Labioplasti oldum ve sürecim

Sindi34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2020
23
2
31
Merhaba kızlar 6 gün önce bende labioplasti ve vajina daraltma ameliyatı oldum istanbulda çok korkuyordum iyi olanlarda vardı kötü olanlarda vardı onları okudukça çok fazla erteledim bu işi. Sonra bir anda gittim ve muayene oldum hemen peşinden ameliyat oldum. Operasyon çok uzun sürmedi local anestezi yapıldı ameliyat sonrası görüntü iğrençti gerçekten biran öyle kalacak sandım bu ne falan dedim sonra giyinip eve geldim. Bacaklarımı kapatamadım acıyordu tabi ama ağrı kesicim sağolsun azalttı bu durumu. 3/4 gün ağrım vardı kesilen yerlerde oturamıyordum ki hala tam oturamıyorum ya uzanıyorum ya da ayaktayım . Çok fazla kanamam olmadı leke leke oldu hep. Görüntü hala çok kötü hala şiş ve dikişlerim açık. Ama gün geçtikçe düzeliyor ilk 1-2 güne daha iyi bir görüntü var dikilen yerler kapanmaya başladı. Beni çok rahatsız eden şey şişlik. Ama gün geçtikçe düzeliyor olması içimi rahatlatıyor. 3 gün antibiyotik kullandım. Günde 3 kez ağrı kesici alıyordum şuan 2 defa alıyorum. Her wc sonrası batikon kullanıyorum. Batikonu sürerken sakın fazla bastırmayın yoksa benim gibi çığlık atabilirsiniz 😂 ben temizliğimi yaparken kulak temizleme çubuğunu kullanıyorum artık dış dudaklar ile iç dudak arasını, küçük dudak içini dikişlerimin üstünü hep çubukla batikonluyorum hem can acıtmıyor hemde daha rahat. İleriki zamanlarda tekrar gelişmeleri yazarım. Korkmayın doktorunuza güvenin ne dediyse o oluyor 🙏

Merhabalar tekrar bugün 12. Günümdeyim dikişlerim düşmeye başladı. Ağrım yok acım yok sadece bol miktarda kaşıntı var☺️ Durmumuza gelecek olursak eğer dikiş yerlerinde sertleşmeler başladı bu durum gözümü korkutuyor açıkcası. Şişliklerim yavaş yavaş inmeye başladı. Görüntü hala tam istediğim gibi değil ama zamanla oturacak diye düşünüyorum. Bu dikiş yerlerindeki sertlikler nasıl veya ne zaman geçer bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen 🙏 gelişmeleri tekrar yazacağım

benim dördüncü ayım hala sertlik geçmedi derimdeki çok rahatsız ediyor kesinlikle zevk için bu işlemi yaptırmayın

Merhaba kızlar 6 gün önce bende labioplasti ve vajina daraltma ameliyatı oldum istanbulda çok korkuyordum iyi olanlarda vardı kötü olanlarda vardı onları okudukça çok fazla erteledim bu işi. Sonra bir anda gittim ve muayene oldum hemen peşinden ameliyat oldum. Operasyon çok uzun sürmedi local anestezi yapıldı ameliyat sonrası görüntü iğrençti gerçekten biran öyle kalacak sandım bu ne falan dedim sonra giyinip eve geldim. Bacaklarımı kapatamadım acıyordu tabi ama ağrı kesicim sağolsun azalttı bu durumu. 3/4 gün ağrım vardı kesilen yerlerde oturamıyordum ki hala tam oturamıyorum ya uzanıyorum ya da ayaktayım . Çok fazla kanamam olmadı leke leke oldu hep. Görüntü hala çok kötü hala şiş ve dikişlerim açık. Ama gün geçtikçe düzeliyor ilk 1-2 güne daha iyi bir görüntü var dikilen yerler kapanmaya başladı. Beni çok rahatsız eden şey şişlik. Ama gün geçtikçe düzeliyor olması içimi rahatlatıyor. 3 gün antibiyotik kullandım. Günde 3 kez ağrı kesici alıyordum şuan 2 defa alıyorum. Her wc sonrası batikon kullanıyorum. Batikonu sürerken sakın fazla bastırmayın yoksa benim gibi çığlık atabilirsiniz 😂 ben temizliğimi yaparken kulak temizleme çubuğunu kullanıyorum artık dış dudaklar ile iç dudak arasını, küçük dudak içini dikişlerimin üstünü hep çubukla batikonluyorum hem can acıtmıyor hemde daha rahat. İleriki zamanlarda tekrar gelişmeleri yazarım. Korkmayın doktorunuza güvenin ne dediyse o oluyor 🙏
Ameliyatı kime oldunuz acaba

Evliyseniz, cinsel iliskiye girmeniz ne kadar sürdü, ben ameliyat olali 17 gün oldu ama dokununca bile agriyor

Evliyseniz, cinsel iliskiye girmeniz ne kadar sürdü, ben ameliyat olali 17 gün oldu ama dokununca bile agriyor
Çok geçmiş olsun öncelikle. İlişkiye henüz girmedim çünkü daha zamanım var diye düşünüyorum. Benim tam 18 gün oldu bugün dikişlerim düştü acım hiç yok sadece dikiş yerleri çok sert öyle bir sorunum var o da geçerse herşey çok güzel olacak. Ha bu arada şişlik indi sayılır çok az kaldı bazı yerlerde

