Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerde oldunuzCiddi misiniz yaa ben de yeni oldum. Bu tarz yazılar görünce ödüm kopuyor. Nerde oldunuz doktorunuza sordunuz mu? Normalde 1 ay diyolar cinsellik için. Hadi uzadı 6 hafta ama 90 günün sonunda bile böle bir şey yaşamanız çok kötü.
Labioplasti ve hudoplasti yaptı. Çok sık mantar oluyordum. Bir kadın doğumcu iç dudaklar çok katlantilive dışarda ondan olabilir dedi. Vajina içi siğillerim vardı aynı anda lazerle onlar da yakıldı. Hazır siğil için anestezi alacakken onu da aradan çıkartalım diye düşündük. Bugün dr aradım. Labioplasti de yüzde yirmilik kesimde cinsel ilişki de sorun oluyor dedi haftaya gideceğim muayene edecek. TLF da psikolojik olabileceğini söyledi. Ameliyat sonrası ilk deneyim olunca beyin kendini acıyacak diye odaklamis olabilir o da ağrı yapmıştır dedi ama sanmıyorumsiz tam olarak ne için oldunuz ameliyat? Şikayetiniz neydi. Benim iç dudak şikayetim vardı. Olduğundan daha dışardaydı mesela sadece onları normale çevirmek için labioplasti oldum. Bugün 3. Günü bitirdim ödem morluk var ama ağrı sızı yok. Şuan durumum normal gibi fakat kendime engel olamiyorum sürekli bi araştırma peşindeyim. Bu süreci öğrenmek ve daha rahat atlatmak için. Yazınıza denk gelince de hem üzüldüm adınıza hem de kendim için endişelendim.
Bir de bazı hastalarda bir süre ilişkide ağrı oluyor dedi bu sürede hindistan cevizi yağını vajina içine dışına bolca sürüp öyle deneyin dediLabioplasti ve hudoplasti yaptı. Çok sık mantar oluyordum. Bir kadın doğumcu iç dudaklar çok katlantilive dışarda ondan olabilir dedi. Vajina içi siğillerim vardı aynı anda lazerle onlar da yakıldı. Hazır siğil için anestezi alacakken onu da aradan çıkartalım diye düşündük. Bugün dr aradım. Labioplasti de yüzde yirmilik kesimde cinsel ilişki de sorun oluyor dedi haftaya gideceğim muayene edecek. TLF da psikolojik olabileceğini söyledi. Ameliyat sonrası ilk deneyim olunca beyin kendini acıyacak diye odaklamis olabilir o da ağrı yapmıştır dedi ama sanmıyorum
Merhaba bir değişim var mı bende 20 gün sonra olucam yeni evliyim sonrasında cinsel hayatımız etkilenir mi çok korkuyorumMersin'de oldum. Dr son muayenede bir sıkıntı yok gayet iyi görünüyor dedi. Yarın arayacağım doktoru. Ben talep etmeme rağmen vajina girişini bir iki cm alttan dikmiş. Delik küçücuk kalmış görünüyor. Normali o mu bilmiyorum da. Bu saat oldu sinirden uyuyamadım. Estetikten çok sık sık mantar oluyorum diye yaptırdım. Bu üç ayda hiç olmadığım kadar mantar oldum 3 kutu fitil bitirdim. Bir de dr daha çok zevk alırsın dedi labioplasti ve hudoplasti de yaptı. Acıdan ne zevki tam bir iskenceydişimdi oturdum düşünüyorum. Hep böyle kalırsa ne olacak
Merhaba bende 20 gün sonra ameliyt olucam inanılmaz korkuyorum süreciniz nasıl geçiyor acaba birde nerde oldunuzsiz tam olarak ne için oldunuz ameliyat? Şikayetiniz neydi. Benim iç dudak şikayetim vardı. Olduğundan daha dışardaydı mesela sadece onları normale çevirmek için labioplasti oldum. Bugün 3. Günü bitirdim ödem morluk var ama ağrı sızı yok. Şuan durumum normal gibi fakat kendime engel olamiyorum sürekli bi araştırma peşindeyim. Bu süreci öğrenmek ve daha rahat atlatmak için. Yazınıza denk gelince de hem üzüldüm adınıza hem de kendim için endişelendim.
Ben 2. Günü işe başladım nasıl bukadar net işe başlayan yalan diyebiliyorsunuz anlamış değilim. Bu tamamen kişiye göre değişir siz o şekilde geçirmiş olabilirsiniz bir başkası daha hafif geçirebilir direk yalan ibaresi kullanmanız doğru değil! burda ameliyat olmak isteyen bir sürü kişi var ağzınızdan çıkacak tek söze muhtaçlar yanlış yönlendirmeyin lütfen! Evet kolay bir süreç değil ama abarttığınız kadar değil ben şuan şu yazınızı ameliyat olmadan önce okusaydım kesin vazgeçerdimSüreç çok zor bence:) öyle anlatılan veya yazıldığı gibi hemen ayaklanıp gezmek işe gitmek yalan. 10. Günüm hala bacaklar açık geziyorum. Evdeyseniz bi işiniz çocuğunuz yoksa daha rahat olur. En azından evde yatarsınız. Çalışıyosanız da 10 gün raporunuzu hazırlayın. Ama tabi kişiden kişiye değişebilir belki sizin daha kolay geçer.