Merhaba, Çağlar yıldıza oldum Sivas cü deBen de merak ettim çok..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, Çağlar yıldıza oldum Sivas cü deBen de merak ettim çok..
11 gün çooook erken. Dayanın mutlu olacaksınız sonuca :)Benim cok fazla agrim yok, arada batma oluyor. Dikislerim dusmedi henuz.11. Gunum, psikolojik olarak bitik durumdayim yine de..Asimetri sebebiyle yaptirdim. Estetik kaygilarla asla yaptirmayin. Saglik icin zorunluluksa yaptirin. COK COK COK PISMANIM. Ölü gibi hissediyorum. Çok kötüyüm.
(Benim cok fazla agrim yok, arada batma oluyor. Dikislerim dusmedi henuz.11. Gunum, psikolojik olarak bitik durumdayim yine de..Asimetri sebebiyle yaptirdim. Estetik kaygilarla asla yaptirmayin. Saglik icin zorunluluksa yaptirin. COK COK COK PISMANIM. Ölü gibi hissediyorum. Çok kötüyüm.
Merhaba, bütün dikişlerim düştü açık yaralarım kapandı fakat hala iyileşmeyendevam ediyor. Çokta istediğim gibi bir görüntü olmadı açıkcaaı ama eski haline göre çok çok iyi temizliği bile çok kolay oldu benim içinŞuan nasıl oldunuz acaba ? Ben bi hafta oldu labioplasti ameliyatı olalı. Çok ağrım var sızlıyor baya sanki hiç geçmeyecek gibi
Merhaba, Ben de oldum görüntüden çok memnunum ve pişmanlık hissetmiyorum. Acaba siz neden memnun kalmadınız? Gözünüz alışınca belki fikriniz değişir..Benim cok fazla agrim yok, arada batma oluyor. Dikislerim dusmedi henuz.11. Gunum, psikolojik olarak bitik durumdayim yine de..Asimetri sebebiyle yaptirdim. Estetik kaygilarla asla yaptirmayin. Saglik icin zorunluluksa yaptirin. COK COK COK PISMANIM. Ölü gibi hissediyorum. Çok kötüyüm.
Normal ödemeden oluyor geçiyor sonraBenim de öyle şuan ve idrarım sola doğru akıyor ve popoma değiyor. Bu normal mi şuan? İki hafta oldu ameliyat olalı.
Benim de bir ay oldu. Hiç ağrım yoktu kime ameliyat oldunuzEvet ağrı kesici de antibiyotik de yazdı ama gerçekten bazen inanılmaz ağrı oluyor özellikle çok hareket ettiğimde sizin kaç günde ağrınız geçti peki şuan kaçıncı gününüz
Kızlar ben olalı 18 gün oldu. Hassasiyet göstermeme rağmen 15. günümde dikişlerim açıldı ve dokunun zedelendigini dikiş atılamıycagını söyledi doktor okadar pişmanım ki keşke yaptırmasaydım halen yüruyemiyorum berbat bir haldeyim gerçekten çok kolay diyenlere artık yalan diyorum çünkü söylenilen kadar kolay bı amaliyat değil şimdi açık olan yarayı iyleştirebilmekBenim de bir ay oldu. Hiç ağrım yoktu kime ameliyat oldunuz
Benim 4 gün oldu hala tuvalete giderken ecel terleri döküyorum çok sızlıyor benim. Sızı olmayan arkadaşlar ekstra birşey mi kullandı acaba krem vs.Idrarda hic acima olmadi mi gercekten
Zorladınız da mı açıldı. 15 günde erimesi gerekmiyor mu dikişlerin benim 4. Günüm inşallah aksi birşey yaşamam.Kızlar ben olalı 18 gün oldu. Hassasiyet göstermeme rağmen 15. günümde dikişlerim açıldı ve dokunun zedelendigini dikiş atılamıycagını söyledi doktor okadar pişmanım ki keşke yaptırmasaydım halen yüruyemiyorum berbat bir haldeyim gerçekten çok kolay diyenlere artık yalan diyorum çünkü söylenilen kadar kolay bı amaliyat değil şimdi açık olan yarayı iyleştirebilmek
