• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti sonrası cinsellik

Babyyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2020
18
6
36
30
Selam arkadaşlar labioplasti sonrası cinsel yaşamınız da sorun olan var mı bir kaç yazıya denk geldim 2 gün sonra bende yaptıracağım bununla ilgili tecrübelerinizi paylaşır mısınız

90 gün sonra ilk kez bugün denedik. Aman Allahım tam bir fiyasko. Penis yarıdan sonra giremedi. Yırtılacak gibi bir hissiyat. O moral bozukluğu ile bugün mesajınızi gördüm yazdim :( çok pişman oldum yaptırdigima. Şimdi gecenin bu saatinde ne halt yedim ben diye düşünüyorum. İyileşmem 2 hafta sürdü . 3 hafta işe gidemedim. İlk hafta bakıma muhtaç oldum. Sezeryanda bile daha çabuk toparlanmistim.

Ciddi misiniz yaa ben de yeni oldum. Bu tarz yazılar görünce ödüm kopuyor. Nerde oldunuz doktorunuza sordunuz mu? Normalde 1 ay diyolar cinsellik için. Hadi uzadı 6 hafta ama 90 günün sonunda bile böle bir şey yaşamanız çok kötü.

Mersin'de oldum. Dr son muayenede bir sıkıntı yok gayet iyi görünüyor dedi. Yarın arayacağım doktoru. Ben talep etmeme rağmen vajina girişini bir iki cm alttan dikmiş. Delik küçücuk kalmış görünüyor. Normali o mu bilmiyorum da. Bu saat oldu sinirden uyuyamadım. Estetikten çok sık sık mantar oluyorum diye yaptırdım. Bu üç ayda hiç olmadığım kadar mantar oldum 3 kutu fitil bitirdim. Bir de dr daha çok zevk alırsın dedi labioplasti ve hudoplasti de yaptı. Acıdan ne zevki tam bir iskenceydi :( şimdi oturdum düşünüyorum. Hep böyle kalırsa ne olacak

siz tam olarak ne için oldunuz ameliyat? Şikayetiniz neydi. Benim iç dudak şikayetim vardı. Olduğundan daha dışardaydı mesela sadece onları normale çevirmek için labioplasti oldum. Bugün 3. Günü bitirdim ödem morluk var ama ağrı sızı yok. Şuan durumum normal gibi fakat kendime engel olamiyorum sürekli bi araştırma peşindeyim. Bu süreci öğrenmek ve daha rahat atlatmak için. Yazınıza denk gelince de hem üzüldüm adınıza hem de kendim için endişelendim.

İnşallah yarın çözersiniz doktorla konuşunca. İllaki bi çözüme kavuşur. Bi de stres yapıp kendinize yüklenmeyin😔

ankarada yaşıyorum fazla uzağa gitmedim doktor ismi paylaşmak istemiyorum memnun kalan olur kalmayan olur sorumluluk almak istemem. Daha çok yeni çünkü benim de sonucu göremeden yorumlamak istemem.

siz tam olarak ne için oldunuz ameliyat? Şikayetiniz neydi. Benim iç dudak şikayetim vardı. Olduğundan daha dışardaydı mesela sadece onları normale çevirmek için labioplasti oldum. Bugün 3. Günü bitirdim ödem morluk var ama ağrı sızı yok. Şuan durumum normal gibi fakat kendime engel olamiyorum sürekli bi araştırma peşindeyim. Bu süreci öğrenmek ve daha rahat atlatmak için. Yazınıza denk gelince de hem üzüldüm adınıza hem de kendim için endişelendim.
Labioplasti ve hudoplasti yaptı. Çok sık mantar oluyordum. Bir kadın doğumcu iç dudaklar çok katlantilive dışarda ondan olabilir dedi. Vajina içi siğillerim vardı aynı anda lazerle onlar da yakıldı. Hazır siğil için anestezi alacakken onu da aradan çıkartalım diye düşündük. Bugün dr aradım. Labioplasti de yüzde yirmilik kesimde cinsel ilişki de sorun oluyor dedi haftaya gideceğim muayene edecek. TLF da psikolojik olabileceğini söyledi. Ameliyat sonrası ilk deneyim olunca beyin kendini acıyacak diye odaklamis olabilir o da ağrı yapmıştır dedi ama sanmıyorum

