• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti oldum

turuncuvaliz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2025
1
0
1
28
Herkese merhabalar. Ameliyat olurken buradaki yorumları çok okuduğum için bende kaydolmak ve deneyimimi yazmak istedim. 28 ocak 2025 te labioplasti ameliyatımı oldum ve bugün 6. Günümdeyim. İlk 3-4 gün çok şişti dikişler bile çok gergindi fakat bugün çoğu şişliğin indiğini gördüm. Sadece aklıma takılan biryer var. Ameliyattan hemen sonra doktorun çektiği bir fotoğraf var ve iki dudağı da aynı orantıda ve şişlikte görünüyor. O an eşit olduklarını düşündüm ama şimdi birisi daha etli duruyor. Acaba birinin şişi tam inmemiş olabilir mi?

Evet muhtemelen o taraf hala siş.doktorun size gösterdiği haline geri dônecek ödemler gittikten sonra😊6 gün daha iyileşme sürecinin cok başı zaten 4-7 haftaya iyice toparlanmış olacaktır.

Herkese merhabalar. Ameliyat olurken buradaki yorumları çok okuduğum için bende kaydolmak ve deneyimimi yazmak istedim. 28 ocak 2025 te labioplasti ameliyatımı oldum ve bugün 6. Günümdeyim. İlk 3-4 gün çok şişti dikişler bile çok gergindi fakat bugün çoğu şişliğin indiğini gördüm. Sadece aklıma takılan biryer var. Ameliyattan hemen sonra doktorun çektiği bir fotoğraf var ve iki dudağı da aynı orantıda ve şişlikte görünüyor. O an eşit olduklarını düşündüm ama şimdi birisi daha etli duruyor. Acaba birinin şişi tam inmemiş olabilir mi?
Aynı durumu ben de yaşadım doktor ameliyatı bitirdikten sonra ben hala masada iken fotoğraf çekmiş aynı dediğiniz gibi iki tarafta şiş ve eşitti. Ödemler geçtiğinde sağa taraf şiş kaldı hatta şu anda sağa taraf hala hafif şiş sol taraf tamamen yerine oturdu ve ödemi attı. Yüksek ihtimalle bu durum normal benim bugün 16. günüm. Zaman geçtikçe şiş olan sağa tarafta da ödemler yavaş yavaş gidiyor bence endişelenmeyin

Öncelikle geçmiş olsun ama daha yeni olmuşsunuz hemen inmez şişkinlik devam eder

Back