Hiç sorun olmuyortuvaletinizi nasıl yapıyorsunuz
Idrarda hic acima olmadi mi gercektenHiç sorun olmuyor
Hayır çok korkarak tuvalete çıktım ama inanın hiç sızlama bile olmadı diyebilirimIdrarda hic acima olmadi mi gercekten
Geçmiş olsun hangi şehirde oldunuz acaba bir de sakıncası yoksa ücretini öğrenebilir miyimMerhaba arkadaşlar. Ben 1 hafta kadar önce labioplasti oldum. Fakat bir anormallik var gibi. Klitoris bölgesi çıkıntılı duruyor. Ameliyattan önce de başlangıç noktası zaten dış dudaklar tarafından kapalı değildi. Ameliyat sonrası kapanır sanıyordum. Küçük bir peniscik gibi kaldı orası. Doktorum bu konuda bilgi vermemişti. Acaba şuan çok şiş olduğu için mi gözüme kötü görünüyor. Sizin bu konuda bilginiz varsa yardımcı olur musunuz ?
Merhaba hangi doktora oldunuz acabaBenim de öyle şuan ve idrarım sola doğru akıyor ve popoma değiyor. Bu normal mi şuan? İki hafta oldu ameliyat olalı.
Ben de merak ettim çok..Merhaba hangi doktora oldunuz acaba
Şuan nasıl oldunuz acaba ? Ben bi hafta oldu labioplasti ameliyatı olalı. Çok ağrım var sızlıyor bayaBenim de öyle şuan ve idrarım sola doğru akıyor ve popoma değiyor. Bu normal mi şuan? İki hafta oldu ameliyat olalı.
Doktorunuz ağrı kesici yazdı mı? Ben bir ay önce oldum, günde 2 ağrı kesici ve antibiyotik kullandım bir haftaya yakın, sonra da nadiren giren sızlama hariç bi ağrım olmadı. Şimdi komple geçti sızım vs kalmadı. İdrar da ödem varken sağa sola akıyordu gitgide normalleşmeye başladı bende.Şuan nasıl oldunuz acaba ? Ben bi hafta oldu labioplasti ameliyatı olalı. Çok ağrım var sızlıyor bayasanki hiç geçmeyecek gibi
Evet ağrı kesici de antibiyotik de yazdıDoktorunuz ağrı kesici yazdı mı? Ben bir ay önce oldum, günde 2 ağrı kesici ve antibiyotik kullandım bir haftaya yakın, sonra da nadiren giren sızlama hariç bi ağrım olmadı. Şimdi komple geçti sızım vs kalmadı. İdrar da ödem varken sağa sola akıyordu gitgide normalleşmeye başladı bende.
Benim şuan tam 4 hafta oldu. Bünyeden bünyeye acı, ödem, iyileşme süreci değişir ama ben de ilk 4-5 gün yengeç gibi yürüyordumEvet ağrı kesici de antibiyotik de yazdıama gerçekten bazen inanılmaz ağrı oluyor özellikle çok hareket ettiğimde sizin kaç günde ağrınız geçti peki şuan kaçıncı gününüz
Benim şuan tam 4 hafta oldu. Bünyeden bünyeye acı, ödem, iyileşme süreci değişir ama ben de ilk 4-5 gün yengeç gibi yürüyordumçekilmeyecek türden bir ağrım olmadı, ara sıra anlık sızı gibi giriyordu çok ayakta kalınca. Şimdi tamamen iyiyim, normal hayata döndüm. Ameliyat bölgenizde gazlı bez kullanıyorsanız sık sık değiştirmenizi öneriyorum. Ben gazlı bez koyuyordum ve nem olduğunda sancı girdiğini farketmiştim. kuruyken daha konforluydu. bi haftayı atlattıysanız bundan sonrası kolay :)
İnşallah ben de sizin gibi atlatırım çünkü elimi bile deyemiyorumbatikonu bi spreye koydum öyle sürebiliyorum
Çok teşekkür ederim detaylı anlattığınız için içim rahatladıİnşallah atlatırsınız yakındaNormalde bu kadar ağrılı geçmememeli aslında. Kontrole gitme imkanınız var mı doktorunuza? veya ayna ile baksanız belki dikişlerde enfeksiyon durumu vardır, aşırı kızarıklık şişme varsa dikiş yerlerinde. Ama her türlü kendiliğinden geçecektir; enfeksiyon bile olsa antibiyotik/antienflamatuvar yazıldığından ciddi bir durum oluşacağını sanmıyorum. Henüz erken bir aşamadasınız, 2. hafta bittikten sonra 3. haftada epey rahatlamaya başlarsınız. En azından bende öyle oldu, 3. hafta içinde normal üzerine oturabilmeye başladım.