Labioplasti olmayı düşünenler fikir alışverişi yapabiliriz

Seyda3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
65
9
36
Labioplasti olmayı düşünenler doktor önerileri verir misiniz? Plastik cerrahi veya kadın doğum uzmanı farketmez. Kadın doktor olursa daha iyi olur.

Son düzenleme:
Kan tutuyor olabilir. Labio olan çok arkadaşım var hepside memnun herhangi bir şey hissetmiyorlarmış

Plastik cerrahi yada kadın doğum doktoru (uygun fiyatlı) önerisi olanlar yazabilir mi lütfen? Teşekkürler

Hiç
inanın korkacak bir durum yok
Kanamanın çok olduğu bir ameliyat değil Hatta son derece az
Siz zaten kanı görmeyeceksiniz hissetmeyeceksiniz
Rahat geçecek korkmayın

Labioplasti olmayı düşünenler doktor önerileri verir misiniz? Plastik cerrahi veya kadın doğum uzmanı farketmez. Kadın doktor olursa daha iyi olur.
Ben labioplasti ve kızlık zarı ameliyatını birarada oldum. Ankarada esra demir yüzer doktorumdu. Süreçle ilgili de bilgi vereyim ben de çok araştırdım fakat herkeste farklı işliyor bence süreç. İnternetten araştırıp bulmuştum özellikle kızlık zarıyla ilgili korkularım çok vardı. Bugün ameliyattan sonraki 12.günüm çok güzel oldu başta zorlandım ama ağrılarım dayanılmayacak gibi değildi ağrı kesici kullandım zaten uzandım çoğunlukla. Annem pansumanlarımı yaptı ve bugün doktorumunda çok güzel tutmuş demesiyle inanılmaz sevindim. Gerçekten en baştan beri her soruma cevap verildi hemen dönüldü watsap mesajlarıma aramalarıma. Dikiş tekniği de bence çok doğal bir görüntü vermiş. Ben çok memnun kaldım. İyi ki esra hanıma gitmişim. Çünkü doğal bir görüntüsü var. Gerçekten belli oluyor dikişi güzel yaptığı. Şişlikler de inerse eminim daha güzel görünecektir. Daha çok erken ama ilerleme çok iyi. Ama mutlaka kendinize bakacak biri olsun yanınızda. 2 günde işe başladım diyenlere bakıp moralinizi bozmayın benimki biraz uzun sürdü yeni yeni daha çok zorlanmadan oturmaya başladım. 1 ay sonra tekrar kontrolüm var. Dikişler tamamen eriyip düşer o zamana

Ben Izmir'de labioplasti oldum. Henüz 14. Gündeyim ama internette okuduğumuz gibi 3 Gün sonra işe dönmek gibi bir durum olmuyor. Hâlâ işime dönemedim ve ev işleri yapamıyorum. Anlatıldığı gibi basit bir ameliyat değil. Hâlâ ödem var inmek nedir bilmiyor ve dikişler otururken ağrıyor. Eger bu ameliyatı olacaksaniz kesinlikle surekli yatmaniz gerekiyor bir süre. Ödemden dolayı görüntüyü çok çözemiyorum ve böyle kalacak diye de korkuyorum açıkçası. Umarım ilerleyen günlerde guzel bir sonuca ulaşırım.

Ben de 11 gün önce ameliyat oldum. Kişiden kişiye zorluğu kolaylığı değişir tabii ki. Annem de ben küçükken olmuştu bu ameliyatı. O 3 güne işe dönmüştü o zaman ama eminim şansı olsa en azından bir hafta dinlenmeyi tercih ederdi Ben 5. günden itibaren kalkıp işlerimi yapmaya başladım. En başından ağrım yoktu ama korktuğumdan kendimi zorlamıyordum. Ankara'da kadın doğum doktoruna oldum ameliyatımı, çok şükür çok memnunum şimdi. Umarım tamamen iyileşince de memnuniyetim sürer.

Merhaba benim daha 7. Günüm ama çok ağrım oldu hala da ağrıyo ve sızlıyor ne kadar sonra geçer acaba ağrısı oturamıyorum bi de yürürken bacaklarımı ayırıp yürüyorum siz ne durumdasınız şuan

Benim cok fazla agrim yok, arada batma oluyor. Dikislerim dusmedi henuz.11. Gunum, psikolojik olarak bitik durumdayim yine de..Asimetri sebebiyle yaptirdim. Estetik kaygilarla asla yaptirmayin. Saglik icin zorunluluksa yaptirin. COK COK COK PISMANIM. Ölü gibi hissediyorum. Çok kötüyüm.

Merhaba, Labioplasti ile ilgili çok mesaj geliyor, önerir misiniz diye..
Kendinizi sevin. Bu gerekli bir ameliyat değil. Tıbbi zorunluluk dışında asla bu işe girmeyin. Ben çok araştırmadan yaptırdım. Hata ettim. Kesinlikle estetik kaygılarla yaptırmayın. !!Psikolojik olarak rahatsız ediyor olabilir ama Emin olun önceki psikolojinizi ararsınız yolunda gitmezse..
İyileşme süreci , ağrı olayına girmiyorum. Dikişler 20 günde falan düşmüyor. Sürekli sızlama ve yabancılık hissi var. Simetrik değil. His kaybı ve kuruluk oluyor. Benden söylemesi. İyi bir tarafı yok mu? Bence yok. Yaptırmak için can atanlar 2 kere değil 2000 kere düşünsün derim.

Siz kine oldunuz ankarafa? Ve gevtimi memnunmusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…