• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti sonrası cinsellik

teşekkür ederim sana da sağlıklı günler diliyorum umarım bian önce iyileşir sağlığına kavuşursun 🙏🌸

Merhaba bir değişim var mı bende 20 gün sonra olucam yeni evliyim sonrasında cinsel hayatımız etkilenir mi çok korkuyorum

Mersin'de oldum. Dr son muayenede bir sıkıntı yok gayet iyi görünüyor dedi. Yarın arayacağım doktoru. Ben talep etmeme rağmen vajina girişini bir iki cm alttan dikmiş. Delik küçücuk kalmış görünüyor. Normali o mu bilmiyorum da. Bu saat oldu sinirden uyuyamadım. Estetikten çok sık sık mantar oluyorum diye yaptırdım. Bu üç ayda hiç olmadığım kadar mantar oldum 3 kutu fitil bitirdim. Bir de dr daha çok zevk alırsın dedi labioplasti ve hudoplasti de yaptı. Acıdan ne zevki tam bir iskenceydi :KK43: şimdi oturdum düşünüyorum. Hep böyle kalırsa ne olacak
Malesef :( hindistan cevizi yağı sürmeden kesinlikle giriş olmuyor. Sürsem bile alt dikiş yeri iyileşmesine rağmen yırtılıp kanıyor. İlişki sonrası da vulvanin tepsisinden makata kadsr tüm dikişler şişiyor. 2 gün rahat oturamiyorum acıyor. 3.5 ay olmasına rağmen. Çok pişmanım yaptırdigima. Daha konforlu olacağımı düşünmüşken hayatım işkenceye dönüştü

Ben de 1 ay önce ameliyat oldum. Haftaya doktor kontrolüm var, ilişki kınusunda ne diyecek merakla bekliyorum. Gelişmeleri yazarım.
Merhaba, ilk deneyiminizi yaşadınız mı? Bir problem oldu mu 1 ay sonra yaşadınız galiba di mi?

Labioplasti ve hudoplasti yaptı. Çok sık mantar oluyordum. Bir kadın doğumcu iç dudaklar çok katlantilive dışarda ondan olabilir dedi. Vajina içi siğillerim vardı aynı anda lazerle onlar da yakıldı. Hazır siğil için anestezi alacakken onu da aradan çıkartalım diye düşündük. Bugün dr aradım. Labioplasti de yüzde yirmilik kesimde cinsel ilişki de sorun oluyor dedi haftaya gideceğim muayene edecek. TLF da psikolojik olabileceğini söyledi. Ameliyat sonrası ilk deneyim olunca beyin kendini acıyacak diye odaklamis olabilir o da ağrı yapmıştır dedi ama sanmıyorum
Mantar sotununuz geçri mi? Brnim de olma sebeplerimden bir tanesi mantar çok sık olmam. Haftaya ameliyatım var ama hala endişeliyim. Özellikle cinsellik konusu beni endişelendiriyor

Merhaba, ilk deneyiminizi yaşadınız mı? Bir problem oldu mu 1 ay sonra yaşadınız galiba di mi?
40.gün doktor kontrolüm vardı. Doktorum onay verdi fakat benim açımdan olumsuz geçti. Sanırım oradaki dokular iyileşmedi. Burada 3 ay gibi yorumlar okudum😆 biraz daha beklemeyi düşünüyorum.

90 gün sonra ilk kez bugün denedik. Aman Allahım tam bir fiyasko. Penis yarıdan sonra giremedi. Yırtılacak gibi bir hissiyat. O moral bozukluğu ile bugün mesajınızi gördüm yazdim :KK43: çok pişman oldum yaptırdigima. Şimdi gecenin bu saatinde ne halt yedim ben diye düşünüyorum. İyileşmem 2 hafta sürdü . 3 hafta işe gidemedim. İlk hafta bakıma muhtaç oldum. Sezeryanda bile daha çabuk toparlanmistim.
Bende oldum bu ameliyati. 2 ay oldu. Cinsel iliski icin 40 gun demisti. Ben 2 ay bekledim. 2 ayin sonumdaa denedim. Fakat cok zor . Snrasindaysa agri oldu. Hafif odem oldu. Odemlerim hala bile gecmemisti benim ztn. O sekilde. Benm iyilesmem vok gec oluyo sanirim. Dikislerimin dusmesi bile 40 45 gunu buldu. 20 gun hic evden cikmadim. Iste yapmadim cok dikkat etmeme ragmen durum bu sekilde. Hala odem olmasi sinur bozucu. Tabi ödemsee.. o sekilde yapmadiysa...

