Merhaba 2 gün önce Labioplasti oldum ameliyatın güzel geçtiğini ama şiştiğini söyledi doktorum, gün boyunca ağrım olmadı fakat gece sondamın kaymasıyla takmak için uğraşıldı ve canım yandı gerçekten ve gece boyu ağrılar başladı sabah doktorum baktığında “hiç buz koymadın mı şu an iyi gözükmüyor düne göre daha fazla ödemli şişmiş ve morarmalar görüyorum evde iç çamaşırı bile giyme” dedi. Bu benim bünyemle alakalı bir durum sanırım doktorum çok ilgiliydi taburcu oldum ama fotoğraf çekmemi eğer daha fazla şişerse mutlaka gitmemi istedi. Şimdi ikinci gün kesinlikle oturamıyorum ve şişlik çok fazla bakmak istemiyorum klitoris çok fazla şişmişti ama şu an indiğini fark ediyorum. O kadar şiş ki dış dudaklar bile ayrılmış durumda
size sorum tuvaletten sonra doktorum yıkayabileceğimi ama hafifçe kurulamam gerektiğini söyledi siz nasıl yapıyorsunuz? Bir de duşa ne zaman girdiniz? 3 tane krem kullanıyorum her defasında siliyor musunuz yoksa üst üste sürmüş gibi oluyor? Çok tedirginim yardımcı olursanız çok sevinirim