- 23 Kasım 2017
- 9
- 10
- Konu Sahibi sibelsalbas
Merhabalar arkadaşlar daha önce labioplasti yaptıran lar doktor önerilerinizi bekliyorum sürecinizi. Merak ediyorum lütfen paylaşırmışsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kime oldunuz ve dikiş izleriniz ne durumda acaba çok bellimiBen de oldum bir ay oldu hafif şişliğim var ama o da geçer insallah ben de cevaplarım sorularini
Ben yazıyorum özelden yardımcı olurmusun ?Ben oldum 1 seneye yaklasti. Esra çabuk cömert yapti ameliyatımı. İlk aylarda korkabilirsin ama 3 ayi doldurunca hicbir sikayet kalmiyor. Sonuctan memnunum sorularini cevaplarim yaz bana.
Op Dr Zeynep Türkşene yaptırdım sol taraftaki dikiş izim hafif belli oluyor daha ama zamanla oturur diye düşünüyorum bir ay sonra tekrar görelim dedi doktorum salı günü gitcem bakalım ne diyecekmerhaba kime oldunuz ve dikiş izleriniz ne durumda acaba çok bellimi
diğer taraftaki gecti sanırımOp Dr Zeynep Türkşene yaptırdım sol taraftaki dikiş izim hafif belli oluyor daha ama zamanla oturur diye düşünüyorum bir ay sonra tekrar görelim dedi doktorum salı günü gitcem bakalım ne diyecek
Evet gectidiğer taraftaki gecti sanırım
Aynen öyle yapın en az iki haftayı evde geçirmeniz lazım kanama normal bende de oldu tereddüt etmeyjnBende 10 gun oldu yaptıralı turkıyede yaptırmadım biraz kan sızıyor arada onun dısında hiç bir sıkıntım olmadı ama işten izin aldım iki hafta gitmeyeceğim ne olur ne olmaz diye evde yatıyorum iyileşmesini bekliyorum
Tam şeklini alması ne kadar zaman alır acababenim ikinci ayım. Özgür kartala oldum ne şişlik ne de acı kaldı. ama ilk ay çok kaşıntım olmuştu şimdi her şey yolunda
merhaba dikiş izleriniz nasıl. çok belli mibenim ikinci ayım. Özgür kartala oldum ne şişlik ne de acı kaldı. ama ilk ay çok kaşıntım olmuştu şimdi her şey yolunda
merhaba dikiş izleriniz nasıl. çok belli mi
Tam şeklini alması ne kadar zaman alır acaba
Çok geçmiş olsunbenim ikinci ay, ilk aya göre çok çok daha iyi ilk ay da değişeceğini düşünmemiştim yine çok güzeldi gerçekten. şuan çok memnunum sanırım 2-3 aya düzelir tamamen
Merhaba canım ben sali günü oldum şuan icin ağrı sızı yok ama çok sis bisey anliyamiyorum. Dr öncesi sonrasını gösterdi resimde istediğim gibi ama ben şuan sislerden bisey anlamiyorumMerhabalar arkadaşlar daha önce labioplasti yaptıran lar doktor önerilerinizi bekliyorum sürecinizi. Merak ediyorum lütfen paylaşırmışsınız
Merhaba, ne kadara oldunuz acaba? Memnun musunuz sonuçtan? Ben yaptırmışken barbie vajina yaptırmak istiyorum. Siz de ondan mı yaptırdınız?Op Dr Zeynep Türkşene yaptırdım sol taraftaki dikiş izim hafif belli oluyor daha ama zamanla oturur diye düşünüyorum bir ay sonra tekrar görelim dedi doktorum salı günü gitcem bakalım ne diyecek
Merhaba canım ben sali günü oldum şuan icin ağrı sızı yok ama çok sis bisey anliyamiyorum. Dr öncesi sonrasını gösterdi resimde istediğim gibi ama ben şuan sislerden bisey anlamiyorum
Ben sonuçtan memnunum bqrbie vajinaya yakın bir görüntü var diyebilirim 3500 TL ödedim iki kez de kontrolüm oldu istediğin zaman Gelebilirsin dedi doktorumMerhaba, ne kadara oldunuz acaba? Memnun musunuz sonuçtan? Ben yaptırmışken barbie vajina yaptırmak istiyorum. Siz de ondan mı yaptırdınız?