hangi Dr.a oldunuz buarada

Benim özel sigortam yok maalesef
Peki sgk bu hastanede karşılıyor mu ki
Hangi Dr.a oldunuz buarada
Ben sgknın da tüm genital estetikletini karşıladığını biliyorum. Çok emin değilim ama belki küçük bir kısmını ödersiniz falan. Ben beylikdüzü medicana peof dr necmettin kutluya oldum. Eğer doktor arsyışınız varsa tavsiye ederim size.

• Kazalar sonucu oluşan izler, yanık, çatlak ve kesik izleri bu kapsamda. Ayrıca iyileşme sırasında vücudun meydana getirdiği keloidler, estetik maksatlı düzeltilse de devlet tarafından karşılanıyor.
  • Büyüklüğünden ötürü boyun, sırt, bel ağrısı gibi sorunlar yaşayan hastaların meme küçültme ameliyatlarını da devlet üstleniyor. Operasyon sağlığı etkileyen faktörler sebebiyle yapıldığından, plastik cerrahi hekiminin düzenlediği rapor neticesinde sigorta kapsamında değerlendiriliyor.
  • Burun deformasyonları, kaza ya da doğuma bağlı olarak burun kemiklerinde, kemerinde ve kıkırdağında yetmezliğin olduğu durumlarda, ameliyat fonksiyonel bazda değerlendiriliyor ve ücret aranmıyor.
  • Felç geçiren hastaların yüzünde oluşan deformasyon, kaş inmesi gibi durumlarda uygulanacak estetik müdahaleler sağlık güvencesi kapsamına giriyor.
  • Genital bölge ve organlardaki sistem, şekil ve cinsel fonksiyon bozukluklarının giderilmesinde uygulanan ameliyatlar devlet tarafından karşılanıyor.

Ben sgknın da tüm genital estetikletini karşıladığını biliyorum. Çok emin değilim ama belki küçük bir kısmını ödersiniz falan. Ben beylikdüzü medicana peof dr necmettin kutluya oldum. Eğer doktor arsyışınız varsa tavsiye ederim size.
Çok teşekkürler bilgi paylaşımınız için
Bunu araştıracagim peki klitorise müdahale edildi mi

Çok teşekkürler bilgi paylaşımınız için
Bunu araştıracagim peki klitorise müdahale edildi mi
Hayır edilmedi müdahale. Doktorum etmeyeceğini söyledi, gerekli görseydi ederdi sanırım. Bugün henüz ikinci günü ve gayet memnunum görüntüsünden inanamıyorum hatta. Dokrorum bir de şu bilgiyi verdi bana: genelde kadın doğum uzmanlarına yaptırıyorlar bu amrliyatı ama onlar eski usul yapıyorlar, yeni sistemi estetik cerrahlar bilir, estetik cerrah işidir bu operasyon dedi. Ki ben de kadın doğum dokroruna olup memnun olmayan pek çok insanı okudum. Bu da aklınızda olsun. Bu bir estetik ameliyat ve bir estetik cerrah yapmalı diye düşünüyorum ben.

Hayır edilmedi müdahale. Doktorum etmeyeceğini söyledi, gerekli görseydi ederdi sanırım. Bugün henüz ikinci günü ve gayet memnunum görüntüsünden inanamıyorum hatta. Dokrorum bir de şu bilgiyi verdi bana: genelde kadın doğum uzmanlarına yaptırıyorlar bu amrliyatı ama onlar eski usul yapıyorlar, yeni sistemi estetik cerrahlar bilir, estetik cerrah işidir bu operasyon dedi. Ki ben de kadın doğum dokroruna olup memnun olmayan pek çok insanı okudum. Bu da aklınızda olsun. Bu bir estetik ameliyat ve bir estetik cerrah yapmalı diye düşünüyorum ben.
Ben de sizinle aynı fikirdeyim. Bu sonuçta estetik bir operasyon.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler medicana ile iletişime geçeceğim mutlaka

Ben de sizinle aynı fikirdeyim. Bu sonuçta estetik bir operasyon.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler medicana ile iletişime geçeceğim mutlaka
Yaaa beylikdüzü bana çok yakın cok sevindim şuan ama işte şekil nasıl olur klitorise mudahale ederse de senin kadar bizde memnun kalır mıyız.. Ufff cok üzülüyorum yaa hayırlısıyla bizde olsaydık şu ameliyatı

Yaaa beylikdüzü bana çok yakın cok sevindim şuan ama işte şekil nasıl olur klitorise mudahale ederse de senin kadar bizde memnun kalır mıyız.. Ufff cok üzülüyorum yaa hayırlısıyla bizde olsaydık şu ameliyatı
Valla canım fiyat almakda fayda var Aylin Hanım a sabitlenmeyelim hemencecik

Bilmiyorum ben memnunum şimdilik. Doktorla detayları konuşmak lazım. Şöyle diyeyim, ben doktoruma labioplasti dedim, minik bir et beni vardı dış dudakta onu da almış sağolsun. Yani en iyisine zaten onlar karar veriyorlar. Umarım memnun kalırsınız ve gerçekten çok hafif bir operasyon hiç korkulacak bir tarafı yok. Çok hafif bir sızı var sadece hepsi bu.

Merhaba canım, liste çok güzel olmuş emeğine sağlık.. Benim merak ettiğim şey Fatih Dağdelen'in fiyatı.. Bu fiyatı ne zaman almştın? ve labioplasti + yağ dolgusu icin mi? bir de anestezi kısmını pek anlayamadım.. Onun içinde mi ekstra bir ücret ödeniyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba canım, liste çok güzel olmuş emeğine sağlık.. Benim merak ettiğim şey Fatih Dağdelen'in fiyatı.. Bu fiyatı ne zaman almştın? ve labioplasti + yağ dolgusu icin mi? bir de anestezi kısmını pek anlayamadım.. Onun içinde mi ekstra bir ücret ödeniyor..
Merhaba canım teşekkür ederim bir faydam olması mutlu olmama yetiyor
bu fiyatların hepsi ocak ayı başında aldığım fiyatlar
açıkçası fatih bey benim butcemi aşar bir fiyat verdi o yüzden detaylı sormadim anestezi eğer lokal ise daha uygun bir fiyat genel ise daha pahalı bir fiyat veriyorlar tabi bir toplu iğneyi bile fiyata yansıtıyorlar haliyle
en basit bir emla krem bile bugün 110tl civarında maalesef ameliyat sırasında ne kadar malzeme o kadar fiyat farkı demek

Arkadaşlar özel sağlık sigortanız karşılıyor bu ameliyatı ve hatta sgk da karşılıyor. Boşuna o kadar paralar vermeyin. Ben dün oldum ve öoo memnunum halimden
Nerede oldunuz acaba geçmiş olsun ben hacettebe de bir plastik cerrahlar görüştüm cerrah için de para vermenin gerekir demişti

Sgk karşılamıyor devlet hastanesi estetik cerraha olursanız devlete 1100 lira oduyorsunuz genel anestezi isterseniz fiyat artıyor 1200-1400 gibi
Merhaba teşekkür ederim ilginiz için evet karsilamiyor bende İst.disi bir devlet hastanesine sormuştum hemen hemen sizin fiyatları söyledi ler
Siz oldunuz mu peki bu fiyati hangi hastaneden aldiniz

X