Bende oldum bu ameliyati. 2 ay oldu. Cinsel iliski icin 40 gun demisti. Ben 2 ay bekledim. 2 ayin sonumdaa denedim. Fakat cok zor . Snrasindaysa agri oldu. Hafif odem oldu. Odemlerim hala bile gecmemisti benim ztn. O sekilde. Benm iyilesmem vok gec oluyo sanirim. Dikislerimin dusmesi bile 40 45 gunu buldu. 20 gun hic evden cikmadim. Iste yapmadim cok dikkat etmeme ragmen durum bu sekilde. Hala odem olmasi sinur bozucu. Tabi ödemsee.. o sekilde yapmadiysa...
4 ay olacak nerdeyse yarın kontrole gideceğim. Her seferinde kanıyor ve kanamanın yoğunluğu artıyor. Hindistan cevizi yağı sürmeden kesinlikle olmuyor zaten. Al birleşim yeri dikişi her seferinde minicik yırtıliyor sanki koca kesi gibi kanıyor:( yarın Dr ne diyecek çok merak ediyorum.tlf da psikolojik dedi ama sanmıyorum. Bence alt kısmı yukarı doğru çok dikmiş

Mantar sotununuz geçri mi? Brnim de olma sebeplerimden bir tanesi mantar çok sık olmam. Haftaya ameliyatım var ama hala endişeliyim. Özellikle cinsellik konusu beni endişelendiriyor
Aman mantar için sakın olmayın derim. Hoc olmadigim kadar mantar oldum 4 ayda 5 kere fitil ve ilaç verdi bir gram geçmiyor. Dr da dedim mantar için oldum ben ömrüm boyunca bu kadsr mantardan çekmeden ameliyat sonrası daha çok oldu fitil bile geçirmiyor. Akıntımin şekli de değişti sanki içimde dönmüş da zorla alıyor gibi yoğun

Ben tam ameliyatımdan 1 ay sonra cinsellik yaşadım. İlk başta tam girmedi yarıda kaldı dedim yok zorlama kanar yırtırlır falan:) korktum sonra kara kara düşündüm. 3 gün sonra yine denemeye kadar verdim bu sefer de burda ki yorumlardan esinlenerek hindistan cevizi yağı sürdüm tabi olabildiğince yavaş hareket ettik. Sonra oldu. Çok az ağrı var tabi ama öyle dayanamıcak gibi asla değildi. Eşimde çok dikkatli davrandı. Ve ilk seferi atlatmış olduk. Ertesi gün az ağrım vardı dokununca hissettiğim. Sadece elimle dokunca hissettim. İki gün sonra tekrar yaptık. Bu seferde bebe yağı sürdüm. Daha iyidi. Ağrısı çok fazla olmadı. Fakat çok sert denemeler yapmayın. Şimdilik kontrollü ilerlemekte fayda var. Bu arada doktoruma sormadan denedim ben. Halbuki bir ay kontrolümde söylecetekti ilişkiye girip girmiceğimi. Ama ben gidemedim bi türlü. Kendiliğinden hallettim sanırım. Size de kolaylıklar diliyorum. Burda 3 ay 4 ay yazmışsınız acayip korktum nerdeyse deneme dahi yapmıcaktım. Ama iyi ki de kendi tecrübeme güvenmişim. Yoksa işim zordu.

