Labioplasti oldum ve sürecim

ic dudak kismi kan akisi olmadigi icin klitoris bolgesinden daha gec iyilesiyor. abartilmis diyorsunuz da ben bu ameliyattan once acidan aglamamistim hic. hayatta yapmam derdim de aglayarak doktoru aradim. ve en cok agriyan bolge ic dudak bolgesiydi. eger ki sizi yururken vs zorlayan bir saglik probleminiz yoksa, inanin degmez bu aciyi cekmeye. eger yaptirip memnun kalirsaniz da lutfen gelip yazin.
Peki..

Merhaba kızlar 6 gün önce bende labioplasti ve vajina daraltma ameliyatı oldum istanbulda çok korkuyordum iyi olanlarda vardı kötü olanlarda vardı onları okudukça çok fazla erteledim bu işi. Sonra bir anda gittim ve muayene oldum hemen peşinden ameliyat oldum. Operasyon çok uzun sürmedi local anestezi yapıldı ameliyat sonrası görüntü iğrençti gerçekten biran öyle kalacak sandım bu ne falan dedim sonra giyinip eve geldim. Bacaklarımı kapatamadım acıyordu tabi ama ağrı kesicim sağolsun azalttı bu durumu. 3/4 gün ağrım vardı kesilen yerlerde oturamıyordum ki hala tam oturamıyorum ya uzanıyorum ya da ayaktayım . Çok fazla kanamam olmadı leke leke oldu hep. Görüntü hala çok kötü hala şiş ve dikişlerim açık. Ama gün geçtikçe düzeliyor ilk 1-2 güne daha iyi bir görüntü var dikilen yerler kapanmaya başladı. Beni çok rahatsız eden şey şişlik. Ama gün geçtikçe düzeliyor olması içimi rahatlatıyor. 3 gün antibiyotik kullandım. Günde 3 kez ağrı kesici alıyordum şuan 2 defa alıyorum. Her wc sonrası batikon kullanıyorum. Batikonu sürerken sakın fazla bastırmayın yoksa benim gibi çığlık atabilirsiniz 😂 ben temizliğimi yaparken kulak temizleme çubuğunu kullanıyorum artık dış dudaklar ile iç dudak arasını, küçük dudak içini dikişlerimin üstünü hep çubukla batikonluyorum hem can acıtmıyor hemde daha rahat. İleriki zamanlarda tekrar gelişmeleri yazarım. Korkmayın doktorunuza güvenin ne dediyse o oluyor 🙏
bende düşünüyorum, doktor araştırıyorum. kime oldunuz acaba?

X