Çok geçmiş olsun öncelikle. İlişkiye henüz girmedim çünkü daha zamanım var diye düşünüyorum. Benim tam 18 gün oldu bugün dikişlerim düştü acım hiç yok sadece dikiş yerleri çok sert öyle bir sorunum var o da geçerse herşey çok güzel olacak. Ha bu arada şişlik indi sayılır çok az kaldı bazı yerlerde

Teşekkürler dikişlerim benimde düştü çok şükür , eşim biraz sabırsız davranıyor ama ben birazdaha beklemek istiyorum zaten 4 hafta öncesi iyi olmaz sanırım.ama yaptırmak isteyenlere his gitmediğini belirtmek istiyorum

Merhabalar tekrar bugün 12. Günümdeyim dikişlerim düşmeye başladı. Ağrım yok acım yok sadece bol miktarda kaşıntı var☺ Durmumuza gelecek olursak eğer dikiş yerlerinde sertleşmeler başladı bu durum gözümü korkutuyor açıkcası. Şişliklerim yavaş yavaş inmeye başladı. Görüntü hala tam istediğim gibi değil ama zamanla oturacak diye düşünüyorum. Bu dikiş yerlerindeki sertlikler nasıl veya ne zaman geçer bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen 🙏 gelişmeleri tekrar yazacağım

Merhabalar tekrar bugün 12. Günümdeyim dikişlerim düşmeye başladı. Ağrım yok acım yok sadece bol miktarda kaşıntı var☺ Durmumuza gelecek olursak eğer dikiş yerlerinde sertleşmeler başladı bu durum gözümü korkutuyor açıkcası. Şişliklerim yavaş yavaş inmeye başladı. Görüntü hala tam istediğim gibi değil ama zamanla oturacak diye düşünüyorum. Bu dikiş yerlerindeki sertlikler nasıl veya ne zaman geçer bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen 🙏 gelişmeleri tekrar yazacağım
Merhabalar yine ben ☺️ 20 gün oldu tam tamına ve korkulacak bişey kalmadı nerdeyse. Şişliğim yok kaşıntım yok acı yok hiç bir olumsuz şey yok 🙏 şuan tek şikayetim dikiş yerlerindeki sertlik ama o da eskisine göre çok daha yumuşak böyle giderse eğer 1/2 hafta içinde tam oturacak diye düşünüyorum ☺️ Sanırım ben çabuk iyileşen tayfalardanım. Görüntüye gelecek olacak tabiki dört dörtlük değil ama eskisine göre çok daha iyi. Eski halini hatırlamak bile istemiyorum otururken acıyor kıyafetime sıkışıyor kaşınıyor akıntı çok oluyordu. Şimdi ise dimdik üstüne oturuyorum kıyafet rahatsız etmiyor Yeniden doğmuş gibiyim sanki 🙏

Merhabalar yine ben ☺ 20 gün oldu tam tamına ve korkulacak bişey kalmadı nerdeyse. Şişliğim yok kaşıntım yok acı yok hiç bir olumsuz şey yok 🙏 şuan tek şikayetim dikiş yerlerindeki sertlik ama o da eskisine göre çok daha yumuşak böyle giderse eğer 1/2 hafta içinde tam oturacak diye düşünüyorum ☺ Sanırım ben çabuk iyileşen tayfalardanım. Görüntüye gelecek olacak tabiki dört dörtlük değil ama eskisine göre çok daha iyi. Eski halini hatırlamak bile istemiyorum otururken acıyor kıyafetime sıkışıyor kaşınıyor akıntı çok oluyordu. Şimdi ise dimdik üstüne oturuyorum kıyafet rahatsız etmiyor Yeniden doğmuş gibiyim sanki 🙏
Ameliyattan sonraki gunlerde cok mu acı oluyor. Bende haftayA olacagim cok korkuyorum

Cok mu aci oluyor. Bende haftaya ameliyat olacagim cok korkuyorum.
İlk 1 hafta evet acıyor gerçekten acı ve yanma var diyelim. Sonra yavaş yavaş geçiyor acısı ve yanması. İlaçlarını düzenli kullanırsan çabuk toparlarsın 🙏 çok geçmiş olsun şimdiden

İlk 1 hafta evet acıyor gerçekten acı ve yanma var diyelim. Sonra yavaş yavaş geçiyor acısı ve yanması. İlaçlarını düzenli kullanırsan çabuk toparlarsın 🙏 çok geçmiş olsun şimdiden
Benim yanimda kimse yok. Bes yasinda oglum var. Tek basima her isimi gorebilirmiyim yardimsiz. Mesela ameliyat sonrasi arabayi bile kendim kullanip eve gitmem gerekecek. O derecede aci agri olur mu yani bunlara engel olacak kadar

Benim yanimda kimse yok. Bes yasinda oglum var. Tek basima her isimi gorebilirmiyim yardimsiz. Mesela ameliyat sonrasi arabayi bile kendim kullanip eve gitmem gerekecek. O derecede aci agri olur mu yani bunlara engel olacak kadar
Araç kullanamayabilirsiniz çünkü 1-2 hafta tam oturamıyorsunuz. Ama diğer işlerinizi yapabilirsiniz ayakta ağır kaldırmamak şartıyla. İlaçlarınızı düzenli kullandığınız da acınız ve ağrınız çok fazla olmaz.

Selam kızlar 1 ay oldu ve ödemler gitti 🙏 durum çok güzel herşey yolunda. Binde bir dikiş yerlerim kaşınıyor sadece onun dışında hiç bir şey kalmadı ☺️

X