Labioplasti sonrası cinsellik

mblci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2025
10
0
1
24
Merhaba, ben 3 ay önce labioplasti ameliyatı oldum, ameliyatımın 2. Haftasında iltihap kaptım hemen krem ve antibiyotik tedavisiyle geçti. Onun haricinde hiçbir sorun yaşamadım ağrı sızım vs olmadı. Gel gelelim ki ameliyatımın 2. Ayında erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girdim ve ameliyat olduğum bölge anormal derecede şişti ve canımın acısından ilişkiye devam edemedim, geçer dedim fakat 3. Aydayım 4-5 kere yaptık ve her defasında aynı şey oluyor, maximum 10 dakika dayanabiliyorum sonrası ölüm gibi oluyor, başına gelen var mı?

doktorunuzla konustunuz mj bu durumu sonucta tamamen iyilesmis olmuyor mu artik uc ay olmus

Bence 2-3 ay ameliyat süreci için kısa bir süreç. Gerçi herkesin acı eşiği,iyileşme süreci farklıdır.
Yinede bana 3 ay kısa geldi.
Doktora sordun mu? O ne diyor.

Ben de labioplasti oldum ve 18. günde ilişkiye girdik başta biraz canım yandı psikolojik olduğunu düşünüyorum sonra bir şey olmadı. 3 gün sonra tekrar denedik herhangi bir sorun olmadı ama benim dikişlerimin hepsi düşmüştü. Bugün 29. gün dikiş yerlerinde hafif bir sertlik var onun dışında bir problemim yok.

Pardon günü yanlış hesaplamışım 22. günde ilişkiye girdik ilk.

doktorunuzla konustunuz mj bu durumu sonucta tamamen iyilesmis olmuyor mu artik uc ay olmus
Ameliyat olduğun doktoru hiç sevmedim ve ona gitmedim hiç. Başka bir doktora gidiyorum o da ameliyattan kaynaklı olabileceğini söylüyor şişliğin. Ama devam ederse ameliyat olduğum doktora gidip soracağım

Bende bir sıkıntı var muhtemelen, psikolojik olduğunu hiç sanmıyorum çok anormal şekilde şişiyor alt taraf patlayacakmış gibi

Normalde cinsel ilişki 1-1.5 ay arası önerilmiyor hani o vakiti geçirip yaptım ama nafile. Ameliyat olduğum doktoru hiç sevmedim o yüzden ona gitmiyorum başka doktora gidiyorum. O da ameliyata bağlıyor şişliği bakalım devam ederse gideceğim artık o ameliyatımı yapan doktora

Normalde 1-1.5 ay arası önerilmiyor ben o süre içerisinde hiç yapmadım
ben de biraz daha beklerim 2 ay falan korktum su an zaten iyilesmedi ki hala sizin su an ameliyat oldugunuz anlasiliyor mu tamamen gecti mi her sey iliskiden sonra agri disinda bir seyiniz var mi yurume oturma konusunda sıkıntı yaşıyor musunuz

agri oldu mu bir de dikisler dusmus muydu ki tam olarak iyilesti mi sizin benim dikisler dustu ama iyilesmedi daha 33.gundeyim
Benim dikişlerim düşeli çok oldu 1. Ayda düşmüştü. Ağrı gibi değil acı daha çok ve anormal bir şişlik ameliyatın olduğu bölgede

Tamamen iyileşti ben öyle problemler hiç yaşamadım ameliyat sonrasında da tamamen normal hayatımı yaşamıştım. Tek şey hassasiyet oldu bende iç bölge kenarları duşta yıkarken falan böyle hafiften acıyor ama bilmiyorum benim cildim de çok hassas. Bu cinsel birliktelik konusu da çok baktım ama başka yaşayan görmedim anormal bir durum herhalde. Siz yine de biraz bekleyin ama bence dikişler de bozulmasın

anladim benim de cildim hassas ayni durumu ben de yasiycam gibi geliyot umarim olmaz

siz pansuman ne kadar sure yapmistiniz

anladim benim de cildim hassas ayni durumu ben de yasiycam gibi geliyot umarim olmaz
Şimdi doktorla konuştum, travmaya bağlı olabileceğini söyledi. Ameliyattan sonra bu durum hassas ciltlerde yaşanabiliyormuş ve bir çözümü yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…