için yapmadığım şey kalmadı böyle birşey başına gelen varmı nolur yazsın yardımcı olun kızlar lütfennn
Benimde 10.günümde dikişimde açılma oldu şuan 20. Günüm ama hala ağrım var ve normal yuruyemiyorum minik adımlarla yürüyorum normal yürüyünce canım acıyorKızlar ben olalı 18 gün oldu. Hassasiyet göstermeme rağmen 15. günümde dikişlerim açıldı ve dokunun zedelendigini dikiş atılamıycagını söyledi doktor okadar pişmanım ki keşke yaptırmasaydım halen yüruyemiyorum berbat bir haldeyim gerçekten çok kolay diyenlere artık yalan diyorum çünkü söylenilen kadar kolay bı amaliyat değil şimdi açık olan yarayı iyleştirebilmek
için yapmadığım şey kalmadı böyle birşey başına gelen varmı nolur yazsın yardımcı olun kızlar lütfennn
Merhaba size şuan nasıl bı tedavi uyguluyorlar dikişleriniz açıldığı içinBenimde 10.günümde dikişimde açılma oldu şuan 20. Günüm ama hala ağrım var ve normal yuruyemiyorum minik adımlarla yürüyorum normal yürüyünce canım acıyor
Normalde olanlar 2 gün ısdirat 3 gün iş başı yapıyorlar bn ewdeydim hep birşey yapmadım normal günlük ew hali gerçekten 3 hafta bitti ve bn halen iyilesemedim şimdi teramisin krem kullanmaya başladım ama aynıZorladınız da mı açıldı. 15 günde erimesi gerekmiyor mu dikişlerin benim 4. Günüm inşallah aksi birşey yaşamam.
Bn amaliyat olduğumdan itibaren balaban kullandim ama dikişlerim açıldı şuan teramisin kullanmaya başladım gerçekten bı zorunluluk olmadı sürece yaptiricaklarin çok düşünmesini söyleyebilirim bn çok pismanimBenim 4 gün oldu hala tuvalete giderken ecel terleri döküyorum çok sızlıyor benim. Sızı olmayan arkadaşlar ekstra birşey mi kullandı acaba krem vs.
Açılan yere baktılar küçük bir kısım açılmış düzenli pansumanla geçer dediler bende öyle yaptım iki güne geçti kanama ama hala agrılarım var tabiMerhaba size şuan nasıl bı tedavi uyguluyorlar dikişleriniz açıldığı için
Valla hayret yanlış doktor seçimi yapmışsınız anlaşılan :/Kızlar ben olalı 18 gün oldu. Hassasiyet göstermeme rağmen 15. günümde dikişlerim açıldı ve dokunun zedelendigini dikiş atılamıycagını söyledi doktor okadar pişmanım ki keşke yaptırmasaydım halen yüruyemiyorum berbat bir haldeyim gerçekten çok kolay diyenlere artık yalan diyorum çünkü söylenilen kadar kolay bı amaliyat değil şimdi açık olan yarayı iyleştirebilmek
Merhaba arkadaşlar. Ben 1 hafta kadar önce labioplasti oldum. Fakat bir anormallik var gibi. Klitoris bölgesi çıkıntılı duruyor. Ameliyattan önce de başlangıç noktası zaten dış dudaklar tarafından kapalı değildi. Ameliyat sonrası kapanır sanıyordum. Küçük bir peniscik gibi kaldı orası. Doktorum bu konuda bilgi vermemişti. Acaba şuan çok şiş olduğu için mi gözüme kötü görünüyor. Sizin bu konuda bilginiz varsa yardımcı olur musunuz ?