- Konu Sahibi muhasebebilen
Merhaba, Uzun zamandır labioplasti işlemi için araştırmalar yapıyorum. Özgür beyin defalarca methedildiğini gördüm. Kendisine muayene için gittim ve burada okuduğum her şeyi birebir kendisinden de duydum. " Daha çok güvendiğiniz başka bir doktora da mutlaka görünün" diyor. Bundan dolayı da aşırı bir güven duyuyorsunuz kendisine. Kadının anatomisinden başlıyor anlatmaya ve istediğiniz kadar öncesi-sonrası fotoğrafları gösteriyor. Daha sonra muayene ediyor ve hangi tip ameliyat olacağınızı söylüyor. Benim kendisine güvenmemin bir başka nedeni ise şu: öncesi sonrası fotoğrafları gördüğümde bu hastalara göre benim daha cok ihtiyacım var diye düşünüyordum ama muayeneden sonra bana "gösterdiğim fotoğrafları gördün çok kötü durumda olanlar vardı bence cok da ihtiyacın yok" dedi. hastalarına maddi getiri olarak bakan doktorların hiçbiri bu cümleyi kurmaz. Kendisinin samimiyetine ilk dakikadan inanıyorsunuz. Buraya kadar herşey cok güzel. Ama ben cok kararsız kaldım. Eğer ameliyat olursam haftaya olacağım. Ve ameliyat olursam tüm detayları da yazmayı düşünüyorum olmak isteyenler yararlansın diye. Ameliyat olmuş arkadaşlardan da destek beklıyorum. Ameliyat sonrası hakkında ( iyileşme süreci, pişmanlık memnuniyet düzeyi, ağrı acı eşiği, oturma zorluğu vs.) bilgilendirmenize ihtiyacım var.