Labioplasti Sürecim

sdafg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2020
25
7
26
merhaba, ben 22 yaşındayım ve ergenliğimden beri vajinamın görüntüsünden rahatsızdım. soldaki iç dudak çok fazla sarkıktı ve gerek bazı pantolonlarda, gerek mayo bikini giydiğimde sıkıntı yaşıyordum. bir anlık kararla, aslında hiç araştırmadan ameliyat olmaya karar verdim. sonrasında fikir olması açısından araştırırken buraya denk geldim ve yardımcı olabilmek adına konu açmak istedim. başka bir problemim için gittiğim kadın hastalıkları doktoruma bu şikayetimden bahsettim, muayene oldum. ve istediğim zaman kısa ve sorunsuz bir şekilde ameliyat olabileceğimi söyledi, güvendim. 1 hafta sonra şehir dışına çıkmam gerektiği için bi aceleyle hemen yarın dedim. 3.000 tlye anlaştık. 23 aralıkta görüşmem, 24 aralıkta ameliyatım gerçekleşti. bi cinsel hayatım yok bu yüzden bu konuda bilgi veremeyeceğim ama kesinlikle güvendiğiniz bir doktora, gönül rahatlığıyla olabileceğiniz bir ameliyat olduğunu söyleyebilirim. genel anestezi ile de yapılabileceğini ama ne olursa olsun en son tercih edilmesi gerektiğini söyledi doktorum ve sadece belden aşağısını uyuşturdular. ameliyathanede zaman nasıl geçti anlamadım, belime yapılan iğne dahil hiçbir acı hissetmedim. ki ilk ameliyatımdı ve iğneden korkan biriyim :) ameliyathanede biraz bekletildim çıkarken de aynı şekilde.odadan çıkışım ve dönüşüm arasında tam 1 saat 15 dakika gibi bi süre oldu. ameliyattan sonraki 3 4 saat hiçbir acı hissetmedim uyuşukluk devam ettiği için, sonrasında odanın içinde yürümeye başladım. kontrollerim yapıldı ve iyi hissediyorsam eve gidebileceğim söylendi. 1 antibiyotik 1 ağrı kesici, tuvalet ihtiyacından sonra kullanılıcak antibakteriyel bir su ve batikon yazıldı. gayet yürüyerek çıktım ve inanın o andan itibaren hiç yatma ihtiyacı hissetmedim. gecesinde ve sonraki 1 hafta ciddi boyutta bir acı bir rahatsızlık hiç yaşamadım diyebilirim. ara ara yanmalar, batmalar tabi ki oluyor. oturup kalkarken sızlama hissediliyor. zaten önlem olarak ilk 5 gün hiç evden çıkmadım. rahat şeyler giymeye çalıştım, tuvaletten her çıkışımda pansumanımı aksatmadım, ilk 1 hafta kanamalarım oldu ara ara ama doktorum bu konuda bilgilendirmişti. görüntü olarak memnuniyetimi soracak olursanız 10 üzerinden 8 diyebilirim. çünkü daha başarılı hikayelere, görüntülere şahit oldum ameliyatımdan sonra. dediğim gibi geniş çaplı bir araştırma yapmış olsaydım belki daha farklı bi karar verirdim. klitorisime hiçbir işlem uygulanmadı, sadece fazla parça alınıp dikildi, asimetri olmaması açısından diğer tarafta dikilen kısma eşitlendi. ilk 2 hafta korkunç bir görüntüydü, dikişler belirgindi ve bariz bi şişlik, morarma vardı. estetik dikiş olduğu için alınmadı. hala hijyeniklik açısından günlük ped kullanıyorum ve bi kaç kez iplerin düşüşüne şahit oldum, normalmiş. şuan 26. günümdeyim. dikişlerin bir kısmı duruyor ve çok hafif bir şişlik kaldı diyebilirim. eski haliyle kıyasladığımda, kesinlikle tam bir simetri sağlanamadı ama en azından artık yukarıdan baktığımda bir şey görmüyorum, çamaşırımla veya pedle temas halinde bir nemlilik ve rahatsızlık hissetmiyorum. belkide büyük bir beklentim olmadığı için ve rahat bir ameliyat süreci geçirdiğim için her defasında iyi ki olmuşum diyorum. doktor veya hastane adı vermem sorun yaratır mı bilemediğim için yazmadım bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. şimdilik aklıma gelenler bunlar, sormak istediklerinizi severek cevaplarım :)

