- 19 Şubat 2014
- 30
- 11
- 34
- Konu Sahibi muhasebebilen
Kesi ne şekilde yapıldı?
en sekilde derken ? Genel anesteziyle yapıldı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesi ne şekilde yapıldı?
Yok öyle değilen sekilde derken ? Genel anesteziyle yapıldı.
Kesi şeklini sormuştum, trim mi (boydan boya) wedge mi (V şeklinde) diye.en sekilde derken ? Genel anesteziyle yapıldı.
Bence değer bende galiba o noktaya gelince aynı şeyi söyleyeceğim.Kararımı verdim bende Esra çabuk cömerte ameliyat olacağım.Düşüncem olumluydu hep ama son kararı eşime danışarak verdim kadın olmasını rica etti.Bende saygı duydum.Bakalım randevu aldım hayırlısıyla bende atlatırım inşallah.Şuan ne durumdasın kaçıncı gün ? Benim bıraz daha ağır olacak sanırım.Ama kararlıyım hayatımı etkilediğini düşünüyorum.Eki Görüntüle 2308166 Eki Görüntüle 2308166
Vee baslıyoruz damar yolu cok acıttı suan sorguluyorum iyimi yapıyorum diye. Bu kadar ugrasmaya deeğermi diye. Öğleden sonra ameliyat baslayacak
Keşke link paylaşmasaydınız burda pek hoş karşılanmıyor bildiğim kadarıyla.onu hıc sormadım :) ama detaylı bilgi sitelerinde mevcut linki bırakıyorum.
Labioplasti İç Dudak Estetik Ameliyatı Nasıl Yapılır? – Gynecoestetic
www.gynecoestetic.com
Nasıl yani neden ki?Keşke link paylaşmasaydınız burda pek hoş karşılanmıyor bildiğim kadarıyla.
Bence değer bende galiba o noktaya gelince aynı şeyi söyleyeceğim.Kararımı verdim bende Esra çabuk cömerte ameliyat olacağım.Düşüncem olumluydu hep ama son kararı eşime danışarak verdim kadın olmasını rica etti.Bende saygı duydum.Bakalım randevu aldım hayırlısıyla bende atlatırım inşallah.Şuan ne durumdasın kaçıncı gün ? Benim bıraz daha ağır olacak sanırım.Ama kararlıyım hayatımı etkilediğini düşünüyorum.
Operasyondan sonraki süreç biraz sıkıntılı gibi. Ben de düşünüyordum, öğretmen olduğum için beni zorlayabilir mecburen sömestra erteleyeceğim. Doktorunuzdan memnun musunuz peki? Evime yakın olduğundan benim de aklımda Özgür bey var, henüz muayene olma cesaretini gösteremedim