labioplasti ve hudoplasti

wetopg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
29
1
1
21
kyk da kalırken ameliyat olan var mi? ben labioplasti ve hudoplasti olucam. sıkıntı çıkar mi diye de korkuyorum. üniversitemin sonuna doğru olucam ki okul sıkıntısı olmasın diye düşündüm git gel. (aileme haber vermiycegim icin yurtta kalicam)

Merhaba 3 haziranda ameliyat oldum ben de aynı şekilde Labioplasti ve Hudoplasti. İşin sıkıntı kısmı tamamen hekimine bağlı tecrübeli biriyse eğer ağrı sızı hiç çekmezsin sadece günlük yaşantıda kaşıntı seni zorlayabilir. Ameliyat gününü de tek geçirmemeni yanında bir refakatçi götürmeni tavsiye ederim geçmiş olsun şimdiden

ben devlette olucam önerilen bir doktor refakatçi olarak arkadaşıma belki haber veririm siz nasıl atlattiniz nasil agrisi

ben devlette olucam önerilen bir doktor refakatçi olarak arkadaşıma belki haber veririm siz nasıl atlattiniz nasil agrisi
sıfır ağrı sızı fakat 2 gündür kaşıntıdan kafayı yemek üzereyim kremlerle biraz rahatladım kaşıntı dışında hiç problem yok

sıfır ağrı sızı fakat 2 gündür kaşıntıdan kafayı yemek üzereyim kremlerle biraz rahatladım kaşıntı dışında hiç problem yok
sevindim adiniza burda ki yorumlar beni cok korkutuyo. benim derim kalın olduğu icin ağır atlatırım gibi geliyo korkuyorum oyzuden.

sevindim adiniza burda ki yorumlar beni cok korkutuyo. benim derim kalın olduğu icin ağır atlatırım gibi geliyo korkuyorum oyzuden.
Hayıır hiç gözünüz korkmasın doktorunuza güveniyorsanız emin olun bir sıkıntı yaşamazsınız ayrıca doktordan hızlı iyileşme sağlanması adına operasyon sırasında Prp uygulaması isteyin belki yapar Prp iyileşmeyi gerçekten öne çekiyor

cok sagolun biraz olsun rahatladım gerçekten. PRP nedir nasil bir islem birde devlette yapılır mi

cok sagolun biraz olsun rahatladım gerçekten. PRP nedir nasil bir islem birde devlette yapılır mi
Ben de devlette oldum Prp kit halinde satılıyor güncel fiyatı 2800 kendi kanınızdan elde edilen bir takviye vajinal gençleştirme ve vajinal dokuları sıkılaştırmak iyileştirmek amacıyla kullanılıyor benim doktorum yapmayı kendisi teklif etmişti siz kime ameliyat olmayı düşünüyorsunuz

ilk defa duyuyorum devlette ücretsiz olucam ama sgk ya girmiyo sanirim o. ankara munire sena hoca. siz nerde oldunuz?

siz

siz demi ankara da oldunuz hangi doktor cok memnun kaldığınız icin belji bende sizin doktorla görüşebilirim görüntü nasil suanlik
Evet Nallıhan Ankara öğrenciyim demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam aracınız yoktur özel araç olmadan ulaşım çok zor otobüs vs tavsiye etmem görüntü şu an için bence çok hoş ödemlerimin bir an önce inmesini bekliyorum heyecanla Beyza hanıma olmuştum

yani otobuslerle mecbur bi görüşmek için denerim direkt otobus yok mu ki oraya

zaten hastaneden sonra kyk da kalicagim için zorlanicam yapicak bi sey yok

Merhaba sureciniz nasil ilerledi acaba ameliyat icin heyet raporu fln gereklimi acaba ben yakin zamanda ameliyat oldum kasima kadar genel anestezi verilemiyor genel mi lokalmi anestezi acaba

Merhaba kıme oldunuz nerede oldunuz benı de bılgılendır mısınız fiyat bılgısı vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…