ben de dün oldum bu operasyonu, oturamıyorum ve tuvalet sonrası suyla yıkarken cok yanıyor. batikonla temizliyorum sonra sen nasıl temizliyosun?

ben de dün oldum bu operasyonu, oturamıyorum ve tuvalet sonrası suyla yıkarken cok yanıyor. batikonla temizliyorum sonra sen nasıl temizliyosun?
doktor bana suyla yıkamamamı söyledi, sarı su diye bir şey verdi eczane hazırlıyor. pamuk yardımıyla temizliyorum üzerine batikon sürüyorum. işlem gören bölgenin genişliğine, işlem türüne göre acı değişiyor sanırım. dediğim gibi ben batmalar, anlık yanmalar hariç bi acı çekmedim

doktor bana suyla yıkamamamı söyledi, sarı su diye bir şey verdi eczane hazırlıyor. pamuk yardımıyla temizliyorum üzerine batikon sürüyorum. işlem gören bölgenin genişliğine, işlem türüne göre acı değişiyor sanırım. dediğim gibi ben batmalar, anlık yanmalar hariç bi acı çekmedim
aynen 3. günümdeyim benim de wc dışında bi ağrım acım olmadı:) bide oturmadan yatıyorum birazda korku var ondan sanırım

Bugun funda yazıcı erolda oldum bır saat sonra acımaya basladı hadı hayrlısı
hiç korkma canım ilk gün dikişlerin etkisiyle acıyor ama yatarak dinlen bacaklarını kapalı tut ki şişmesin . Doktorum bacaklarını açıp yatma dedi şişliğe neden oluyormuş , buz jeli de ağrıyı azaltıyor:)

hiç korkma canım ilk gün dikişlerin etkisiyle acıyor ama yatarak dinlen bacaklarını kapalı tut ki şişmesin . Doktorum bacaklarını açıp yatma dedi şişliğe neden oluyormuş , buz jeli de ağrıyı azaltıyor:)
Ben suan bakınca büyük bir et görüyorum orda :KK43: şişlik mi bu yoksa basarısız mi oldu anlamadım hiç.

şişliktir bence çünkü ilk hafta da ödem oluşuyo bende de ödem olustu hassasiyet var birde

Ben suan bakınca büyük bir et görüyorum orda :KK43: şişlik mi bu yoksa basarısız mi oldu anlamadım hiç.
kızlar geçmiş olsun hepimize. kesilen taraf şişiyor ve büyük et parçası gibi görünüyor, 1. haftadan sonra şişlikler inmeye başlıyor. zaten şeklin tamamen oturması 1-2 ay sürüyor hiç sıkma canını

aynen 3. günümdeyim benim de wc dışında bi ağrım acım olmadı:) bide oturmadan yatıyorum birazda korku var ondan sanırım
oturmana kalkmana birde yatışına dikkat ettiğin sürece zaten bir acı olmuyor, psikolojik olarak çekiyoruz en çok acıyı :KK43: wc sorunun da 2 3 güne düzelir diye tahmin ediyorum daha yeniymiş çünkü. çookk geçmiş olsun

oturmana kalkmana birde yatışına dikkat ettiğin sürece zaten bir acı olmuyor, psikolojik olarak çekiyoruz en çok acıyı :KK43: wc sorunun da 2 3 güne düzelir diye tahmin ediyorum daha yeniymiş çünkü. çookk geçmiş olsun
çok teşekkür ederiim 😊 dikişlerin düşmeye başladı mı?