Labioplasti ve hudoplasti yaptı. Çok sık mantar oluyordum. Bir kadın doğumcu iç dudaklar çok katlantilive dışarda ondan olabilir dedi. Vajina içi siğillerim vardı aynı anda lazerle onlar da yakıldı. Hazır siğil için anestezi alacakken onu da aradan çıkartalım diye düşündük. Bugün dr aradım. Labioplasti de yüzde yirmilik kesimde cinsel ilişki de sorun oluyor dedi haftaya gideceğim muayene edecek. TLF da psikolojik olabileceğini söyledi. Ameliyat sonrası ilk deneyim olunca beyin kendini acıyacak diye odaklamis olabilir o da ağrı yapmıştır dedi ama sanmıyorum
Bir de bazı hastalarda bir süre ilişkide ağrı oluyor dedi bu sürede hindistan cevizi yağını vajina içine dışına bolca sürüp öyle deneyin dedi

Çok geçmiş olsun bende bir iki defa bu tarz yorumlara denk geldim o yüzden merak etmiştim labialarına masaj yapmayı deneyebilirsin dokular daha çabuk iyileşmiyormuş doktorum söylemişti. Sanırım doktor çok önemli bu işte bugün tam 1 hafta oldu ameliyat olalı işten çok izin alamadım 2. Gün işe başladım oturarak çalıştığım için sıkıntı olmadı ama yanma ve batma oldu morluğum hiç olmadı çok şükür sadece ödem var ve yanmam var.

Ben de 1 ay önce ameliyat oldum. Haftaya doktor kontrolüm var, ilişki kınusunda ne diyecek merakla bekliyorum. Gelişmeleri yazarım.

Sıkıntı olacağını sanmıyorum bünyeden bünyeye değişkenlik gösteriyor olabilir deneyimlerini paylaşırsan çok mutlu olurum :)

Mersin'de oldum. Dr son muayenede bir sıkıntı yok gayet iyi görünüyor dedi. Yarın arayacağım doktoru. Ben talep etmeme rağmen vajina girişini bir iki cm alttan dikmiş. Delik küçücuk kalmış görünüyor. Normali o mu bilmiyorum da. Bu saat oldu sinirden uyuyamadım. Estetikten çok sık sık mantar oluyorum diye yaptırdım. Bu üç ayda hiç olmadığım kadar mantar oldum 3 kutu fitil bitirdim. Bir de dr daha çok zevk alırsın dedi labioplasti ve hudoplasti de yaptı. Acıdan ne zevki tam bir iskenceydi :KK43: şimdi oturdum düşünüyorum. Hep böyle kalırsa ne olacak
Merhaba bir değişim var mı bende 20 gün sonra olucam yeni evliyim sonrasında cinsel hayatımız etkilenir mi çok korkuyorum

Merhaba bende 20 gün sonra ameliyt olucam inanılmaz korkuyorum süreciniz nasıl geçiyor acaba birde nerde oldunuz

Süreç çok zor bence:) öyle anlatılan veya yazıldığı gibi hemen ayaklanıp gezmek işe gitmek yalan. 10. Günüm hala bacaklar açık geziyorum. Evdeyseniz bi işiniz çocuğunuz yoksa daha rahat olur. En azından evde yatarsınız. Çalışıyosanız da 10 gün raporunuzu hazırlayın. Ama tabi kişiden kişiye değişebilir belki sizin daha kolay geçer.

