ben devlette olucam önerilen bir doktor refakatçi olarak arkadaşıma belki haber veririm siz nasıl atlattiniz nasil agrisiMerhaba 3 haziranda ameliyat oldum ben de aynı şekilde Labioplasti ve Hudoplasti. İşin sıkıntı kısmı tamamen hekimine bağlı tecrübeli biriyse eğer ağrı sızı hiç çekmezsin sadece günlük yaşantıda kaşıntı seni zorlayabilir. Ameliyat gününü de tek geçirmemeni yanında bir refakatçi götürmeni tavsiye ederim geçmiş olsun şimdiden
sıfır ağrı sızı fakat 2 gündür kaşıntıdan kafayı yemek üzereyim kremlerle biraz rahatladım kaşıntı dışında hiç problem yokben devlette olucam önerilen bir doktor refakatçi olarak arkadaşıma belki haber veririm siz nasıl atlattiniz nasil agrisi
sevindim adiniza burda ki yorumlar beni cok korkutuyo. benim derim kalın olduğu icin ağır atlatırım gibi geliyo korkuyorum oyzuden.sıfır ağrı sızı fakat 2 gündür kaşıntıdan kafayı yemek üzereyim kremlerle biraz rahatladım kaşıntı dışında hiç problem yok
Hayıır hiç gözünüz korkmasın doktorunuza güveniyorsanız emin olun bir sıkıntı yaşamazsınız ayrıca doktordan hızlı iyileşme sağlanması adına operasyon sırasında Prp uygulaması isteyin belki yapar Prp iyileşmeyi gerçekten öne çekiyorsevindim adiniza burda ki yorumlar beni cok korkutuyo. benim derim kalın olduğu icin ağır atlatırım gibi geliyo korkuyorum oyzuden.
cok sagolun biraz olsun rahatladım gerçekten. PRP nedir nasil bir islem birde devlette yapılır miHayıır hiç gözünüz korkmasın doktorunuza güveniyorsanız emin olun bir sıkıntı yaşamazsınız ayrıca doktordan hızlı iyileşme sağlanması adına operasyon sırasında Prp uygulaması isteyin belki yapar Prp iyileşmeyi gerçekten öne çekiyor
Ben de devlette oldum Prp kit halinde satılıyor güncel fiyatı 2800 kendi kanınızdan elde edilen bir takviye vajinal gençleştirme ve vajinal dokuları sıkılaştırmak iyileştirmek amacıyla kullanılıyor benim doktorum yapmayı kendisi teklif etmişti siz kime ameliyat olmayı düşünüyorsunuzcok sagolun biraz olsun rahatladım gerçekten. PRP nedir nasil bir islem birde devlette yapılır mi
ilk defa duyuyorum devlette ücretsiz olucam ama sgk ya girmiyo sanirim o. ankara munire sena hoca. siz nerde oldunuz?Ben de devlette oldum Prp kit halinde satılıyor güncel fiyatı 2800 kendi kanınızdan elde edilen bir takviye vajinal gençleştirme ve vajinal dokuları sıkılaştırmak iyileştirmek amacıyla kullanılıyor benim doktorum yapmayı kendisi teklif etmişti siz kime ameliyat olmayı düşünüyorsunuz
Ben nallıhanda oldum kiti kendiniz eczaneden ya da medikalcilerden temin ediyorsunuzilk defa duyuyorum devlette ücretsiz olucam ama sgk ya girmiyo sanirim o. ankara munire sena hoca. siz nerde oldunuz?
siz demi ankara da oldunuz hangi doktor cok memnun kaldığınız icin belji bende sizin doktorla görüşebilirim görüntü nasil suanlikBen nallıhanda oldum kiti kendiniz eczaneden ya da medikalcilerden temin ediyorsunuz
Evet Nallıhan Ankara öğrenciyim demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam aracınız yoktur özel araç olmadan ulaşım çok zor otobüs vs tavsiye etmem görüntü şu an için bence çok hoş ödemlerimin bir an önce inmesini bekliyorum heyecanla Beyza hanıma olmuştumsiz
siz demi ankara da oldunuz hangi doktor cok memnun kaldığınız icin belji bende sizin doktorla görüşebilirim görüntü nasil suanlik
yani otobuslerle mecbur bi görüşmek için denerim direkt otobus yok mu ki orayaEvet Nallıhan Ankara öğrenciyim demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam aracınız yoktur özel araç olmadan ulaşım çok zor otobüs vs tavsiye etmem görüntü şu an için bence çok hoş ödemlerimin bir an önce inmesini bekliyorum heyecanla Beyza hanıma olmuştum
birde bir sey sormak istiyorum part time çalışınca sigorta yaparlar mi çünkü kendi sgk min olması lazimyani otobuslerle mecbur bi görüşmek için denerim direkt otobus yok mu ki oraya
Kadın dogummu yapiyor bu ameliyati yoksa plastik cerrahmı acababen devlette olucam önerilen bir doktor refakatçi olarak arkadaşıma belki haber veririm siz nasıl atlattiniz nasil agrisi
her ikiside yapar ben kadin doğuma olucamKadın dogummu yapiyor bu ameliyati yoksa plastik cerrahmı acaba
her ikiside yapar ben kadin doğuma olucam
Merhaba sureciniz nasil ilerledi acaba ameliyat icin heyet raporu fln gereklimi acaba ben yakin zamanda ameliyat oldum kasima kadar genel anestezi verilemiyor genel mi lokalmi anestezi acabaMerhaba 3 haziranda ameliyat oldum ben de aynı şekilde Labioplasti ve Hudoplasti. İşin sıkıntı kısmı tamamen hekimine bağlı tecrübeli biriyse eğer ağrı sızı hiç çekmezsin sadece günlük yaşantıda kaşıntı seni zorlayabilir. Ameliyat gününü de tek geçirmemeni yanında bir refakatçi götürmeni tavsiye ederim geçmiş olsun şimdiden
Merhaba kıme oldunuz nerede oldunuz benı de bılgılendır mısınız fiyat bılgısı vsMerhaba 3 haziranda ameliyat oldum ben de aynı şekilde Labioplasti ve Hudoplasti. İşin sıkıntı kısmı tamamen hekimine bağlı tecrübeli biriyse eğer ağrı sızı hiç çekmezsin sadece günlük yaşantıda kaşıntı seni zorlayabilir. Ameliyat gününü de tek geçirmemeni yanında bir refakatçi götürmeni tavsiye ederim geçmiş olsun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?