kızlar geçmiş olsun hepimize. kesilen taraf şişiyor ve büyük et parçası gibi görünüyor, 1. haftadan sonra şişlikler inmeye başlıyor. zaten şeklin tamamen oturması 1-2 ay sürüyor hiç sıkma canını
Umarım oyle olur tatlım ilk gunum bugun azcık kanamalar oluyor gunluk paylaşım yapmaya calısacagm. Hepımız umarım en kısa surede rahatlarız 🙏🎈

Merhaba ben bu ameliyatı 6 yıl önce olmuştum ilk zamanlar da memnundum ama sonra yine eskiye döndü gibi :KK43: nasıl oldu anlamadım ikinci kes olan var mı acaba yardımcı olabilir mi

Merhaba ben bu ameliyatı 6 yıl önce olmuştum ilk zamanlar da memnundum ama sonra yine eskiye döndü gibi :KK43: nasıl oldu anlamadım ikinci kes olan var mı acaba yardımcı olabilir mi
ilk kez duyuyorum eskiye döndüğünü :KK43: doktorunuzla iletişimiz varsa bi görüşseniz, en doğru bilgiyi o verir. belli ki hatalı bi işlem yapmış

Bıldiğim kadaryla tekrarlayan birsey degil demişti doktorum. Benım bugun ıkıncı gunum agrım azaldı kanama azcık azcık devam edıyor hala. Otururken de skıntı yasıorm oyuzden yatmayı terch edıorm. Ama şiş görünüyor dıs dudaklar degıl baya iç dudaklar. Şiş ve buyuk. Dıkıslerde cok şekilsiz sanki. Morarma falan olmadı bende arnıka yazmıstı doktor ama kullanmadım henuz. Sadece antıbıyotık kullanıyrm ıkı tane agrı kesıcı bıle ıcmedım ilk gun dısında. Ama bu gorunum benı cok korkutuyor. Eskısınden daha anormal ve buyuk. Özellıkle klıtorıs. Dısarı dogru cıkık. Küçülcegıne buyudu sankı. Umarım sadece ödemdir. Bunun dısında dıkıslerı bu sekılde dengesız duran varmıydi basta merak edıyorum? Sonradan dusunce o garıp goruntu degsıyor normale donuyor mu?

Bıldiğim kadaryla tekrarlayan birsey degil demişti doktorum. Benım bugun ıkıncı gunum agrım azaldı kanama azcık azcık devam edıyor hala. Otururken de skıntı yasıorm oyuzden yatmayı terch edıorm. Ama şiş görünüyor dıs dudaklar degıl baya iç dudaklar. Şiş ve buyuk. Dıkıslerde cok şekilsiz sanki. Morarma falan olmadı bende arnıka yazmıstı doktor ama kullanmadım henuz. Sadece antıbıyotık kullanıyrm ıkı tane agrı kesıcı bıle ıcmedım ilk gun dısında. Ama bu gorunum benı cok korkutuyor. Eskısınden daha anormal ve buyuk. Özellıkle klıtorıs. Dısarı dogru cıkık. Küçülcegıne buyudu sankı. Umarım sadece ödemdir. Bunun dısında dıkıslerı bu sekılde dengesız duran varmıydi basta merak edıyorum? Sonradan dusunce o garıp goruntu degsıyor normale donuyor mu?
evet evet çok normal, ben de ilk günlerde şekilsizliğinden şikayet ettim hep, parça parça dikişler duruyordu. iç dudaklar şiştiği için dıştan da şiş gözüküyordu şekilsizdi yani epeyce. ben de ağrı kesiciyi sayılı içtim ama antibiyotiğinizi aksatmayın önemli. zaten tamamen şeklin oturması 2 ay, ama 10 günden sonra şişlik inmeye başlıyor

X