labioplasti Özgür Kartal'ın yeni hastaları

Eki Görüntüle 2308166 Eki Görüntüle 2308166

Vee baslıyoruz damar yolu cok acıttı :KK43: suan sorguluyorum iyimi yapıyorum diye. Bu kadar ugrasmaya deeğermi diye. Öğleden sonra ameliyat baslayacak
Bence değer bende galiba o noktaya gelince aynı şeyi söyleyeceğim.Kararımı verdim bende Esra çabuk cömerte ameliyat olacağım.Düşüncem olumluydu hep ama son kararı eşime danışarak verdim kadın olmasını rica etti.Bende saygı duydum.Bakalım randevu aldım hayırlısıyla bende atlatırım inşallah.Şuan ne durumdasın kaçıncı gün ? Benim bıraz daha ağır olacak sanırım.Ama kararlıyım hayatımı etkilediğini düşünüyorum.

Bence değer bende galiba o noktaya gelince aynı şeyi söyleyeceğim.Kararımı verdim bende Esra çabuk cömerte ameliyat olacağım.Düşüncem olumluydu hep ama son kararı eşime danışarak verdim kadın olmasını rica etti.Bende saygı duydum.Bakalım randevu aldım hayırlısıyla bende atlatırım inşallah.Şuan ne durumdasın kaçıncı gün ? Benim bıraz daha ağır olacak sanırım.Ama kararlıyım hayatımı etkilediğini düşünüyorum.

Ayın 16sında tam bir ay olacak. İyi hissediyorum. Regli oldum bitmek üzere. Hıc sıkıntı yasamadım yavas yavas iyileşiyor hafif şişlik kaldı. Bir de rahatca dokunabilsem daha iyi olcak yıkarken va haşa korkuyorum dokunmaya. Sizin neden daha agır olacak?

Merhaba
Ben uzun uzun araştırdıktan sonra dün uçağa atlayıp eşim ile Özgür beye gittik. Uzun uzadıya anlattı herşeyi. ŞEHİR DIŞINDAN gittiğimiz için hastanede ameliyat için yer atışmıştılar. İstediğiniz kadar resim ve örnek gösteriyor. Anlattıkça işinde ne kadar başarılı olduğunu anlıyorsunuz. Ben güvendim ve iyiki de güvenmişim. Dün ameliyat oldum bugün kendisi hasta olmasına ragmen beni kontrol etti. Kendisine çok teşekkür ediyorum. 2 çi günüm ve uçağa atlayıp evime geldim. Antibiyotik ve ağrı kesici alıyorum. Bende çok az bi şiş var. Buz kullanıyorum ama yolculuk ve eve gelme uzun sürünce hafif bir şiş oldu. Ağrı veya kanama yok. Ben kendisine minnettarım. Güleryüzlü ve çok samimi. Kesinlikle gidip görüşmenizi tavsiye ederim. Burda merak edenler olursa soruları seve seve cevaplarım.

Operasyondan sonraki süreç biraz sıkıntılı gibi. Ben de düşünüyordum, öğretmen olduğum için beni zorlayabilir mecburen sömestra erteleyeceğim. Doktorunuzdan memnun musunuz peki? Evime yakın olduğundan benim de aklımda Özgür bey var, henüz muayene olma cesaretini gösteremedim😊

SELAMM ŞUAN 2 AYI GECTİ AMELİYAT OLALI. BASTA COK KORKUYORDUM BANA ZOR GELMİŞTİ. ZATEN OKUDUYSANIZ ANLAMISSINIZDIR. AMA SUAN COK MUTLUYUM GÖRÜNTÜSÜ COK GÜZEL OLDU.

X