Labioplasti sonrasi şişlik

turuncuvaliz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2025
26
5
1
1 bucuk ay önce labioplasti olmuştum herşey o kadar güzeldi ki iyileşme sorunsuz şekil de iyiydi. Birden elime bezelye tanesi kadar bir şişlik geldi tam vajina girişinde hatta üstünde dikiş izi de vardı dikkatli bakınca. Hemen doktordan ertesi güne randevu aldım ama tabi bu sürede google dan aratmak gibi bir hata yapmıs oldum. Bartholin kisti diye geciyor ve tam olarak belirtilen gibi. Ertesi gün ameliyatımı yapan kadın doğum uzmanı zaten gidip gösterdim hayır kist değil içerde ip de kalmış olabilir yağ bezesi de olmuş olabilir deyip iğneyle uyuşturup içini sıkmaya basladı cok birsey cıkmadı o gecer kendiliğinden telas yapma dedi. Söyledim bu kist olabilir mi antibiyotik alsam mı diye hayır dedi krem verdi hirudoid diye. Sürüyorum 3 gün oldu ama sislik inmedi hala. Ve cok korkuyorum eğer bu kistse ve tekrar ameliyatla alalım derlerse diye. Basına gelen yada bilgisi olan var mı?

Hoşgldin bacım bende aynı durumdayım aynı krem bende de var ama onu ödem için kullandım şuan kestik o kremi bana doktorum beze dedi bu yani ama ameliyatı yapan doktorum değildi bunu söyleyen ay nasıl diyim benim ameliyatı başka doktor onayladı yapacaktı hastalanmış raporlu diye benimde tanıdığım bir doktor yaptı ona da görünce çarşamba günü haber ederim

Yani sizdeki de ameliyat sonrası şişlik böyle bezelyemsi değil mi? Ben o kremi kullanıyorum ama daha geçmedi acaba antibiyotik gerekr mi

Yani sizdeki de ameliyat sonrası şişlik böyle bezelyemsi değil mi? Ben o kremi kullanıyorum ama daha geçmedi acaba antibiyotik gerekr mi
Evet güzelim antibiyotik geçirse bana verirlerdi ameliyattan sonra 2 kutu antibiyotik kullandım. Kaldı ki dikişler için de antibiyotikli kram kullandım ilk 3 hafta ama geçmedş o şişlik

Merhabalar, ben de 21 şubatta labioplasti oldum dikiş yerlerinde sertlik ve hassasiyet var bugün de çok kaşınmaya başladı normal mi acaba mantar olmasından çok korkuyorum
Merhabalar, ben de 21 şubatta labioplasti oldum dikiş yerlerinde sertlik ve hassasiyet var sağ tarafta sertliğin üzerinde bezelye tanesi gibi bir çıkıntı var bugün de çok kaşınmaya başladı normal mi acaba mantar olmasından çok korkuyorum ameliyattan 1 hafta sonra randevuya gitmiştim her şey normal demişti doktorum bir sonraki randevum 1 ay sonra

Bence doktorunuza daha erken gidin numarası varsa foto atın. Kaşınan şişlik ne olabilir bilmiyorum ama enfeksiyon olmasın dikkat edin. Antibiyotik kullanıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…