Ben tam ameliyatımdan 1 ay sonra cinsellik yaşadım. İlk başta tam girmedi yarıda kaldı dedim yok zorlama kanar yırtırlır falan:) korktum sonra kara kara düşündüm. 3 gün sonra yine denemeye kadar verdim bu sefer de burda ki yorumlardan esinlenerek hindistan cevizi yağı sürdüm tabi olabildiğince yavaş hareket ettik. Sonra oldu. Çok az ağrı var tabi ama öyle dayanamıcak gibi asla değildi. Eşimde çok dikkatli davrandı. Ve ilk seferi atlatmış olduk. Ertesi gün az ağrım vardı dokununca hissettiğim. Sadece elimle dokunca hissettim. İki gün sonra tekrar yaptık. Bu seferde bebe yağı sürdüm. Daha iyidi. Ağrısı çok fazla olmadı. Fakat çok sert denemeler yapmayın. Şimdilik kontrollü ilerlemekte fayda var. Bu arada doktoruma sormadan denedim ben. Halbuki bir ay kontrolümde söylecetekti ilişkiye girip girmiceğimi. Ama ben gidemedim bi türlü. Kendiliğinden hallettim sanırım. Size de kolaylıklar diliyorum. Burda 3 ay 4 ay yazmışsınız acayip korktum nerdeyse deneme dahi yapmıcaktım. Ama iyi ki de kendi tecrübeme güvenmişim. Yoksa işim zordu.
Sizin adınıza çok sevindim. Ben ilişkide yırtılma olunca tekrar gittim. Alt kısıda diktiği yeri lokal anestezi ile geri açtı bir haftadır şimdi onun iyileşmesi bekliyorum üstüne adet oldum ne durumdayım bilmiyorum. Dr bir kayganlastirici verdi. Ameliyat sonrası bir süre kullanmak verebilir bunu deneyin dedi. Adet bitsin onu deneyeceğim bakayım. Ne kadar sık ilişki olursa o kadar çabuk esneklik kazanır dedi. Ben ekstra siğil de taktırdım vajina içi onla labioplasti birleşince ağrı kanamayi da artırmış olabilir dedi

Selam arkadaşlar labioplasti sonrası cinsel yaşamınız da sorun olan var mı bir kaç yazıya denk geldim 2 gün sonra bende yaptıracağım bununla ilgili tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Yooo hatta daha güzel oldu:) 37.günümden sonra çok rahattım cinsellik anlamında

Sizin adınıza çok sevindim. Ben ilişkide yırtılma olunca tekrar gittim. Alt kısıda diktiği yeri lokal anestezi ile geri açtı bir haftadır şimdi onun iyileşmesi bekliyorum üstüne adet oldum ne durumdayım bilmiyorum. Dr bir kayganlastirici verdi. Ameliyat sonrası bir süre kullanmak verebilir bunu deneyin dedi. Adet bitsin onu deneyeceğim bakayım. Ne kadar sık ilişki olursa o kadar çabuk esneklik kazanır dedi. Ben ekstra siğil de taktırdım vajina içi onla labioplasti birleşince ağrı kanamayi da artırmış olabilir dedi
Evet çok doğru bi kez olunca esnedi sanırım artık daha rahat. Ama hala ağrım var dikiş yerlerimde. Takmıyorum artık. Zamanla o da geçer sanırım. Sizin iç kısımda da yakma olduysa daha zordur tabi. Allah kolaylık versin herkese. Umarım her şey yoluna girer🙏🏻 siğiller tamAmen yok oldu mu bu arada? İlk sefer yakma yetti mi ? Arkadaşımda bi kaç gün önce oldu aynı operasyonu. Dr iki hafta sonra bakarız gerekirse tekrar yakarız demiş. Siz de nasıl oldu?

Son düzenleme:
Evet çok doğru bi kez olunca esnedi sanırım artık daha rahat. Ama hala ağrım var dikiş yerlerimde. Takmıyorum artık. Zamanla o da geçer sanırım. Sizin iç kısımda da yakma olduysa daha zordur tabi. Allah kolaylık versin herkese. Umarım her şey yoluna girer🙏🏻 siğiller tamAmen yok oldu mu bu arada? İlk sefer yakma yetti mi ? Arkadaşımda bi kaç gün önce oldu aynı operasyonu. Dr iki hafta sonra bakarız gerekirse tekrar yakarız demiş. Siz de nasıl oldu?