Süreç çok zor bence:) öyle anlatılan veya yazıldığı gibi hemen ayaklanıp gezmek işe gitmek yalan. 10. Günüm hala bacaklar açık geziyorum. Evdeyseniz bi işiniz çocuğunuz yoksa daha rahat olur. En azından evde yatarsınız. Çalışıyosanız da 10 gün raporunuzu hazırlayın. Ama tabi kişiden kişiye değişebilir belki sizin daha kolay geçer.
Ben 2. Günü işe başladım nasıl bukadar net işe başlayan yalan diyebiliyorsunuz anlamış değilim. Bu tamamen kişiye göre değişir siz o şekilde geçirmiş olabilirsiniz bir başkası daha hafif geçirebilir direk yalan ibaresi kullanmanız doğru değil! burda ameliyat olmak isteyen bir sürü kişi var ağzınızdan çıkacak tek söze muhtaçlar yanlış yönlendirmeyin lütfen! Evet kolay bir süreç değil ama abarttığınız kadar değil ben şuan şu yazınızı ameliyat olmadan önce okusaydım kesin vazgeçerdim
Yapmayın arkadaşlar ameliyat ilk önce doktorunuzun ameliyat tekniği,tecrübesi, sizin anatominiz ve acı eşiğiniz önemlidir. Bazı kişiler de ağrı olabilir bazılarında olmayabilir, kimi 2. Günü işe başlayabilir kimi ise 10 gün sonra başlayabilir yalan falan yok yani.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Siz niye bu kadar sinirlendiniz ki ben lafın gelişi yalan dedim sadece ve yazımın sonuna da ekledim “kişiden kişiye değişkenlik gösterir bünyesel olarak diye” bugün 12 gün oldu ve dikiş yerlerimden kan geldi mesela. Artı bu öyle botoks yaptırıp ertesi gün işe gitmek gibi bi durum da değil. Giden var mı elbette var. Çoğu mecbur olduğu için gidiyo işine. Ama sanmıyorum ki evde yatan kişi ile aynı olsun süreci. Sonuç olarak kesilip dikilen bir yer ve bayağı da ciddi bir ameliyat. Zaten en az oranla dikişlerin kaynaması 10 günü buluyor. Ben de sizin gibi iki günde işe başladım yorumlarına bakarak oldum mesela ama gel gör ki hiç de öyle olmadı. Siz de bu kadar basite indirgemeseniz mi acaba! Benimle aynı anda olan bir kaç kişi ile de yazışıyoruz özelden onlarında süreci benimkinden farklı değil. Acısal bir durum da değil benim bahsettiğim ben ağrı kesici bile kullanmadım. Sadece yürürken otururken vs. Zorlanıyosun. Bu arada yazılarınıza baktım oturarak çalıştığınız bi işiniz olduğundan bahsetmişsinz sizin için çok zor olmamalı zaten.

Çok net bir şekilde 2. gün işe başlamak yalan demenize takıldım. Çünkü 2. gün işe başladım evet özellikle masa başı çalıştığımı belirttim yazılarım da sonuçta bir ameliyat geçiriyorsunuz kesiliyor ve dikiliyor bunun getireceği zorluklar elbette ki olacak herkes bunun bilincededir sanıyorum. Özelden yazıştığım herkes çok memnundu süreçleri de çok güzel ilerliyordu en büyük cesareti de onlarda buldum tam anlamıyla ameliyat olmaya karar verdim her doktorun tekniği farklı ben ameliyat olduktan sonra bile yanma harici bişey hissetmedim, herkes kendi deneyimini paylaşıyor gayet normal. Bu şey gibi benim ağrı acı çekmek kesinlikle yalan demem gibi birşey oluyor sizin yazdığınız aslında. Bende yıllardır araştırıp çoğu olumsuz yorumlardan etkilenerek ertelemiştim burası bana fikir edinmem açısından çok yardımcı oldu bende ameliyatı olmak isteyip sadece girip okuyan insanlara yardım etmek amaçlı yazıyorum deneyimlerimi paylaşıyorum.
Yani sonuç olarak elbette ki herşey yolunda gitmeyebilir bir takım zorluklar olabilir görüntünüzden memnunsanız zaten o zorluklara takılmıyorsunuz iyi ki olmuşum diyorsunuz.

Ben o yorumu yaptığımda çok kötüydüm. Dikiş yerime pıhtı atmıştı. O psikoloji ile yazdım zaten espirili bir dille, Süreç çok zor yazıp emoji koymuşum dikkatinizi çektiyse. Ben sizin 2.gün İşe başladım yazınızı siz yorumladığınızda fark ettim. Sadece lafın gelişi 2 gün dedim. Direk size laf gelmiş gibi oldu. Sonuç olarak aynı şeylerden bahsediyoruz. Kimine göre zor ( ben😊) kimine ise kolay (siz😊) öyle veya böyle bir şekilde iyileşip geçip gidiyor ve kesinlikle sonucuna da değiyor. Bu kadar açıklama yapmaya bile değmicek bir konu ama yine de içimden gelen bu isteğe karşı koyamadım. Sizi tanımıyorum iyi niyetli olduğunuzdan da süphem yok. Size Sağlıklı günler dileyip konuya burda bir son vermek istiyorum. 💐

Back
X