Labioplasti

Benim cok fazla agrim yok, arada batma oluyor. Dikislerim dusmedi henuz.11. Gunum, psikolojik olarak bitik durumdayim yine de..Asimetri sebebiyle yaptirdim. Estetik kaygilarla asla yaptirmayin. Saglik icin zorunluluksa yaptirin. COK COK COK PISMANIM. Ölü gibi hissediyorum. Çok kötüyüm.
11 gün çooook erken. Dayanın mutlu olacaksınız sonuca :)

Benim cok fazla agrim yok, arada batma oluyor. Dikislerim dusmedi henuz.11. Gunum, psikolojik olarak bitik durumdayim yine de..Asimetri sebebiyle yaptirdim. Estetik kaygilarla asla yaptirmayin. Saglik icin zorunluluksa yaptirin. COK COK COK PISMANIM. Ölü gibi hissediyorum. Çok kötüyüm.
:KK43:(

Şuan nasıl oldunuz acaba ? Ben bi hafta oldu labioplasti ameliyatı olalı. Çok ağrım var sızlıyor baya :KK43: sanki hiç geçmeyecek gibi
Merhaba, bütün dikişlerim düştü açık yaralarım kapandı fakat hala iyileşmeyendevam ediyor. Çokta istediğim gibi bir görüntü olmadı açıkcaaı ama eski haline göre çok çok iyi temizliği bile çok kolay oldu benim için

Merhaba, Ben de oldum görüntüden çok memnunum ve pişmanlık hissetmiyorum. Acaba siz neden memnun kalmadınız? Gözünüz alışınca belki fikriniz değişir..

Merhaba, Labioplasti ile ilgili çok mesaj geliyor, önerir misiniz diye..
Kendinizi sevin. Bu gerekli bir ameliyat değil. Tıbbi zorunluluk dışında asla bu işe girmeyin. Ben çok araştırmadan yaptırdım. Hata ettim. Kesinlikle estetik kaygılarla yaptırmayın. !!Psikolojik olarak rahatsız ediyor olabilir ama Emin olun önceki psikolojinizi ararsınız yolunda gitmezse..
İyileşme süreci , ağrı olayına girmiyorum. Dikişler 20 günde falan düşmüyor. Sürekli sızlama ve yabancılık hissi var. Simetrik değil. His kaybı ve kuruluk oluyor. Benden söylemesi. İyi bir tarafı yok mu? Bence yok. Yaptırmak için can atanlar 2 kere değil 2000 kere düşünsün derim.

Benim de bir ay oldu. Hiç ağrım yoktu kime ameliyat oldunuz
Kızlar ben olalı 18 gün oldu. Hassasiyet göstermeme rağmen 15. günümde dikişlerim açıldı ve dokunun zedelendigini dikiş atılamıycagını söyledi doktor okadar pişmanım ki keşke yaptırmasaydım halen yüruyemiyorum berbat bir haldeyim gerçekten çok kolay diyenlere artık yalan diyorum çünkü söylenilen kadar kolay bı amaliyat değil şimdi açık olan yarayı iyleştirebilmek
için yapmadığım şey kalmadı böyle birşey başına gelen varmı nolur yazsın yardımcı olun kızlar lütfennn

Valla kusura bakmayın da tıbbi olarak çok çok çok mecburi bir durum olmadıkça böylesi bi operasyon hangi mantıkla yapılır aklım almıyor, gerçekten kendimize durduk yere eziyet vermekte üzerimize yok.

Kızlar ben olalı 18 gün oldu. Hassasiyet göstermeme rağmen 15. günümde dikişlerim açıldı ve dokunun zedelendigini dikiş atılamıycagını söyledi doktor okadar pişmanım ki keşke yaptırmasaydım halen yüruyemiyorum berbat bir haldeyim gerçekten çok kolay diyenlere artık yalan diyorum çünkü söylenilen kadar kolay bı amaliyat değil şimdi açık olan yarayı iyleştirebilmek
için yapmadığım şey kalmadı böyle birşey başına gelen varmı nolur yazsın yardımcı olun kızlar lütfennn
Zorladınız da mı açıldı. 15 günde erimesi gerekmiyor mu dikişlerin benim 4. Günüm inşallah aksi birşey yaşamam.

Benimde 10.günümde dikişimde açılma oldu şuan 20. Günüm ama hala ağrım var ve normal yuruyemiyorum minik adımlarla yürüyorum normal yürüyünce canım acıyor

Zorladınız da mı açıldı. 15 günde erimesi gerekmiyor mu dikişlerin benim 4. Günüm inşallah aksi birşey yaşamam.
Normalde olanlar 2 gün ısdirat 3 gün iş başı yapıyorlar bn ewdeydim hep birşey yapmadım normal günlük ew hali gerçekten 3 hafta bitti ve bn halen iyilesemedim şimdi teramisin krem kullanmaya başladım ama aynı

Benim 4 gün oldu hala tuvalete giderken ecel terleri döküyorum çok sızlıyor benim. Sızı olmayan arkadaşlar ekstra birşey mi kullandı acaba krem vs.
Bn amaliyat olduğumdan itibaren balaban kullandim ama dikişlerim açıldı şuan teramisin kullanmaya başladım gerçekten bı zorunluluk olmadı sürece yaptiricaklarin çok düşünmesini söyleyebilirim bn çok pismanim

Valla hayret yanlış doktor seçimi yapmışsınız anlaşılan :/

Merhaba arkadaşlar. Ben 1 hafta kadar önce labioplasti oldum. Fakat bir anormallik var gibi. Klitoris bölgesi çıkıntılı duruyor. Ameliyattan önce de başlangıç noktası zaten dış dudaklar tarafından kapalı değildi. Ameliyat sonrası kapanır sanıyordum. Küçük bir peniscik gibi kaldı orası. Doktorum bu konuda bilgi vermemişti. Acaba şuan çok şiş olduğu için mi gözüme kötü görünüyor. Sizin bu konuda bilginiz varsa yardımcı olur musunuz ?

X