Siğil malesef geçen bir şey değil. 30 ocakta taktırdım.2 yıl daha öncede yakılmıştı. İlişkiye gireemeyince kontrole gittim . Elime yine bir haftadır siğil geliyor gibi dedim on onbeş tane daha cikmis. Yaktirali 4 ay olmuştu oysaki:( alt dikişi açmak için hem de siğili lazerle yakmak için lokal anestezi ile halletti. Biraz bağışıklıgim düşerse ya da bir şeylere üzülür streslenirsem hemen çıkıyor ve minicik de çıksa yok olmuyor büyüyor. Daha önce iç dudakların iç kısmında çıkardı yakılan yerde tekrar cikamiyormus ama oraları. Her yeri yanınca çıkmadı bu sever vajina içinden pörtledi :(

Siğil malesef geçen bir şey değil. 30 ocakta taktırdım.2 yıl daha öncede yakılmıştı. İlişkiye gireemeyince kontrole gittim . Elime yine bir haftadır siğil geliyor gibi dedim on onbeş tane daha cikmis. Yaktirali 4 ay olmuştu oysaki:KK43: alt dikişi açmak için hem de siğili lazerle yakmak için lokal anestezi ile halletti. Biraz bağışıklıgim düşerse ya da bir şeylere üzülür streslenirsem hemen çıkıyor ve minicik de çıksa yok olmuyor büyüyor. Daha önce iç dudakların iç kısmında çıkardı yakılan yerde tekrar cikamiyormus ama oraları. Her yeri yanınca çıkmadı bu sever vajina içinden pörtledi :KK43:
İlk koterle taktırdım çok zordu. Tavsiyem önde. Anestezi kremi istesin sonrasında lokal iğnesini yaptırsın ve lazerle yaktirsin. Koter lokal anestezi de bile ağrıyor. Lazer çok rahat. Bir kadın doğumcu da lazere kotere karşıyım dondurma ile yapıyorum en doğrusu o demişti. Elimin içinde arada siğil çıkıyor onu dondurma ile yaptırıyor tadını biliyorum. O yüzden vajinaya cesaret edemedim

90 gün sonra ilk kez bugün denedik. Aman Allahım tam bir fiyasko. Penis yarıdan sonra giremedi. Yırtılacak gibi bir hissiyat. O moral bozukluğu ile bugün mesajınızi gördüm yazdim :( çok pişman oldum yaptırdigima. Şimdi gecenin bu saatinde ne halt yedim ben diye düşünüyorum. İyileşmem 2 hafta sürdü . 3 hafta işe gidemedim. İlk hafta bakıma muhtaç oldum. Sezeryanda bile daha çabuk toparlanmistim.

90 gün sonra ilk kez bugün denedik. Aman Allahım tam bir fiyasko. Penis yarıdan sonra giremedi. Yırtılacak gibi bir hissiyat. O moral bozukluğu ile bugün mesajınızi gördüm yazdim :( çok pişman oldum yaptırdigima. Şimdi gecenin bu saatinde ne halt yedim ben diye düşünüyorum. İyileşmem 2 hafta sürdü . 3 hafta işe gidemedim. İlk hafta bakıma muhtaç oldum. Sezeryanda bile daha çabuk toparlanmistim
90 gün sonra ilk kez bugün denedik. Aman Allahım tam bir fiyasko. Penis yarıdan sonra giremedi. Yırtılacak gibi bir hissiyat. O moral bozukluğu ile bugün mesajınızi gördüm yazdim :( çok pişman oldum yaptırdigima. Şimdi gecenin bu saatinde ne halt yedim ben diye düşünüyorum. İyileşmem 2 hafta sürdü . 3 hafta işe gidemedim. İlk hafta bakıma muhtaç oldum. Sezeryanda bile daha çabuk toparlanmistim.
Merhaba bende labioplasti yaptıralı 70 gün oldu. Benimde alt tarafta daistemediğim halde daraltma yapılmış. Cinsel ilişki denemem aynı sizin anlattınığınız gibi hatta hafif yırtılma ve kanamada oldu. Çok pişmanım keşke yaptırmasaydım 😔 Siz sonrasında ne yaptınız. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🙏

Mersin'de oldum. Dr son muayenede bir sıkıntı yok gayet iyi görünüyor dedi. Yarın arayacağım doktoru. Ben talep etmeme rağmen vajina girişini bir iki cm alttan dikmiş. Delik küçücuk kalmış görünüyor. Normali o mu bilmiyorum da. Bu saat oldu sinirden uyuyamadım. Estetikten çok sık sık mantar oluyorum diye yaptırdım. Bu üç ayda hiç olmadığım kadar mantar oldum 3 kutu fitil bitirdim. Bir de dr daha çok zevk alırsın dedi labioplasti ve hudoplasti de yaptı. Acıdan ne zevki tam bir iskenceydi :( şimdi oturdum düşünüyorum. Hep böyle kalırsa ne olacak

Back
X